PALMTREES & FEELGOOD…!

Mina kära bloggvänner! 

Jag hade en plan om att vi skulle lägga oss senast kl.24 på dagarna för att fixa att stiga upp kl.09… men ja, som ni ser så spricker den planen i kväll, igen,… (klockan är 01.27 lokal tid här nu) så vi får väl se om jag kommer mig upp  imorgon?  Tänkte i alla fall att jag blogga bilderna från idag i.d.a.g. så att allt hämnar i rätt ordning här på bloggen. Men om bildtexterna uteblir så är det för jag somnat…zzz… och i så fall så uppdaterar jag i morgon! Promise.

 

Alltså att få njuta denna vackra utsikt på väg till poolen… I l.o.v.e. it !! 

 

..och att sen ligga på en solstol i poolen och titta på dessa magiska palmer… Pure feelgood!!!

Den här resorten är helt a.m.a.z.i.n.g.!!! den ligger inte så långt från där vi bor och här betalar vi en viss avgift för att få hänga de veckor som vi är nere.  Du hittar resorten HÄR.

Pool life… Såååå härligt ! 

Sen, på väg hem, så stoppade vi på vårt favorit SPA här i Chalong. Jag bokade pedikyr + fransk-lack på tårna och Johanna gick för ett super coolt mirror lack på fingrarna.  En perfekt avslutning på dagen! 

 

Njuuut din kväll & Godnatt från Phuket!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Gizmolina Travels, Thailand 2018 | 9 Comments

9 responses to “PALMTREES & FEELGOOD…!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh så underbart det ser ut! Thailand har verkligen en speciell känsla!

  • Tusen tack Viktoria! 🙂 Här är hur härligt som helst och precis som du skriver så har Thailand en helt speciell känsla.. Jag fullkomligt älskar att vara här !

   Önskar dig en underbar dag! Kram! 🙂

 2. L says:

  Förstod att ni skulle vara i Thailand i flera veckor, hur långt lov har J? Jag trodde sportlov bara var en vecka.

  • Det är helt korrekt att Sportlovet är 1 vecka, så har det väl alltid varit?! 😉 Vi kommer att vara här 3 veckor. Sååå härligt !

   Önskar dig en riktigt fin dag ! Kram! 🙂

 3. Gunilla says:

  Vad härligt det ser ut 🙂 Undrar också hur Johanna kan få ledigt flera veckor? Vi försökte få med oss vårt barnbarn på en resa, men det var omöjligt att få ledigt mer än en vecka. Njut vidare av er semester i solen, här får vi skotta snö hihi. Kram till dig!!

  • Det där med ledighet från skolan beror på många olika faktorer tänker jag, det är ju i första hand upp till rektorn, och till fröken, sen handlar det även om hur á jour eleverna är med skolarbetet samt hur mycket föräldrarna bjuder in till xtra skoljobb etc på resan. Vi har tagit ledigt 2 veckor som vi kombinerar med sportlovet och har med massor av läxor + xtra uppgifter. Sen är vi här för att få familjetid eftersom vi inte får umgåtts alla 3 i vardagen (JIG jobbar i Oslo + världen…) + att vi bor i vårt egna hem. Vi är inte på en charter… Men som sagt – det är framförallt rektorn på skolan som bestämmer. Och jag känner till det du skriver med att inte få ledigt, i Oslo fick vi heller aldrig det, men vi reste ändå…

   Skotta snö låter jobbigt och väldigt långt borta just nu… ha, ha . Här är knall sol och runt +33 i skuggan… !

   Önskar dig en riktigt BRA dag ! Kram ! 🙂

 4. Elin says:

  Deiligmed sol og sommer! Her i Oslo er det flott vintervær. Imorhen blir det skitur

  • Ja, det är verkligen helt magiskt härligt med sol & värme ! 🙂 Men Oslo är ju också helt fantastiskt !!! Vi har bokat in 2 resor dit idag och som jag längtar !

   Hoppas att din skidtur blev riktigt fin och jag önskar dig en underbar dag! Kram! 🙂

 5. Kerstin says:

  ….det där med högst 2 dagar…har inte varit på din sida i år, men du gör helt rätt i att bara umgås. Det är ni väl värda. Fantastisk skola J går i som ger ledigt mer än loven, det är det inte alla skolor som gör längre.
  Nu till något annat som du säkert går i taket för. Du påtalar ofta att J och hennes vänner läser bloggen och att du blir upprörd över hur en del kommenterar. Det slog mig nu när du visade din garderob med kläder du inte längre kommer i. Det om något är ju en viktig del i hur vi pratar vikt och vilka signaler det sänder ut. Du påpekar ju med jämna mellanrum om hur du förändrats och att du ska börja träna för att minska i omfång. Vad spelar det för roll hur du ser ut så länge du mår bra.Sen börjar du väl närma dig klimateriet och då händer det minsann en hel del förändringar för en del utan att man är osund för det. Du duger som du är. Förmedla det istället. Ge bort kläder du inte längre kan ha eller inte använder. För i nio fall av tio kommer de att förbli oanvända. Ha en trevlig semester för här i norr har ännu mer snö kommit…tar aldrig slut verkar det som.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *