ROSA FRUKOST & MÅNDAGSPEPP.

Dagens pepp!

Morning girls! 

Jag sitter ute på terrassen, i strålande solsken från en vackert klarblå himmel och kisar som bara den för att se vad jag skriver på skärmen (jadå solbrillerna ligger vid sidan om mig men måste se upp för solbrillebränna…)  Men ute ska jag sitta,  för det är ju så fantastiskt härligt! och en perfekt start på en ny fräsch månad!  Tänk nu är det J.U.N.I. ! den första av 3 sommarmånader, och den där månaden som vi går runt och längtar efter nästan hela året. Åhhh så underbart!!! 🙂

Och för er där hemma i Sverige närmar sig barnens sommarlov, men här i Norge får vi vänta helt till den 21:a så Johanna slutar 2:a klass på självaste midsommarafton. Och sen, bara några dagar senare, lyfter vi mot vårt andra hem. Åhhh så skönt det ska bli! Men en sak i taget, nu njuter vi först 3 fina veckor här hemma i Oslo + att vi ska hinna med en tur upp till familjen hemma i Luleå också.

Hur ser dina sommarplaner ut?  Berätta gärna för jag är så nyfiken!  🙂

Startar veckan med rosa frukost och lovely inspiration

Oj, så varmt det blev här ute nu… men jag ska inte klaga, för sol & värme är bara helt uuuunderbart!!! och jag älskar vår terrasse så jag tror att jag flyttar ut kontoret hit idag jag för nu gäller det att ta tillvara dessa fantastiska sommardagar på bästa sätt.

Hoppas att du också får njuta solen idag och att du får en riktigt F.I.N. start på veckan!

Och kom i håg: pooooositiva tankar! 😉

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “ROSA FRUKOST & MÅNDAGSPEPP.”

 1. Lena says:

  Oh, yes, visst är det härligt med sol!!! Här skiner också solen och såååå jag njuter nu. Love it!
  2 veckor på Cypern (Kypros) och några dagar på Västkusten väntar i sommar!! Palma i september också. Älskar att resa… det är livet 🙂
  Ha det fint ute på terassen i solen, glöm inte smörja in dig….solen är så stark nu i början på sommaren
  Många hälsningar Lena

  • Ja, solen ger verkligen energi! 🙂 och så underbart att du också får njuta vackert väder Lena! Sen ser jag att du har fantastiska resor framför dig, härligt! Palma är ju en så vacker by (längtar tillbaka) och en mix av Cypern och Västkusten låter ju bara helt perfekt!

   Njuuut dagen vidare och ja, bäst att köpa hem solcreme… 😉 Kram!

 2. Charlotte says:

  Skönt med ledighet i Thailand! Min man jobbar hela sommaren med enbart 10dagars semester så jag och kidsen kommer hänga i stugan, där finns allt man behöver och egen strand så jag ser fram emot en härlig sommar, dessutom ligger den enbart 15minuter utanför stan så man känner friheten av ensamhet men är ändå inte helt isolerad 🙂
  Kram!

  • Åh så härligt det låter med stugliv! 🙂 Jag är själv uppvuxen med sommrar ute i min pappas stuga på en ö i Luleå skärgård och tycker att det är så mysigt! Tyvärr blir det inte samma sak nu då min pappa + fru slutat att vara där ute men jag hoppas vi får till en tur ut dit i augusti…!

   Önskar dig den bästa måndagen! Kram!

 3. Hanna says:

  Vi har värsta lyxsommaren på kommande med hela tio gemensamma lediga veckan, min Man och jag. Om två veckor flyger vi till Florida där vi kommer resa runt lite i tre och en halv vecka. Sedam tillbaks till Finland, ut till skärgården och vårt sommarhus där. Beroende på väder och så stannar vi där i ett par-tre veckor. Sedan ännu stadssommar med spontanprogram och dagisinskolning i augusti. Jag har påkänn att det kommer bli en perfekt sommar!

  • Ja det låter verkligen som en perfekt sommar Hanna! och gud så härligt med Florida! Jag längtar alltid tillbaka dit…. Vad kul att du delar med dig av dina planer och jag önskar dig 10 veckor fyllda av solsken och lyckliga stunder!!! 🙂

   Njut din måndag! Kram!

 4. susan says:

  Vi skal til Thassos i Hellas og gleder oss masse til det:-) Har forresten funnet den fineste strandcluben som det bare egentlig står navnet ditt på:-)) https://www.facebook.com/lascalabeach

  • Åh ja, alltså den där beachcluben hade jag gärna blivit med till!!! 🙂 Ser super super fräscht ut! och Hellas är ju så vackert! Så förstår verkligen att du gleder dig Susan!

   Happy new week! Klem!

 5. Pia says:

  Härligt med stundande Thailandsresa, något att se fram emot, liksom!
  I Finland slutar skolan redan sista maj, sen har barnen 10 veckor sommarlov. Inte lätt då vi föräldrar har 5 respektive 6 veckor sommarsemester från jobb :/
  Men till våra sommarplaner: vid midsommar flyttar vi ut till vår sommarstuga, ute på en ö mitt i Finska viken. Där ska jag odla jordgubbar som Muminmamman i klippskrevor och njuta av ledigheten. Antagligen blir det en o annan båttur också.

  Härligt med sommar!

 6. Caroline says:

  I Sverige är midsommarafton fredag den 20 juni 🙂 är de olika i Sverige och i Norge?

 7. Cathrine says:

  Vi må nyte solen når vi har den her i Norge

  • Cathrine, Halden says:

   Her skjedde det noe rart med innlegget mitt. Prøver igjen 🙂 Jeg skrev også at jeg skal reise til mitt sommerparadis Øland – det er over 30 somre jeg har hatt der nå, og jeg er nå 41 år. Barna mine på 4, 12 og 15 er like hekta på Øland som meg – heldigvis.. Ønsker deg en riktig god og solrik uke. Sommerklem

 8. Anna says:

  Vad härligt med Thailand! Själv åker jag till solsemester till Grekland med min man, våra 2 barn och mina föräldrar. Resten av sommaren tillbringas på svenska västkusten i sommarhuset! Vore kul med lite tips från dig på packning och outfits inför en solsemester?! Kram från Anna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *