RÅD TILL ETT LYCKLIGT LIV.

12814558_10153371251970796_3216354571878964589_n

Detta vackra blomsterbad passerade jag utanför en blomsterbutik i Oslo häromdagen.  Våren har verkligen kommit längre där än här…! 

Då är andra dagen med sjukstuga här i Casa Gizmolina avslutad och det här var en betydligt bättre dag än igår så vi satsar på att darlingen dansar igen i morgon (fingers crossed). Men, jag ställer ingen väckarklocka i kväll för hjärtat behöver all sömn hon kan få och ja, det gör jag också…zzz…  Så, ska ta och gå och lägga mig nu men alltså såg du Skavlan i helgen? Jag såg precis programmet och my god vilken underbart härlig person Dagny är! Du vet hon som är världens äldsta bloggerska!?  Att se intervjun med henne, på självaste kvinnodagen, var verkligen ett lyckopiller!  Och hennes råd till ett lyckligt liv får avsluta den här 8 mars 2016 för om någon kan ge kloka råd så är det ju en person som levt i 104 år!  eller hur?  så, here they are:

Var nyfiken!  Ge dig aldrig!  och när det tar emot så ska du kämpa på! 

Sweet dreams sweeties!

I morgon är en annan dag…!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “RÅD TILL ETT LYCKLIGT LIV.”

 1. Nilla says:

  Ja jag såg henne i fredags på skavlan, och vilken underbart härlig inspirerande kvinna. Jag har tänkt mycket på vad hon sa och på vilken utstrålning hon hade. Tänk att ha levt så länge och fortfarande vara så nyfiken på livet och inte tappa livsgnistan 🙂 Skönt att Johanna mår bättre, magsjuka går som tur var över fort. Idag blir det stranden i Kata noi för oss, tusen tack för tipset. Ha en fin onsdag!! Kram från mig i solen <3

  • gizmolina says:

   Ja vilken helt fantastisk kvinna! och som du skriver: vilken livsgnista & nyfikenhet! Exakt så där vill jag också vara då jag är 104 år! 🙂 Och tack snälla för omtanken ang. Johanna. Hon är som tur är mycket bättre idag! Hoppas nu att du gillade Kata Noi Beach lika mycket som jag gör! Jag brukar gå en bit till höger på beachen… där kan man ligga nästan helt ensam… ! Love it!

   Njuuuuut Phuket och fånga de varma, soliga, härliga stunderna! Kram!

 2. Marike says:

  Bra pepp!! 😀

  • gizmolina says:

   Glad du gillade det! 🙂 Hon var verkligen en helt unik kvinna för sin ålder. Se intervjun om du inte gjort det! man blir lycklig…

   Happy lill-lördag Marike! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *