ROOOSA IKEA PÅSAR!

Mina kära bloggvänner! 

Jag befinner mig ett fixa-inför-besök race idag så förlåt sen uppdatering… Min kära bror har varit här och hjälpt mig med diverse och nu körde jag precis J till hennes Bildverkstad som pågår till kl.17, sen har hon jazzdans kl. 17.15 och balett kl.19.15 och någon gång under kvällen så dyker JIG upp i LLA också så ja, det går undan i svängarna idag och jag jobbar xtra som chaufför… ha, ha.

Och ni som följer mig på instagram (jag heter Gizmolinas där) har redan sett den här bilden men alltså gissa om jag blev GLAD då jag fick syn på de rooooosa IKEA påsarna då jag skulle betala på deras varuhus uppe i Haparanda igår!!! Wohooo! och bäst av allt: de finns i ljusrosa också! så jag köpte med mig ett helt gäng! Och sen, då jag kom hem så åkte jag raka vägen till vippe-fix. Oh yes, jag skulle testa en salong här i LLA och jag var sååå spänd på hur det skulle bli eftersom jag är super kräsen (har gått hos Pille Joosep Studio i Oslo i alla år men det är svårt att tajma in refill med Oslo resor varje gång….). Och vet du, jag blev super nöjd! Sååå glad! Var inte färdig där förren 19.30 så då fiskade jag upp darlingen hemma hos mormor (de hade bakat kanelbullar, mums!) och sen åkte vi hem och gjorde engelska läxor.  Hej och hå vad vardagen går… ! 😉

En snap i bilen på väg hem från skol-lämning strax efter kl.08 på morgon. Här har jag ingen sminke (hade inte ens kommit mig till dusch ännu…) men se så fina fransarna är! ser ut som att jag har hur mycket mascara som helst men det är mina nya fina vipper.

Ja, det blev en tur & retur Happis igår, 26 mil, och gårdagens prosjekt…  På inköpslistan stod bl.a. gästsängar, sängkläder, täcken, kuddar etc.  Allt för att vi ska kunna rigga upp för de 5 bästa vännerna som checkar in här i Casa Gizmolina i morgon. Sen blev det lite nytt till J´s rum, ett par mattor (älskar Ådum!), en palm och förvaring… 

 

Nej, nu ska här påsk-besök-piffas vidare!

Önskar dig en sooolig & härlig dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “ROOOSA IKEA PÅSAR!”

 1. Lena says:

  Underbara rosa kassar 🙂
  Vad kul med Oslo-besök i helgen. Förstår att ni ser fram emot det.
  Ha en fin kväll.

 2. Frida says:

  Vad mysigt det låter med allt härligt fix ni har inför helgen och vad härligt det låter med bullbak för Johanna hemma hos mormor. Jag blir glad över vardagens små happenings och det är så mysigt att kunna klämma in små stunder av bakning eller pyssel eller vad det kan vara på en vanlig vardag. Njut stunderna även om det ibland kanske blir för mycket av det goda

  Och med bilden från din Ikeatur så blir jag väldigt sugen på både en palm och de rosa kassarna, jag måste nog åka de där 36 milen tur och retur snart☺️

  Ha en fin lillfredag i dina snygga vipper! Kram kram

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Så snygga kassar!

 4. L says:

  Jag läste att du har blivit nyfiken på poddar så här kommer lite tips till dig:

  *Säker stil med Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret.
  *Mitt i livet med Malin Gramer och Katrin Zytiomerska.
  *Wistam och Wahlgren med Sofia Wistam och Pernilla Wahlgren.

  Trevlig lyssning 🙂

 5. Anna says:

  Åh så härliga. Var inne på vår Ikea men de var slut och enligt Ikea var de bara en tillfällig kollektion. Blev så ledsen att jag inte hann få tag i de rosa härliga

 6. Viktoria-Luise Dewar says:

  Hej! Du har inte möjligtvis kvar dina rosa Ikea påsar? Du är inte intresserad av att sälja en till mig? Mejla mig då; viktoria.dewar@me.com Ha en fin kväll!
  / VIktoria Dewar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *