NEWS COMING IN.

Nyss ankom dessa super duper snygga jeans från Replay. Kolla in etiketten på de rosa. Love it!!  och Replay har verkligen de bästa jeansen, älskar deras passform ! (de jag fått in är super skinny).  Min kavaj = Line of Oslo, tröja Hunkydory och katten = Gizmo (han blev 12 år).

Nejdå, det ska inte bli en collageblogg plötsligt men jag kan bara inte låta bli för jag tycker att det blir så snyggt .  Ska lugna ner mig snart. Promise !  😉

Är  i butiken och väntar på en S.T.O.R. leverans från Bruka Design som jag hoppas dyker upp vilken minut som helst för annars blir det minst sagt lite körigt…. Vi snackar nämligen typ 3-4 (?) pallar med möbler och de måste jag hinna få undan innan jag ska hämta Johanna på AKS. Det som är så tokigt då man får leveranser är att de aldrig kan säga en tid då de kommer, någongång mellan kl.08-16 får man veta, men that´s it …. Så detta är dagens prosjekt !  och medan jag väntar så kontorsjobbar jag och njuter av att vara här i min lilla oas. 🙂  Men om jag ska börja sitta här och jobba på dagarna (samtidigt som jag har öppet butiken mer) så måste jag ta bort den där godisskålen…  alltså hjälp, jag kan inte låta bli de fantastiskt goda Panda lakritsbitarna som ligger framför mig… ska bara ta 1 till, sen är det stopp!  😉

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “NEWS COMING IN.”

 1. Irene says:

  Jeg vil også lære og lage collage; ) Jeansen vil jeg også ha. Kos deg i butikken og lykke til med leveransen håper den kommer i goooood tid før kl. 1600. Klem fra Irene

  • gizmolina says:

   Förstår det ! jag har själv längtat så länge efter att få göra det så därför går jag lite bananas 😉 Jeansen är de snyggaste! och det säger jag inte bara för att jag säljer dem. Replay KAN jeans helt enkelt ! Och ja, jag hoppas att den där leveransen dyker upp typ nu ! för om den kommer runt 15.30 blir det krise… Ska faktiskt ta och ringa dem nu och checka ! Önskar dig en amazing dag ! Klem !

 2. Irene says:

  Yes, jeg skal kjøpe et par jeans. Sender deg en mail; ) Lykke til med leveransen.

 3. Härliga jeans! 🙂

  Hoppas att du får en fin måndag!

 4. fru Svensson says:

  De rosa jeansen var super 😉
  Påminner om Bondelids kläder tycker jag.
  Ät upp lakritsen utan att må dåligt,de är du värd.Kram

  • gizmolina says:

   Rosa är alltid SÅ fint ! 🙂 och ja, alltså det blev FÖR många lakrits idag… tröst åt då levransen aldrig dök upp… 😉 Njut din tisdag fina du ! Kram!

 5. MiaC says:

  Men du, jösses vad snyggt det var med kavajen och den rosa tröjan under… I like =) Kram på dig fining.

 6. Rita;) says:

  Hei;) wow!! har du tatt inn REPLAY;)))) min favoritt! Jeg kommer innom deg når jeg er hjemme fra Mallorca;) har (muligens) en OM topp liggende hos deg – leeeenge;))) vi har litt ulikt schedule;) hva med hunkydory da….tar du inn det snart? Og Acne??
  Klem;)

  • gizmolina says:

   Oh yes! Replay in the shop !! 🙂 Men alltså är du på Mallorca igen ? lucky lucky you ! din fina OM topp linger och väntar och jadå, fler brands på G så häng med… ! 😉 Happy tisdag fina du ! Kram !

 7. Josefine says:

  Jag har aldrig testat Replay, ær de mer før vældigt tunna ben eller passar de æven oss med former?

  KRAMAR & fin kvæll till dig.

  • gizmolina says:

   Replay har mängder av olika styles i sitt sortiment och den style jag fått in nu heter super skinny . Deras jeans sitter fint på de flesta så jag tycker absolut att du ska testa ! Jag sålde Replay i min förra butik och har så bra erfarenheter av dem (mina kunder som började köpa Replay fortsatte…) att jag valde att ta in märket på nytt. Njut din tisdag ! Kram ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *