PLÖTSLIGT HÄNDER DET…!

Darlings! 

Jag tänkte så mycket på alla kommentarer jag fick av er hela dagen igår som plötsligt handlade mer om bloggen än om mina instagram funderingar…  och till slut kom jag fram till följande:  Jag har köpt ELLE, Sköna Hem och VOGUE  i alla år och jag vet exakt vad jag får när jag köper dem. Jag får lyxigt härlig inspiration, glossy tips, flärd, fashion etc. och det är pure feelgood för mig då jag sätter mig ner med ett av dessa magasin just för att jag vet exakt vad som väntar mig eftersom jag valt just precis dessa magasin. Och de levererar, år efter år… !

Och det är ju precis så med min blogg!  För när man tittar in hos mig så får man en dos av: min önskan om att sprida feelgood, pepp att ta tag i sina drömmar, glädje & inspiration, sen ändras innehållet så klart utifrån verkligheten (jag har bl.a. flyttat från Oslo till Luleå) men jag kommer inte att sluta med mina stylade bilder varken på bloggen eller på min instagram för de är så som jag är.  Så gillar man inte de, ja, då gillar man ju inte mig… typ…  för mina bilder speglar min önskan om att krydda varje dag med så mycket glitter, glädje, feelgood & vackra ting som jag bara eftersom jag älskar sånt!  Så  – om du tycker att det är tjatigt här inne hos mig, om du söker något annat… ja, då söker du kanske helt enkelt på fel ställe?  Jag är så otroligt glad i min blogg som jag snart haft i över 11 år (tänkt det! åren går…!) och så länge blogg-glädjen finns kvar så fortsätter jag på samma sätt, precis så som ELLE & Sköna Hem gör!  🙂

Det börjat tina där ute på gården men helt snöfritt är det inte, långt ifrån…  Men igår så trotsade vi snön och tog fram både studsmattan och hängstolen till trädet. Och min cykel! Johannas var redan framme men min var det premiär för och det märktes för då vi skulle cykla till basketen så upptäckte jag att båda däcken var tomma…  så bästa grannen hjälpte mig att pumpa de och sen kunde vi cykla iväg och se BC Luleå vinna stort i 3:e SM finalmatchen.  Och du, ser du studsmattan?… 

… i år placerade vi den på ett perfekt “osynligt” ställe. Eller ja, osynligt från fönster / terrasse men från gatan: väldigt synlig. Ha, ha.  Är så glad över att vi kom på att den kan stå här. Bästa platsen! 

Och idag hände det…. ! Jag kom mig ut på min 1:a power walk på säkert ja, minst 1 år?! Såååå otroligt super härligt och jag är sååå stolt över mig själv!!  Alltså det var sjukt jobbigt att komma iväg för jag hittade inte skorna… och sen skulle träningskläderna på… också skulle jag hitta hörlurar… Jag var SÅ svettig bara av det! ha, ha. Men – som tur var så bet jag ihop och ut kom jag, i 50 min.   Tusen miljoner TACK för peppen bästa Jonas, utan dig hade det inte hänt.

 

Och nu är Eurovision Song Contest äntligen igång! Jag var så galet pepp på det igår och tyckte att första semifinalen levererade riktigt trevlig underhållning. Och då menar jag artisterna för mellan-akterna de var ja, minst sagt pinsamma (help!). Mina 3 favoriter var: Azerbaijan (lite Loreen´ish..), Austria & Cypern och av dessa gick de 2 senare vidare till finalen och just nu tror jag att Cypern kan bli en farlig konkurrent till Alexander Rybak men jag håller fortfarande fast vid att jag tror att han vinner hela kalaset!  Såg du också? Vilka var dina favoriter?  Nu laddar vi för semi no.2 i morgon – då blir det extra spännande eftersom Sverige, Norge & Danmark tävlar om en plats i lördagens final.

 

Med det så önskar jag dig en underbar dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Casa Gizmolina | 14 Comments

14 responses to “PLÖTSLIGT HÄNDER DET…!”

 1. Camilla says:

  Hei!
  Jeg har fulgt bloggen din i maaaange år, men er ikke flink til å kommentere – eller til å like på instagram men du er fantastisk flink til å inspirere med gaver, borddekking, bursdager etc. Har selv 2 jenter og har alltid fått masse inspirasjon fra bloggen din.. det er som regel der jeg leter hvis det er noe. Så fortsett som før! Du er superkreativ og kjempeflink.

 2. Jag gillar din blogg som den är och har alltid varit. Fortsätt på samma sätt, och det är ju du som bestämmer vad du vill blogga om =)

  Kramar

 3. Deseree says:

  Helt rätt! fortsätt som vanligt. Finns så många att välja på precis som du säger.

  • Louise says:

   Jag har följt din blogg i flera år, gjorde ett uppehåll men har nu hittat tillbaka. Jag gillar din blogg! Ändra ingenting. /Louise

 4. Linda says:

  Kör hårt både med blogg och träning
  Trevlig helg!

 5. Trine Andersen says:

  Hei, jeg leser bloggen din på toget på vei til jobben. Jeg liker den akkurat slik den er, litt om hus og hjem, familie, hverdagsliv, og alt slikt som en kjenner seg igjen i. Etterpå sitter jeg med et smil om munnen og gleder meg til å lese videre senere. Vær deg selv, og lykke til videre!

 6. Frida says:

  Jamen exakt så är det, vilken himla bra liknelse med Elle! Du är du och ingen annan är som du, därför är din blogg och din insta unik och därför har du sina trogna följare. We love it!

  Och heja dig som tog din första pw på över ett år! Grymt bra jobbat! Jag har fått in som rutin att ta en timmes promenad varje kväll och nu har det blivit ett behov, jag längtar tills jag får ta en promenad igen imorgon och får lyssna på bra musik på Spotify! Min bästa addiction på länge 😀

  Ha en fin kväll nu snygging! Stor kram

 7. Jenny says:

  Vi gillar ju din blogg! Så det jag skrev till dig var mer bara vad jag tror skulle föra din blogg ännu större! På ett sätt förtjänar du det! Att din blogg når ut till fler!
  Vilka är dina fixa-långhelgs-feeling nu med Eurovison och allt? Något tips på lut?

  Fin kväll önskar jag dig!

 8. Säger också Cypern.
  Är i Stockholm på långweekend.
  Ha en härlig helg.
  Kram Titti

 9. Eva says:

  Jag läser din blogg varje vecka och jag läser för att den är så vanlig du är du och inte så plastig o tillrättalagd som många andra influensers . Svårt att sätta ord på känslan men du förstår säkert vad jag menar. Keep it up! Kram

 10. Caroline says:

  Din härliga blogg förtjänar fler följare!
  ❤️

 11. Ellen says:

  Har lest bloggen din siden jeg oppdaget den gjennom kamille mor og barn. Du inspirerer veldig. Har ei jente på snart 11, og har fått massevis av gode tips til både gaver og bursdagsfeiringer. Fortsett med akurat det du vil, og for all del ikke la andre bestemme hva du skal vise på bloggen din. Folk vil at du skal dele hele privatlivet ditt jo! Nei stå på Anna Stina! Du sprer så mye glede og heldige er de som har deg i livet sitt!

 12. Johanna says:

  Åh, där kom det inlägg jag hoppats på! Jag tänker att “rätta” sig efter vad andra tycker och tänker och vill se är inte din stil och inget som är eftersträvansvärt utan kör på i Gizmolina anda så får helt enkelt dom som inte är nöjda läsa och titta på nån annan blogg/instagram eller vad det nu kan vara!
  Önskar dig en fin helg!

 13. Kerstin says:

  Varför fråga oss överhuvudtaget..? du gör ju precis som du vill, precis som vi. Vill du inte ändra något slipper du och vill vi inte tycka lika som du slipper vi. Rätt eller fel?! Det är din blogg och ingen annans. Våra kommentarer är ju inget. Egentligen vore väl det bästa att ha en blogg utan kommentarer så slapp nättrollen få plats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *