POOL-LIFE + KYGO = H.K DAG 2.Gooodmorgon mina stjärnor! 

Det var inte lätt att somna om på morgon efter att JIG rest… men till slut lyckades jag och sen blev det minst sagt lite körigt för mitt i morgonfixet så dök en kille som skulle checka ett jobb i källaren upp. Och ja, nu börjar vår källare bli färdig! den del som blev vattenskadad som ni kanske minns?  Golvet är lagt, badrummet är kaklat och väggarna är målade så nu återstår bara att välja inredning till badrummet och det är minsann inte det lättaste…  jag har aldrig varit med om maken till beslutsångest. Jag har faktiskt inte ens bestämt om vi ska ha dusch eller badkar??? oh my. Får dra lott om saken tror jag. Ha, ha.  (jag frågade er vad ni tycker för l.ä.n.g.e. sen och de flesta tyckte dusch men sen är det ju så otroligt mysigt med fluffiga skumbad i badkar också…så ja, svårt val som sagt).

Och torsdag idag, det betyder att J har dans i eftermiddag och att allt praktiskt inför helgen ska fixas (bara jag som reser, Johanna blir hemma). Lite tokigt att jag plötsligt är botrest 2 helger så nära varandra, men så blir det ibland och J är så cool på det så länge hon får en present, eller kanske två… ?  Ha, ha.  😉

 

Andra dagen i Hong Kong startade så här. Med en brak frukost!  Och hur härligt är det inte med hotellfrukost? jag älskar det! och ett stort pluss är då hotellet har en kock som står och lagar omeletten precis så som man vill ha den. (jag väljer paprika + lök i min). Sen gillar jag att bläddra i morgontidningen i det land jag besöker…  Och nej, jag dricker varken kaffe eller thé.

 

 

 

 

Föräldrar på vift på väg till KYGO på Ultrafestivalen i typ +35 graders värmer… alltså hjälp – jag hade klätt mig ALLT för varmt i min nya kimono från Zara + jeans och höll verkligen på att smälla av…  

 

(uppdaterar med fler bilder i løpet av dagen – för måste ta tag i några saker här nu…)

 

Önskar dig en magnifik torsdag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Gizmolina Travels, Hong Kong 2017 | 1 Comment

One response to “POOL-LIFE + KYGO = H.K DAG 2.”

  1. Kristin says:

    Det må bli badekar med dusj og glassvegg. Det har vi, fungerer perfekt som både dusj og badekar – og ser fresht ut 🙂 Fins det noe deiligere enn å ta et deilig bad en kald vinterkveld?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *