POWER WALK – CHECK!

Happy friYAY darlings! 

Här startade dagen med att jIG hade en super tidig take off och som alltid då han har det så vaknar jag också tidigt så jag kickade igång dagen runt kl. 06. Fick för mig att han kanske glömt något? och tänkte att om jag upptäcker det i tid så hinner jag köra ut till flygplatsen med det. Men allt var under kontroll!  Väckte J runt 07 och alltså det är ju såå LYXIGT att hon har så nära till skolan nu. Som på morgon tex, då gick hon tillsammans med fina vänner kl. 07.55 och skolan startade 08.05.  Ja, hon har tidig start på dagarna, till vår stora surprise! för den här skolan har haft som “sin grej” att eleverna startar kl. 09 varje dag något J verkligen såg fram emot! Men – nu startar hon bara kl. 09 på måndagar och istället börjar hon redan 08.05 några dagar. Så himla snopet. Men – fördelen är att hon slutar tidigt! Som idag tex, då slutar hon redan kl. 13.40. Så inget ont som inte har något gott med sig!

Och sen, då jag precis kommit mig ut på min power walk så ringde JIG från Arlanda för att checka att han köpte rätt väska till mig. Åh jag har sååå ångrat en väska som jag såg där då vi flög till Oslo senast och eftersom den är utsåld på nätet så ringde jag och la undan den på butiken i Terminal 5 och nu är den min! Hurra!!!  Lycka!!! För du vet känslan då något man verkligen vill ha inte längre går att få tag i? Hemsk. Ha, ha.  Och på tal om det så ska jag sticka in till stan en sväng nu och ta en titt på Gina Tricot´s mama & mini kollektion. (den lanseras en dag senare här i Luleå av någon anledning…) Tyvärr så är ju Johanna förbi mini plaggen eftersom de är så små i size, men – till mig finns det kanske något snyggt!? Har du shoppat från den kollektionen? Och var det föresten ingen mer än mig som beställde plagg från Isabella x Stylein hos Ellos? eller? Min beställning har inte kommit fram ännu  så jag väntar i spänning… ! 🙂

 

Men alltså check dagens väder! Helt magiskt vacker sensommardag.  Åh det är dagar som idag som jag samlar i minnet och plockar fram då det är så mycket snö på gården att jag omöjligt kan gå ut och ta en sån här bild… 

När jag kommer till den här vackra delen av mitt varv runt sjön då vet jag att jag snart är hemma… bästa känslan!! och den får mig att ge det där lilla extra de sista 5 minutrarna. 

Så himla super NÖJD över att jag varit så duktig i veckan och kommit mig ut 3 gånger. Eller blev det 4:a? Hjälp, mitt minne alltså… Nej men det blev nog 3. eller? Tur jag har bloggen som dagbok och kan gå tillbaka och checka. Ha, ha.  Uppdatering: det blev 4 gånger! Wohoo! 

 

Nu ska jag piffa till mig och sticka ut. Sen har jag lovat Johanna tidernas fredagsmys i kväll. Vi ska bara chilla, “snacksa”, mysa, se på Fångarna på Fortet, äta tacos och tok njuta.  Åh som jag längtar! Lite kalla bubblor blir det så klart på mig också, och Kina snacks… massor av kina snacks… !

Önskar dig en FAB fredag!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “POWER WALK – CHECK!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh värsta som finns när man ångrar sig, så härligt att du fick tag i den! Hoppas du visar sen, tycker det är så svårt med väskor. Idag överraskar vi min mamma för i helgen är det internationella grandparents Day, och hon jobbar i helgen så idag firar vi henne, med godis, blommor, nötter, choklad och hennes veckodag Buddha som fint halsband. Önskar dig en härlig helg stor kram

 2. Här i Umeå finns mamma/barnkollektionen hos Gina Tricot/Avion.
  Nej inga köp från den ännu ( kanske något till barn-barnen kan hittas.) eller Ellos.
  Fint sensommarväder i Umeå också.
  Ha en härlig helg.
  Kram Titti

 3. Des says:

  Jag var in och kollade på isabellas kollektion och hittade några plagg jag skulle kunna tänka mig men skulle vilja veta hur dom är i stl och kvalité först för tyvärr var dom mkt dyrare än vad jag trodde det skulle va. Ska bli spännande att få en ressention av dig sen

 4. Anna says:

  Nej inga plagg där man inte vet vad det är för material. Dyrare än vad jag trodde då det skulle vara budget men Isabella kanske tycker det här är budget vi har alla olika förutsättningar.

 5. Tina ME says:

  Sååå grym du är som kommer iväg ut på dina pw. Jag måste rycka upp mig känner jag. Fina bilder från en vacker sensommardag och grattis till väskan :-). Kram //Tina

 6. S says:

  Johanna överlever nog att börja “tidigt”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *