S.Ö.N.D.A.G.S.M.Y.S.

Har ni sett en finare limonade flaska? SÅ söt! och g.o.d. är den också !  

Happy söndag sweeties!

Förlåt min frånvaro !  Jag stack ut på vift direkt efter att jag stängt butiken igår och på den vägen blev det. Ska berätta mer om min lördag i nästa inlägg ! 🙂  och ett tips! är att följa mig på instagram (jag heter gizmolinas där) för när jag inte är här så är jag kanske där.

Vi girls har ett riktigt härligt söndagmys och vi har haft fina vänner på besök. Det är verkligen lycka! att ha så fina vänner. Vi mamas hade girltalk och girlsen lekte = win / win för alla !

Min sköna angoratröja (Designers Remix)  och fina skärväggen från Ellos.

Nu chillar jag och J men ska ta och gå iväg ut och handa mat strax. Gud vad det kan kännas jobbigt att gå ut i regnet… vill bara mysa runt här hemma i mina Uggtofflor och min sköna tröja… men vi kan ju inte äta chips & muffins till både lunch och middag så off we go ! 😉

Njuuuuut din lediga dag!

LoVe!

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “S.Ö.N.D.A.G.S.M.Y.S.”

  1. Oj, vilken fin skärmvägg! Sån skulle jag också vilja ha hemma, är ju väldigt praktiskt också!

    Ha en fin söndagkväll 🙂

  2. Stina says:

    Så fint! Vad heter dom där små figurerna/dockorna? Tänkte köpa för ett par år sedan, men har glömt namnet på dom, nu såg min 4 åriga dotter dom och blev så begeistrad av dom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *