ROADTRIP & ETT ÄLG MÖTE!

Happy new week darlings! 

Idag har vi girls varit på den årliga IKEA turen. Ja men hur galet att det är precis 1 år sedan vi var där senast? Livet i norr alltså ha, ha. För då jag bodde i Oslo så var jag nog till IKEA typ minst en gång i månaden men då körde jag dit på typ 10 min, nu tar det 1,5 time så lite skillnad…   Så – det blev en heldags roadtrip och vi har precis packat ur bilen…  Åh det känns sååå härligt att komma hem med nya fräscha mattor, växter, täcken till sängarna, sängkläder, ett skrivbord, ramar till en tavelvägg och annat piff…  Men vilken stress det blev då vi närmade oss kassan för då hade de stängt! Alltså jag var helt övertygad om att de stängde runt kl. 20-21 men så stängde de redan kl. 18! Help !!!  Så nu har vi precis konstaterat att vi har glömt en massa saker som vi skulle ha plockat upp på lagerhyllorna så det kommer i.n.t.e. att dröja 1 år till nästa besök, snarare typ max 1 vecka.  Ha, ha.

Och p.g.a. att de släckte och låste dörren efter oss så fick vi tyvärr inte till att knipsa några snygga pics av vår shopping.  Men jag lovar att fota och visa då allt är på plats! Vi har nämligen ett prosjekt en trappa upp som vi är igång med…  Sen blir jag alltid lika sugen på att slänga ner en Walk In Closet i korgen då vi på IKEA men det får vänta en stund till…

Nu ska vi chilla lite här och jag ska landa efter körningen (har SÅ stor respekt för den vägen så spänner mig när jag kör). Och vi såg föresten en ÄLG vid vägen !  Jag tok bromsade från 110 till O för att vi skulle kunna se den ordentligt (nej, det var inga bilar bakom oss så det var lugnt…) och shit vad STOR den var!  Den såg oss rakt i ögonen och som tur var så stod den bakom ett sånt där viltstängsel som är uppe längst vägen. Önskar att vi kunnat fota den men det var inte läge att varken gå ur bilen eller stå still mitt på E4 mer än några sek..  Så,  det blev i alla fall en kul grej att vi såg den! 🙂

 

Så här såg vår shopping ut för bra precis på dagen exakt 1 år sedan och det komiska är att den såg nästan exakt lik ut idag. Ha, ha.  Skillnaden var att vi fyllde 2 vagnar och hade 3 mattor med oss hem men annars, typ same, same!  

Nej men ett glas kallt vitt på det här nu kanske för att fira dagens fångst?!

Önskar dig en riktigt mysig fortsättning på kvällen !

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “ROADTRIP & ETT ÄLG MÖTE!”

 1. Karin says:

  Vilken härlig dag ni haft. Spännande att se vilda djur i sitt rätta element.

 2. Camilla Bergstrom says:

  Hej!
  Jag behöver lite tips, och vem är inte bäst på sånt om inte du 🙂
  Om lite drygt en vecka fyller min älskade dotter 14 år och jag behöver tips på presenter! Hon vet inte själv vad hon önskar sig heller så det är allt annat än lätt!

  Kram

 3. Nina says:

  Nu tjatar jag men det kom en negativ kommentar efter min så skriver här med
  Sänghimmeln i Johannas rum, vår är den ifrån?
  Stor kram

 4. L says:

  Konstigt att man inte kollar upp öppettider bättre när man har så långt till butiken. Jag bor med Ikea nästgårds men kollar ändå, i dessa tider vet man aldrig. Tror att många butiker har dragit ner på sina öppettider med tanke på pandemin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *