SÅ LYXIGT MED KLÄMDAG!


Happy “klämfredag” mina kära vänner! 

Nej men hur lyxigt är det inte med den här långhelgen? Jag hade värsta lördagskänslan igår så att det är fredag idag är inget annat än helt magiskt!  Och vilken dag vi hade igår! Det var för första gången i år riktigt härlig sommarvärme och solen strålade så vi solade på terrassen innan J fick besök av en vän och jag satte igång att kratta löv ute på gården för ja nu är n.ä.s.t.a.n. all snö borta. Det är bara 1 snöhög kvar och så brukar det vara den här tiden på året. Men alltså blåsan man får av att kratta… aj, aj, så jag fick avsluta och ska fortsätta, omplåstrad, idag så att allt, enligt tradition, är i box till 17:e maj.

Och vi avslutade vår Kristi himmelfärds dag med att börja se den omtalade serien Snabba Cash. Jag såg filmen då den kom för länge sen så förväntningarna var höga och det gjorde som tur var ingenting för serien är sååå BRA! Vi fastnade helt och betade av 4 av de 6 avsnitten så ser fram emot att se de sista 2 i kväll.  Har du också sett? Jag ger den G G G G G ! Så rekommenderas absolut! (men lite varning för att den är ganska så rå… ).  Och på tal om serier, har någon av er sett “Udda Veckor”? Vi ser den men produktionen känns så otroligt billig och storyn bli lite “lätt” och väldigt förutsägbar så lite besviken på den men nu då vi börjat att se så måste vi att se klart. 🙂

 

Att få starta mina dagar här inne i mitt dressingroom gör mig lycklig!!! och när alla kläder och accessoarer hänger framme så bjuder det in till att de används på ett helt annat sätt än då de är inlämnad i en trång mörk garderob.  Och nu kan vi snart lufta våra sommarklänningar och som jag längtar!  Den vita beställde jag från ASOS förra året och den gröna har precis flyttat in… 

Jag hade haft span på den här klänningen länge och plötsligt så var den på % rabatt hos Boozt så då sa det Klick! och några dagar senare så var den här och jag älskar den!  Den kommer från By Malina. 

Hitta din harmoni står det på senaste numret av ELLE Balans och jag hittade den i går.. Först krattade jag löv i flera timmar, sen ett glas bubbel i solen på terrassen. My kind of harmoni !  Ha, ha. 

 

Nu ska jag ta och skura ett golv här (hur tråkigt? men bästa känslan då det är gjort!) och sen är planen att njuta sooolen ute på terrassen + att vi ska möta upp JIG till lunch och i kväll har jag bjudit hem mamma och bror på middag. Och du, på tal om klänningar:  det är -40% på alla klänningar hos Gina Tricot! Ett tips inför nationaldagsfiranden, skolavslutningar, midsommar och semester för de har riktigt många riktigt fina i butik nu!

P.S den HÄR låten passar perfekt nu då vi är mitt uppe i Snabba Cash. den har gått på repeat här hemma sedan dagen den släpptes. Såå BRA!

Önskar dig en magisk dag fylld av lyckliga stunder! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

49
Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “SÅ LYXIGT MED KLÄMDAG!”

  1. Tina says:

    Den klänningen är supersnygg och färgen den perfekta gröna. Jag har alltid klänning på mig men “vardagsklänningar”. Letar febrilt efter tillfällen till festliga klänningar men bröllop efter kalas efter bröllop skjuts på framtiden pga covid. Klokt,men Det är så trist! I vårt “nya” liv i det nya “normala” drömmer jag om vackra klänningar och lite fest!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *