PÅSKEN 2019 – I´M READY FOR YOU!


Gooodmorning darlings! 

Det är så roligt med alla dessa olika dagar och idag är det Ställ en fråga dagen!? Eh okej, den var ny för mig i alla fall. Så – då kör vi väl frågestund då! eller nej, det gör vi INTE för istället ska jag svara på era frågor från förra frågestunden en dag snart för de har jag pinsamt nog inte besvarat ännu. F.ö.r.l.å.t. !!!  Tur det finns något som heter bättre sent än aldrig… Det skulle föresten kunna vara en dag det också… dagen då man bättre sent än aldrig ska göra de där sakerna som stått på listan i en evighet… Ha, ha.

Och idag torsdag! veckorna går verkligen extra fort när man varit ledig på måndagen. Och i kväll ska jag och J på Joe Labero. Vi fick biljetterna i julklapp av mamma & H och jag hade nästan glömt bort det så TUR vi inte missade…  Är det kanske någon av er som varit på hans senaste show Labero Inflame? Hur var den? Nyfiken! Och det är inte bara Joe Labero som kommer till Luleå idag, det gör även min JIG så nu ska jag jobba på här så att jag kan köra och hämta honom på flygplatsen runt lunchtid! 🙂

 

När vi kom till Oslo förra veckan så var jag såå klar för att få in lite vår & påsk feelings i Casa Gizmolina och enklaste trixet för att snabbt förändra hemma är ju 1. att köpa fräscha nya blomster, 2. att köpa (eller byta ut) kuddar! Så, sagt och gjort: blommor shoppades och jag hittade det finaste kuddfodral jag sett på länge!  Det riktigt osar vår & sommar om det. Och sen är ju påskliljor de finaste! (hittade buntar för bara 15kr hos Mester Grønn, ett tips!).

Och både den gröna (oäkta) växten på öppna spisen och kuddfodralet fick följa med upp till Luleå! (sladdade förbi Home & Cottage och köpte fler på väg till flygplasten så nu ska soffan här hemma bli ny….) tillsammans med bl.a. dessa godsaker. Alltså SOM jag älskar alla härliga vårfärger, they make me happy!!!  Och i mitt upp packnings kaos så ser du påskpresenter (ja, jag är i full gång!), en super fin jacka från Zara (ska visa den bättre sen, här sticker den bara fram lite…), silkes sjal till håret från favoritbutiken Åpent Hus och en väska från Zadig & Voltaire frå en annan favoritbutik Soup Store.  Den glittriga YEAH texten är på en hoodie från H&M, nyckelringen med ett A på fick jag i present av min bästa vän och ananasen är perfekt till läppstift, pengar, kort etc. till beachen i sommar… 

Och hur galet söt & fin är inte årets påsk kollektion hos Nille?!? Very Meri Meri style om du frågar mig, bara sååå mycket billigare.  Jag riktigt längtar efter att krydda dukningar med de här super cute asietterna, servetterna, sugrören och godispåsarna. Sen kan presentpåsarna vara bland de sötaste jag sett! (perfekta till årets påskpresenter) och girlanden kommer jag att bl.a. att krydda årets påskfika i skolan med för med en girland i taket blir det festligt på ett-tu-tre.  Så dagens tips: ta turen inom Nille! de hade massor med fina påskägg, andra type gavepåsar (ska visa de andra jag köpte senare) och massa super fint pynt!  Den butiken har verkligen blivit SÅ mycket bättre! 

Och det här måste ju vara årets sötaste påskchoklad?  Älskar att det kommer lite nytt!!!  Och den här, för 30 kr (hos Hemmakväll) är ju underbart söt att duka med (ställ den här på tallriken och du har instant påsk) och att ge bort som påskpresent till fröknar / kollegor / familj och vänner. Me like !

Jag kan inte stoppa mig själv… Älskar Snap! ha, ha.  Här är jag helt opiffad igen på morgon framför huset strax efter att jag kört J till skolan och idag är det exakt 1 vecka sedan jag var och fick mitt hår stylat och se på det!!! jag har inte ens dragit hårborsten genom det på morgon och ändå är det så här snyggt!  Camilla på Eco Cult i Bydøy Allé är verkligen helt RÅ på styling!! Ett tips om du söker hår-fix-hjälp i Oslo.  Jag har gått hos henne i över 10 år och hon är en stjärna!! 

 

Åh jag är sååå redo för Påsken 2019 och jag kommer att gå all in med påskpynt här hemma nu. Påskris, påskliljor, servetter… man kan smyga in den… och det är ju trots allt bara 4 veckor kvar… Är du lika klar som mig, eller väntar du lite till?

Nu fångar vi den här snöig dagen (alltså nu räcker det med snö om du frågar mig… hur sjukt att det kom 4 dm när vi var i Oslo?) och fyller den med positiv energi! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “PÅSKEN 2019 – I´M READY FOR YOU!”

 1. Elin says:

  Jippi, gleder meg til påske. Vi skal på hytta på fjellet, enn dere?
  Så fint at dere koste dere her i Oslo 🙂

  • Åh ja vi hade de bästa dagarna i Oslo! 🙂 Och så gøy att du också gleder dig till påske Elin! det låter underbart med fjellet! Vi har faktiskt inte spikat vad vi ska göra i påske ännu, ser på lite olika alternativ….

   Önskar dig en strålande dag vidare! Klem! 🙂

 2. viktoria-pinkpastry says:

  åhh din jacka är så snygg! Och den lilla ananasen så söt! Var har du hittat? Nu är vi hemma från Thailand igen om hem i tisdags, fy så segt. stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *