PLÖTSLIGT HÄNDER DET…!

Mina kära bloggvänner! 

Jag ringde min kära pappa på morgon för att tipsa honom om en sak och plötsligt, när vi pratar om hur kallt det är ute idag, så säger han “du kanske ska städa garaget så att du kan ställa in bilen i vinter?” och jag bara: YES!!! det är exakt precis vad jag ska göra ! så – direkt när vi lagt på så gick jag raka vägen ut garaget och där är jag fortfarande. Tog bara en lite drick paus inne… Alltså DEN härliga känslan att få röjt i det totala kaos som råder där ute…så obeskrivligt skönt! för när vi flyttade upp så ställdes en massa saker in i garaget och sen dess så har jag ibland öppnat dörren in dit för att slänga in ännu mer saker och på den vägen har det varit så det har absolut inte funnits plats för någon bil. Helt omöjligt.  Men nu så kanske !!

Och det bästa med detta är att jag visste att överdragen till soffan + fåtöljerna fanns någonstans där inne…  För du kommer kanske ihåg att jag frågade på instagram för en stund sen om ni tyckte att jag ska ändra färg på soffan? Den är ju nämligen egentligen i vinröd sammet och nu skulle det känns mysigt att byta till det en stund eftersom vinrött matchar julen perfekt…  (plus att det vita lösa överdragt vi har på nu börjar bli väldigt slitet…).  Och fåtöljerna är också i sammet, i ett super snyggt tyg från Designers Guild.  Hur som helst – jag har hittat alla överdrag! (lycka!!!) så strax ska jag köra första lasset med sopor till återvinningen och överdragen till kemtvätten så att de får bli så där ordentligt super rena och fräscha.  Åh känslan när man tar tag i saker som man tänkt på länge är ju bara helt fantastisk och pricken över i är att vi kommer att få ett helt “nytt” vardagsrum när jag är klar!  Inte säkert att jag kommer att köra på det, kan hända det vita överdragen åker på igen, men jag ska i alla fall testa och se! 🙂

önskar sååå att jag hade bilder att visa av hur soffan + fåtöljerna såg ut när vi hade de andra överdragen på men då fanns varken min blogg eller min instagram så jag fotade nästan aldrig… så länge sen är det…  beställde de vita lösa överdragen som är på nu från R.O.O.M. när vi flyttade från Solveien till Industrigate och Johanna låg i min mage…  12 år sen med andra ord.  Men se här ! jag hittade en bild av hur fåtöljerna ser ut i det andra tyget! 

 

Bäst jag fortsätter nu så jag kanske kommer i mål idag!

Önskar dig en riktigt solig & festlig lille-lördag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “PLÖTSLIGT HÄNDER DET…!”

  1. Designers Guild är aldrig fel, ser superfina ut och sammet är ju riktigt hett just nu, hoppas du testar kommer bli varmt och ombonat det ser jag fram emot…. kram Yvonne

  2. Pia says:

    Grattis till att du röjde och den härliga känslan du fick. Du kommer känna den bara du passerar utanför det. Plus att vintern kommer bli lättare om du slipper skrapa rutorna på bilen.
    Och att kunna återanvända sofföverdragen istället är en vinst för alla, din plånbok, miljön.

    Önskar dig en ny härlig energigivande dag !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *