S.E.P.T.E.M.B.E.R.

Happy 1:a September mina vänner! 

Ny månad – nya möjligheter och det kändes som att vi gick från sensommar värme till höstkyla över natten för på morgon då J cyklade iväg till skolan så var de en helt annan luft. En sån där krispig höstluft som bara september kan bjuda på ! och för mig som har september som “min månad” så är den här första höstkänslan ganska så magisk ändå…

Och i natt har jag sovit! Vi gick och la oss ovanligt tidigt för att vara oss igår, runt kl. 23, och det var sååå välbehövligt. Jag har inte fått någon telefon från sjukhuset så jag ringde de nu på deras telefontid. Man kan bara ringa avdelningen mellan kl. 09-10 och sen kl. 17-18 så dagen kan bli lång om man vill nå fram…   Status för pappa är fortfarande kritiskt. Det att han överlevde själva operationen betyder tyvärr inte att han kommer att klara sig…  komplikationer kan tillstöta och det är en stor process för hans 85-åriga kropp att återhämta sig efter det stora ingrepp som är gjort. Men han har tack och lov – mitt i allt –  sitt glada humör på plats berättade sköterskan och det tror jag hjälper massor!!!!  Allt jag kan göra nu är att fortsätta att skicka mina mest kärleksfulla och varma tankar hans väg och be för att detta kommer att gå bra.

Och nu när livet är så präglat av pappas situation så måste jag hitta något annat att fokusera på en stund som en “överlevnads strategi” så – nu ska jag logga av och dra igång ett fixar projekt här hemma. Eller nej, först ska jag köra och hämta ut ett paket från Svenskt Tenn! och ett från Zara! Det gäller verkligen att hitta knep för att krydda sin tillvaro och att hämta ut en fin sak som jag beställt för julklappspengar (!) som jag fått av min kära mamma passar mig helt perfekt idag!

 

Det var full halloween hos Dollar Store då jag och Johanna var förbi där häromdagen för att köpa hårrullar (oh yes, nu är vi 2 st i familjen som rullar håret… ) och hur fina är inte dessa pinatas?  Tänk så kul att fylla spöket med maxat med gott godis och överraska någon du tycker om med på halloween?! 

Sen älskar vi ju pyssel och DIY prosjekt! och de här är ju verkligen de finaste! Jag hade köpt husen och ställt de vid tallriken på en middagsbjudning i tiden före halloween så att gästerna får måla och dekorera var sitt.  Garanterat väldigt uppskattat av små gäster!  Och pysslet som hänger i mitten, med katter + bat´s som man sätter ihop själv är också ett tips!  Men vänta inte för länge. Jag vet sedan tidigare år att sånt här billigt fint pyssel tar slut på en blink…  

Hos Blomsterlandet har det också börjat bli halloween känslor då de första dekorations pumporna dykt upp!  

 

Och på IKEA! jag körde ju dit för ett par veckor sedan och då var de full gång med att ta fram halloween så jag köpte med mig riktigt fina pumpor i filt, som inte kladdar eller luktar och som därför blir perfekta att dekorera matbordet med. De har även en pumpa i filt med dragkedja som du kan gömma godis / present i …  Kan fota och uppdatera med en bild av de sakerna senare.

 

Nu ska jag köra iväg ut i solen. Älskar att hämta ut paket!

Önskar dig en underbar start på september!

Ta tillvara dina dagar och kom i håg att du är helt fantastisk!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

50
Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “S.E.P.T.E.M.B.E.R.”

  1. Lena says:

    Håller en tumme för din pappa. Läste att någon sett att julpynt redan var framme på Dollarstore, helt galet. Är ingen Halloween-pyntare alls, ev. några små pumpor på uteplatsen som är mer höstpynt för mig än Halloween.

  2. Viktoria-pinkpastry says:

    Tänker på dig och håller tummarna för din pappa. Va rädd om dig! Tack för toppen inlägg detta gjorde verkligen min dag piggade upp. Ser gärna det från Ikea med om du orkar. Halloween piggar upp. Stor kram och tack för toppen inlägg

  3. Hulda says:

    Älskar dina tips, alllllltid så fint.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *