SÅ FRUKTANSVÄRT HEMSKT…

Det finns bara en annan blogg som jag följer dagligen och det är den till Isabella Löwengrip så när jag nu läser att det jag misstänkt är orsaken till hennes svåra tider stämmer så blir jag otroligt illa till mods. Så fruktansvärt hemsk situation hon hamnat i. Mitt hjärta går sönder och jag har inte ord för hur obeskrivligt synd jag tycker om henne. Alla mina tankar går till henne, hennes barn och andra berörda.

Och jag får ont i magen och blir illamående då jag ser hur många det finns som tror att Isabella går igenom detta för att få klick etc.  Att läsa kommentarerna hon fått utstå både på sin egen blogg och hos tex  bloggbevakning är hemskt. Vad är det för sjuka människor som sitter och spekulerar kring vad som hänt henne på ett så otroligt fult och elakt sätt?  Helt ofattbart i mina ögon. Vi borde alla skicka henne massor av kärlek och omtanke istället.

Nu blir det plugg om teknik här inför J´s NO prov i morgon och sen en körning till ballett.

Önskar dig en fin dag vidare och krama om de du håller kär!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “SÅ FRUKTANSVÄRT HEMSKT…”

 1. Linda says:

  Jag håller helt med dig. Det är fruktansvärt och framförallt då hon har barn. Vilken fara hon genom sin dåvarande pojkvän utsatt dem för. Men jag tror faktiskt att delar av misstankarna kommer från henne själv. Isabella tjänar ju trots allt mycket pengar på sin blogg. Vilket hon också sagt själv i tillexempek Alex podd där hon berättade att alla inlägg är några planerade.
  Sedan blir man ju förskräckt och kanske inte helt förvånad om det så att hon aktivt tvingas ta avstånd i press då han vad jag antar riskerar att dömas för brott? Sedan är det väl inte lite att man undrar om han även förvaltat hennes pengar?Eller en del av det? Hennes ena bolag gick plus 640 tusen tydligen förra året? Och hon har trots förlust vid försäljning köpt ett hus för 30 miljoner.
  Den mänskliga smärtan att förlora någon man litar på är ju hemskt nog och att då ev investerat pengar vore ju än mer hemskt!

  Isabella är lite skräckblandad förtjusning för mig. Jag både blir imponerad och inte. Men det hon nu genomlever låter ju helt, helt fruktansvärt.

 2. LLA says:

  Delar din åsikt. Om man inte har nått snällt att säga kan man väl bara vara tyst?

 3. Kerstin says:

  Aftonbladet och Expressen berättar om det.

 4. Anitha says:

  Håller med, så fruktansvärt hemskt!
  Men varför står det under “nöje” på Aftonbladet och Expressen och inte under nyheter? Och varför i hela världen har hon inte polisanmält händelsen?
  Skrämmande!

  • Charlotte says:

   Anitha: Han har ju inte gjort ngt mot Isabella som är brottsligt – det är ju fruktansvärt att lura ngn men inte brottsligt…

   • Anitha says:

    Charlotte: Jag läste i tidningen att hon utsatts för något slags hot så hon varit tvungen lämna landet. Det är den saken som jag tycker är fruktansvärd och borde polisanmälas! Men det kanske gjorts -förhoppningsvis, allt står ju inte i tidningar eller på bloggar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *