POWER WALK – CHECK!

Men alltså såååå skönt att jag kom mig iväg ut på min power walk! Jag blir så stolt över mig själv varje gång det händer.  Och sen, efter en härlig dusch, så satte jag mig ute på terrasse i solen och åt en tallrik med yoghurt, färska jordgubbar och granola på toppen.  Min favorit frukost just nu!

Och jag invigde nya träningskläder + skor i dag. Träningen blir helt klart roligare när man känner sig fräsch! 🙂

 

Min runda bjöd på ett helt perfekt väder och varje gång jag tittar upp mot en klarblå himmel så tänker jag att “The Sky Is The Limit”!  Våga drömma stort, brett och högt!!!

Och idag invigde jag lite nytt. Älskar känslan! Jag hittade byxorna (+ matchande bh topp) väldigt spontant då jag och J sprang runt i sportbutiker i helgen för att se på cykel till henne och de matchar ju mina nya Nike skor helt perfekt!  Och den fina flaskan, med ett riktigt Gizmolina budskap på, den har jag fått av min bästa vän K.

Och ja, jag klippte av lappen på dessa godsaker idag men de är egentligen inte alls nya. Jag köpte de i Thailand i julas (älskar sportbutiken inne på Cental) p.g.a. att jag glömt mina träningsskor hemma men – det blev inget besök på gymmet för mig då vi var där så – därför invigdes de först nu! 

Ready for power walk!  

Min favorit frukost just nu = yoghurt naturelle, skivade färska jordgubbar & granola på toppen. Mums! 

 

Och du, det var “Köp 3 betala för 2” på den kollektion som byxorna + toppen (som skymtar under min tee) kommer från så dagens tips! du hittar de hos Inter Sport.  Vi köpte ett likt set till J också så att vi kan matcha.  Och nu kom jag på att jag lovat J en runda efter skolan så det blir nog 2 varv runt sjön på mig idag.  Whoop, whoop… !

Önskar dig en riktigt fin fortsättning på dagen! 🙂

 

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “POWER WALK – CHECK!”

  1. Viktoria-pinkpastry says:

    Så söt skål!!! Åh sånna små detaljer gör mig glad. Vi åker till Thailand den 20 juni känns så snart, så har nästan lite panik även om vi längtar förstås. Hur ser era sommar planer ut? Stor kram

    • Ja men visst är den underbar! 🙂 Jag fick den i påskpresent av min bästa vän och jag blir lika glad varje gång jag äter ur den! Det är verkligen de små detaljerna som kryddar livet ! Och så underbart med Thailand så snart! Hur länge ska ni vara där och vart ska ni den här gången? Vi reser också ner i sommar. Längtar!

      Njut din kväll fina du! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *