PLÖTSLIGT BLEV DET ONSDAG…!

Glad tisdag onsdag darlings! 

-4 i Oslo, +31 i Phuket och -23 i Luleå…. livets kontraster! Och ja, jag checkar alla 3 varje morgon eftersom jag känner mig lika hemma på alla dessa 3 platser där vi har våra hem och just nu lockar verkligen Phuket mest. Det får jag erkänna för livet är så enkelt där nere. Inga mössor, vantar, täckbyxor, motorvärmare eller andra vintriga överlevnadssaker att hålla reda på. Bara på med bikini + tunna sommarkänningar på morgon och ut och njuta!

Och där kom livet mellan och nu är det plötsligt ONSDAG! Hej och hå vad det går.  och idag har vi bara -19. Wohooo! så det finns hopp om livet!  Jag sitter med skorna på och skriver för jag ska strax iväg till kontoret, The Gizmolina Headquarter, för att möta upp min kära bror där som ska hjälpa mig med en sak..  Och, jag ska ta med mig en del så bilen ska fyllas och jag ska köpa med blommor på vägen. Åh som jag gleder mig till att kicka igång vardagen 2019 “på riktigt” nästa vecka. Det här ska bli ett magiskt år på många sätt!

Och BAM! så är klockan 14 och jag sitter och äter lunch och är såååå tacksam för den hjälp jag fick idag. Världens snällaste och bästa bror har jag!  och det här blev typ världens snurrigaste inlägg, ha, ha.  🙂

Ha, ha, check hållningen… men ibland får man inte vara så petig…  bilden osar i alla fall sol, värme och Thailand och det var precis det jag var ute efter denna kyliga vinterdag.  När bilden togs hade vi nyss checkat in på Sunwing jag och darlingen och var på väg till poolen efter att vi hälsat på en av mina kära bloggläsare. Alltså jag är sååå otroligt glad & tacksam över er bloggvänner och när jag får träffa er irl så bubblar mitt hjärta över av lycka! 

Att sen ligga vid poolen, i solen och njuta med en bra bok… I loooove it!!! Och snäckarmbandet, det shoppade jag nere på stranden av en söt dam som vi handlat av i säkert 10 år…  Sen är det lite kul att just precis den här typen av snäckarmband (och halsband) är en av sommarens hetaste trender så man kan säga att vi är tidigt ute… 

 

Nu ska jag strax iväg och hämta hjärtat på badhuset, de har simning på idrotten idag, och sen får J besök av en bästa vän så kom precis på att jag ska skynda mig och piffa till lite på hennes rum.

Önskar dig en riktigt festlig lille-lördag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt, Thailand 2019 | 7 Comments

7 responses to “PLÖTSLIGT BLEV DET ONSDAG…!”

 1. Kul med snäckhalsband/armband som trend.
  Har jättefint halsband köpt i Hua Hin för många år sedan.
  Är i Hua Hin just nu för lite storstadsliv.
  Kyla inte något jag längtar efter!
  Kram Titti

  • Ja men visst är det kul att det är en sommarens största trender! 🙂 Jag går ju alltid med mina då jag är i Thailand, varje dag, sedan typ 13 år tillbaka. Men de här trendiga med större snäckor är lite nytt… ! Och jag förstår verkligen att du inte längtar efter kyla. Njuuuut säger jag bara!!! du är sååå lyckligt lottad som är i Thailand nu då det är iS kallt här hemma. Brrr….

   Önskar dig en underbar weekend Titti! Kram! 🙂

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Du har alltid varit så fantastiskt snygg i dina snäcksmycken, det är super snyggt, kul att det har blivit trendigt! Du är super snygg på bilden din tropiska stil är helt fantastisk! Älskar dina Thailand outfits och har gjort i alla tider de är så Chica, och man liksom känner värmen och feelingen. Du har så många så snygga såna outfits, sagt det förr men om du ska ha bloppis så är jag så sugen, eller om du skulle starta en webshop med tropical wear, tror det skulle bli succé. Stor kram

  • Men åh du alltså… Tusen miljoner TACK för dina fina ord och underbart härlig komplimang! Nu blev jag glad!! 🙂 Ja, mina snäckhalsband har verkligen hängt med mig länge… köpte de på Nai Harn beach av en äldre man som satt och gjorde för hand för mååånga år sen och de är mina absoluta favorit halsband. Och alltså en webshop med tropic outfits har funnits i min tanke l.ä.n.g.e. så vem vet… kanske realiserar jag det en dag… ?! 😉 Tusen TACK för peppen!!!

   Nu önskar jag dig en riktigt festlig fredag och en lovely weekend! och tack igen för fina ord, you made my day!! Stor kram! 🙂

   • Viktoria-pinkpastry says:

    Ja det hade ju varit underbart om du hade en shop, du har verkligen ett öga för det vackra. På tal om snäckor smycken jag skcikade på Instagram direkt till dog de finaste jag har som min systerson har gjort till mig. Önskar er en härlig helg stor kram

 3. Jessica says:

  Jag såg att blombutiken Bellis i Luleå city har halva priset på allt i sin butik (flyttrea). Kom då att tänka på dig, miss flower girl 🙂

  • Åh så omtänksam du är Jessica! Tusen TACK för tipset! 🙂

   Jag såg också skylten eftersom Bellis är granne med mitt kontor så var in där häromdagen och tänkte köpa en stooor maffig bukett men till min stora besvikelse så var det inte halv pris på snittblommor…och de hade inga festliga gröna växter inne så – blev tyvärr ingen shopping på mig… De ska tydligen flytta till Örnäset så blir spännande att se vad som flyttar in i dessa lokaler nu…?

   Happy weekend! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *