PRE-EASTER-GIFT.

Happy lille lördag darlings! 

Sol, sol, sol, varje dag är lika solig och vacker och jag älskar att snön börjar smälta undan nu. Vi har ä.n.t.l.i.g.e.n. snöfritt på våra gator (trottoarerna är fortfarande snöiga) och de enoooorma snöhögarna börjar krympa…  Men vårvintern är inte över ännu så vi kommer att ha massor med snö på gården ett bra tag till men – jag är nästan klar med att skotta terrassen. Oh my, igår höll jag på att få DET takraset över mig men jag kom undan på sekundens sekund… hjälp ! Och efter det mega-raset så är det inte mycket snö kvar på taken så snart, väldigt snart åker alla utemöbler ut och det mina vänner blir rekordtidigt för oss här uppe i norr för aldrig förr har jag haft en snöfri terrasse redan i början av april.  Åh som jag ser fram emot att kunna sitta ute och samla fräknar i solen!

Och idag har jag världens städ-prosjekt här hemma. Johanna klagade på morgon över att det är så kaosigt och köksön den står fortfarande i vägen ute i gången så ja,  jag har lite att bita i så därför ska jag ta och fortsätta där jag var nyss innan jag satte mig för att äta v.ä.l.d.i.g.t. sen frukost.  Ja, frukost kl. 13.15… så kan det gå när man har hemmakontor och plötsligt fastnar i saker… Lite skönt ändå! 😉

 

När man får en shopping-leverans av sin bästa vän (med JIG från Oslo…) och blir överraskad av ett inspirerande magasin + en pre-easter-gift i form av den gula super fina drickflaskan som jag dricker vatten från för fullt idag.  Älskar texten på den: Full of positivity!  (tusen miljoner TACK kära K).  Sen är den super söta påsk-girlanden + påsk-assietterna från Meri Meri ett tips!  Sååå fina! 

Och du – ett pysseltips inför helgen: rita av de söta kaninerna i min girland på bilden och klipp ut egna som ni hänger upp på likt sätt. Allt du behöver är lite hårdare kartongpapper, en hålslagare, sax och snöre… Sen, om du hittar, så är det fint att limma på pom pom´s som svans / hale också…  Häng sen upp den på kidsens rum, i köket, entrén, i matsalen… Eller – åk hem till mormor/morfar/farmor/farfar och häng upp den där så kryddar du garanterat deras för-påsk-tid!

Bäst att jag kör på här nu för min mini boss slutar skolan kl.15 och då är det bäst att jag städat klart. Ha, ha.

Önskar dig en magisk dag fylld av solsken! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *