PHOTOSHOOT ON THE BEACH.

Location: Kata Beach, Phuket, Thailand. Foto: Jonas Norén. Inte lätt med lockar i +36…puh…

Godmorgon underbara bloggvänner!

 Vilken tokig natt…jag vaknade och började tänka på jobb och kunde absolut inte somna om…   Så nu sitter jag här och är så trött att jag mår lite illa.  I.n.t.e. helt bra.  Men så går det är man har för mycket att tänka på och resultatet av min sömnlösa natt är att jag nu har en riktigt lång “att-göra-lista” vid min sida (jag har alltid papper + penna vid sidan om sängen också lyser jag med mobiltfn så att jag ser vad jag skriver… och om jag glömt något att notera på så smsar jag mig själv…någon som känner igen sig?)  så –  today´s note to self:  jobba igenom listan och fokusera på nästa fas som bjuder på betydligt mindre stress.  Pepp, pepp !

Upptäckte precis att min bästa Jonas mejlat över fler Thailand pics. Ohhh...happy memories !!!  Vi fotade strax efter kl.18, efter en underbar dag på Re Ka Ta Beach Club och jag har på mig finaste Odd Molly blusen från min webshop.  Satte precis ner den till -40% rabatt så passa på !   Den finns både i den vackra blå som jag har på mig + i en ljuvlig rosa.  Och du – jag ska sticka upp och checka lagersaldot i butiken strax så kan hända jag har fler storlekar… uppdaterar shopen runt kl.10.

Ett tips om du reser till Thailand är att gå ner till beachen och fota mellan kl. 18-19. Då är ljuset magiskt och du kan knipsa riktigt riktigt fina pics till familjealbumet / bloggen / insta.

Jag gillar att blusen har lite längd och ett tips är att matcha den med timeout wrap-cardigan i indigo blue som du så klart också hittar i min webshop.

Hoppas att du har sovit bättre än mig i natt och att du får en magisk dag !  och kom i håg att det är sista dagen att tävla om det snygga halsbandet från Glitter by So B ,du hittar tävlingen HÄR.

Nu kör vi tiiiisdag !!! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “PHOTOSHOOT ON THE BEACH.”

 1. Titti says:

  Åh, jag som kollade in nu för att kolla vem som vunnit. I tävlingsinlägget står det att tävlingen pågår till måndag 6 maj och det var igår. 🙂

  • gizmolina says:

   Som sagt, trött är jag så snurrade ihop dagarna lite 😉 Men då kör jag tävlingen i dag också och presenterar vinnaren i morgon ! Kram !

 2. Josefine says:

  AMAZING bilder, SÅ fina!!!

  Ta en powernap, det ær du værd. PUSS

  • gizmolina says:

   Tusen tack vännen ! 🙂 och ja, en powernap vore inte så dumt men tror tyvärr inte jag får tid till det…. får satsa på natten bjuder på mer sömn… Önskar dig en underbar dag !!! Puss & Kram ! P.S kom precis hem med all mat… ha ha 😉

 3. Gry says:

  Hei!

  Så utrolig vakre bilder, får SÅ lyst til å reise på feire, men vi får heller glede oss over at solen skinner her hjemme.

  Ha en flott dag, og du får ta en Powernap om du får tid 😉

  Klem

  • gizmolina says:

   Miljoner tack ! 🙂 Jonas är som sagt en super duktig fotograf ! Förstår att du får lust att resa på ferie, det får jag själv också (vi reser snart dit igen…) men samtidigt så är ju detta den vackraste tiden här hemma så vi har fina dagar framför oss ! Happy tisdag !!! Klem !

 4. Vilka härliga bilder. Och hihi jag känner igen det där med att messa till sig själv 😉 . Hoppas du får en fab dag! Kramar

  • gizmolina says:

   T.a.c.k. ! 🙂 och skönt att höra att det inte bara är jag som smsar sig själv . Tihi ! Önskar dig också en FAB dag ! Kram !

 5. Titti says:

  Lockar i värmen lite knepigt!!
  Vad fin Odd Molly-blusen är.
  Längtar till andra hemlandet när jag ser de fina bilderna…..några månader kvar…
  Kram Titti-Umeå

  • gizmolina says:

   Ja jag brukar inte ens försöka locka när vi är i Thailand men de dagar då jag visste att vi skulle fota så körde jag… men helt i onödan så klart.. 😉 Förstår att du också längtar !! livet där nere är SÅ skönt ! När reser du ? Önskar dig en mysig kväll och en fantastisk onsdag ! Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *