ROADTRIP TILL IKEA.

Som jag skrev i mitt förra inlägg: Isabella väcker känslor, positiva eller negativa, hos oss alla så jag blev inte speciellt överraskad över alla era kommentarer.  Och det kan mycket väl vara så som ni skriver, att det hon driver med nu inte kommer att bli succé, att det misslyckas. Men – då har hon i alla fall försökt och det tycker jag att hon ska ha cred för. Och när jag skriver att Sverige behöver Isabella så menar jag att vi behöver en kvinna som står upp och kör ett girl-power-race utanför boxen för jag är helt övertygad om att det inspirerar många. Hon blir lite samma “figur” som Petter Stordalen är i Norge och Richard Branson i England… De där entrepenörerna som vågar gå vägar som ingen annan gått och som sticker ut och syns och hörs mer än andra.  De blir “fuck jante” in real life, inte bara som en text på ett armband…  och det är det som jag tycker är så inspirerande & imponerande!

En annan inspierande affärsman var Ingvar Kamprad och igår så tog vi girls en road trip till IKEA i Haparanda. Men alltså tänk att jag har 26 mil tur & retur till IKEA. Det är så galet.  Men vi fick en riktigt mysig tur och kom hem med en perfekt fångst! Johanna fick de ting hon önskat sig till sitt rum och jag fick med mig lite smått & gott så alla var nöjda & glada. 🙂

 

Poff! sa det så flög pengarna iväg…  och ja, här ser du vad de omvandlades till.  Ett par flatpackade möbler, växter och…

… en massa smått och gott. Vart tog föresten de roooosa IKEA påsarna vägen? Saknar dom big time!  Och när Johanna satt där och chillade och passade på våra saker så gick jag och köpte korv + glass till oss och… 

…de f.i.n.a.s.t.e. små chipspåsar jag sett! och super fräscha äpple must flaskor. Och check de små drickförpackningarna till höger! de kostade bara 5kr /st och jag tänker att de blir perfekta att lägga ner i en wine cooler på tex en sommarfest så att gästerna kan ta själva…  Ett tips! 

 

Nu hör jag att JIG sover gott och J gick precis upp för att borsta tänderna så jag ska ta och städa undan här så att jag också kommer mig i säng snart. Men blir så lurad av ljuset och tror att klockan är lite men så är den plötsligt 23.15.  Tänk-  här går solen ner kl. 00.02 idag och upp kl. 01.02 i morgon så det blir aldrig mörkt.  Inte konstigt att jag har svårt att sova… !  ha, ha. Om du aldrig har upplevt midnattssol så borde du göra det en gång för det är helt speciellt.  Där är Luleå unikt!

Önskar dig en riktigt goood natt! 🙂

 


Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “ROADTRIP TILL IKEA.”

  1. Emma says:

    Oh lala vet du de rosa påsarna kom aldrig till mig. Åkte dit flera gånger i hopp om att finna. Måste säga att du är helt otrolig vad det gäller matcha och inspirera. Hade aldrig lagt märke till alla de fina tingen om inte du tipsat. Men nu värsta tipset för sommarpicnic eller festen så tack. Vad det gäller Isabella så är hon lite av en hatkärlek, jag gillar att hon inspirerar men samtidigt vet man inte vad som är sant. Gillar hennes produkter och hoppas inte hon slutar med det. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *