SÅ UNDERBART MED SOOOL!

 

 

Tusen miljoner tack för att du tittar in hos mig både här och på min instagram. Det gör mig super glad! 

Happy tisdag darlings! 

Solen strååålar och det är verkligen något helt magiskt över att få vakna till ljuuuus! Det är SÅ stor skillnad mot det mörka mörker som vi befunnit oss i under de senaste månaderna så jag känner mig som en vårblomma som vaknar till liv igen och är så mycket mer fylld av energi. Looove it!!!  Och nyss åkte ett par nya vita Molly jeans från Gina Tricot på för att matcha vårkänslorna ljuset ger trots att det är -10 grader ute.  Det är föresten ett tips att de fått in Molly i vitt nu!  Jag passade på att köpa ett par både till mig och Johanna för vi älskar Molly modellen båda två. Sjukt sköna vardagsjeans.

Annars så är jag i full gång med att tvätta och lägga fram outfits inför resan. L.A är ju något helt annat än Thailand så min “vanliga” packning som alltid ligger klar reser inte med mig den här gången.  Med undantag av någon beach / pool outfit men L.A. är mer “klätt” än Thailand + att vädret är mer “svensk sommar” än tropisk hetta.  Men alltså tänk att vi snart är där! Jag ser sååå fram emot softa lata dagar kombinerat med upplevelser. Vi ska så klart på Universal Studios en dag också ska vi uppleva beachlivet för det fick jag inte tid till sist då vi var där (då var det KYGO spelningarna som var i fokus). Sen är ju shoppingen på The Grove helt magisk så jag längtar efter att ta med mig Johanna dit. Vi kommer att bo i Hollywood den här gången också för jag älskar att återvända till samma plats där jag hittar och känner mig hemma direkt.  Och att få vara svensk Hollywoodfru några dagar passar ju mig helt perfekt.  Ha, ha.  😉

 

Det är precis lika soligt och ljust och härlig som på den här bilden just nu uppe på J´s rum men inte riktigt lika gröna utanför fönstret…  Då jag såg bilden i mitt arkiv så påmindes jag om att jag måsta hämta upp de där super fina kuddarna som jag packade bort då vi gjorde jul på hennes rum. Tänk vad lätt man kan glömma saker när man inte ser de… 

Jag provade igenom en del outfits igår och det slutade med att detta blev “gårdagens”.  Teen blev jag sååå glad över att jag fick tag i då vi var i Thailand. Den är från Megan Hess designsamarbete med Jaspal. En butikskedja i Asien som bla. finns på Central Festival i Phuket. (ett tips om du ska resa dit). Följer du Megan på instagram? Om inte så är det ett tips! Du hittar hennes inspirerande instagram HÄR

Men huuur snyggt och fräscht är inte detta cover av senaste svenska ELLE? I loooove it!!! Men tyvärr så är innehållet inte lika härligt inspirerande…. Jag tycker att ELLE har blivit sämre efter att Hermine Coyet slutade som chefsredaktör.  Den nya, Cia Jansson, har inte min stil och det präglar valet av modeserier etc…  Vad tycker du själv om ELLE? 

Och på tal om L.A. ! Kommer du ihåg inlägget häromdagen då jag nämnde att jag hade shoppat en väska som en lokal designer i L.A. gjort då jag var på SOHO House? Det var Kyrres manager mamma (som är en heeelt underbar kvinna) som hade shoppat en lik dagen innan som hon hade på sig. Jag berömde väskan och BAM! så hade hon kontaktat designer och hon var så fantastisk att hon kom körande till SOHO house, ställde sig med bilen utanför, vi sprang ner och jag fick en lik väska!  Hela den historien och dagen är verkligen ett minne för livet.  Och väskan – den är till mobilen. Så cool ! 

 

Nu tar vi tillvara den här vackra dagen och fyller den med happiness! för alla blir glada av glada människor!!!

Önskar dig en magisk dag!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Casa Gizmolina | 2 Comments

2 responses to “SÅ UNDERBART MED SOOOL!”

  1. Lisa says:

    Hej! Jag har mailat dig på mailen här bredvid. Hoppas det har kommit fram 🙂
    Kram Lisa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *