PARTY OUTFITS – CHECK!

Gooodmorning mina vänner! 

Nu förstår jag varför jag var så trött igår att jag var tvungen att gå och lägga mig igen på morgonen… : jag har blivit föööörkyyyyld! så himla opassande då jag är mitt uppe i fix inför Johannas stora 13-års fest på lördag så ja, att bli sjuk nu kunde verkligen i.n.t.e. komma mer olämpligt. Men vad gör man? man får helt enkelt gilla läget och hålla tummarna för att det inte blir värre än så här.  Jag ska försöka vila så mycket jag kan idag och tänker att det är bästa medicin. Eller vila och vila, jag har 258 saker att ta tag i men jag ska i alla fall hålla mig inne i värmen.  Så no power walk today.

Och igår kväll så var jag på styrelsemöte med Nya Läroverkets Vänner och det var verkligen SÅ trevligt! Mötet avslutades med en riktigt god middag där nya kontakter knöts och jag måste säga att stämningen på Johannas nya skola verkligen är helt fantastisk. Vi stod i kö för plats där i 4 år och det var absolut värt väntan! Och att Johanna bara har 2 min promenad till skolan är en LYX och så enormt värdefullt för har hon tex. en håltimme så kan hon lätt gå hem. Det betyder mycket i vardagen! Både för mig och Johanna för att hon har så nära innebär att jag inte behöver skjutsa henne längre så vi har en mycket lugnare och skönare start på våra dagar nu and I love it!!! 🙂

 

Nu går vi in i årets festligaste tid på alla möjliga sätt! Först är det halloween och sen kommer alla julen och nyår…  Så när vi var i Oslo var lyckan total då vi bl.a hittade den här super SNYGGA outfiten till Johanna! Alltså hur fin?!  Toppen är lika snygg till ett par svarta byxor och kjolen kan användas i vardagen också till stickade tröjor så utifrån dessa 2 plagg kan man matcha ihop oändligt många outfits. That we like!!!  Du kan se mer av detta på min instastory idag (Johanna kör fashion show där) och kläderna kommer från favoriten Soup Store.

Och om dina skatter redan har sina otufits i box sedan förra året så kanske det kan vara kul att krydda de med nya accessoarer?! Ett per coola sneakers och en riktigt snygg väska gör alltid ett där lilla extra till en outfit.  Och nu finns det ju dessutom så otroligt många fina hårspännen ute i butikerna!  Med nya accessoarer så kan en gammal outfit bli som ny!  (bilden har jag knipsat på Soup Store så allt kommer därifrån).

Det kryllar som sagt av snygga hårspännen runt omkring i butikerna i alla möjliga prisklasser. De här fotade jag i en butik på CC-vest då jag gick runt där…  Jag har köpt liknande på både Lindex & Gina Tricot och skulle du inte hitta den text du söker på ett spänne så kan man alltid limma på egna stenar… 

 

Jag ser att jag varit dålig på att visa plagg ur min egen garderob senaste tiden så ska knipsa pics och visa er vad jag shoppat en dag snart. Jag har bara inte en lika bra fotograf som Johanna så därför har jag mest bilder av henne. Ha, ha. Och du, missa nu inte att se på mina storys idag om du vill ha fest-outfit-inspo till din skatt! Har du inte instagram så kan du se på de HÄR. (klicka på det runda fotot av mig högst upp till vänster).

Nu tar vi tillvara dagen!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “PARTY OUTFITS – CHECK!”

  1. Pia says:

    Håller tummarna för att din vila i går morse var läkande och att du håller dig frisk.

  2. Viktoria-pinkpastry says:

    Stor krya på kram. Men va synd att ni inte har Lidl. Brukar inte handla där, men ibland har de kul kampanjer, typ till halloween brukar de ha massa godis, mat och sånt. Jag donar för fullt inför lördagens Thailand kalas, dock är dottern inte pigg så får se. Hoppas du kryar på dig

  3. Emmelie says:

    Herregud, vilket tjat om den där butiken. Idag var innehavaren åtminstone inte ”RÅ” på inköp, har även upprepats x antal ggr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *