SAME SAME BUT DIFFERENT.

Goood tisdag kära bloggvänner! 

Men alltså lyssnade du på dagens sommarvärd? Jag smäller av så intressant!!! Du bara MÅSTE lyssna på det när du har tillfälle så dagens tips: logga av telefon en stund och ta dig 1,5 time till att ta in vad mannen har att säga för det var sååå mycket klokt att jag kommer att gå raka vägen till bokhandeln och köpa hans bok, “Hjärnstark”, i morgon. Så BRA var det!  Och i kväll ska jag faktiskt ta och lyssna på det en gång till, tillsammans med JIG och Johanna för det där måste båda mina J få med sig. Jag gjorde samma sak igår, slog på Isabellas prat en gång till så att Johanna fick lyssna. Det är fint att göra sånt tillsammans!

Ska uppdatera och länka till pratet och skriva vad han heter (kommer inte ihåg..?) senare för kommer strax min bror och ska hjälpa oss att montera ihop vår IKEA shopping så har lite att förbereda innan han är här. Som tex att tömma entrén från ett sopberg. Not so stylish… ha, ha. Men jag passade på att städa i köket då jag lyssnade på sommarpratet. Sååå skönt när sånt är gjort och diskbänken är fräsch! 🙂

 

 

Du kommer kanske ihåg de stora maffiga olivträden som jag shoppade för en stund sen. Well, jag hittade aldrig någon snygg vit kruka till de så till slut blev det dessa enorma korgar från Jysk.  Tyvärr miss-matchar de dock med färgen på korgstolarna vi har ute så jag blev aldrig 100% nöjd…    (om de varit i samma färg så hade det varit en helt annan sak).

…så igår blev jag SÅ glad då jag av en tillfällighet hittade dessa på Coop. De passade helt perfekt och jag tycker att det blev såå mycket finare och fräschar med dessa.  Eller vad säger du?  Nu ska jag bara ta och fylla de med leca kulor och kanske pimpa med lite gröna växter runt stammen…   Det var föresten -20% rabatt på alla krukor så jag ska köra tillbaka och köpa några fler mindre.  Lika bra att passa på för jag gillar när alla krukor på terrassen är i samma stil… 

 

Oj, nu står Johan på terrassen så go to go!  uppdaterar som sagt med mer info. om sommarpratet senare.

Önskar dig en underbar tisdag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “SAME SAME BUT DIFFERENT.”

 1. ida says:

  Anders Hansen? Han är ju superkänd och har bla skrivit “Hjärnstark” som varit i ropet länge. Han har haft flera sommarprat.

 2. Elin says:

  Ja, de hvite krukkene var mye finere!! Enig 🙂

 3. A says:

  Anders Hansen är ofta på både radio och tv, han föreläser och har skrivit flera bra böcker. Han jobbar även ibland på närpsyk i Luleå och kan ses promenera omkring på stan 🙂

 4. Helena says:

  Anders bok “Skärmhjärnan” är också mycket läs- och tänkvärd.

 5. Majsan says:

  Hej hopp.
  Jag tycker korgarna är finare.
  Mjukar på nått vis

 6. nila says:

  Men, jag satt just och var så avundsjuk på korgarna du hade till dina olivträd, tyvärr, det var så fint med dom. Men huvudsaken att du är nöjd. Ha det gott och tack för att du orkar fortsätta inspirera oss trots att du har mycket med allt på hemmaplan just nu. Hoppas att ni kommer iväg till Thailand, vi har en ny resa i november, man får aldrig nog. Kram på dig! <3

 7. nilla says:

  Det skulle vara Nilla 😉

 8. Madelene R says:

  Tyckte att korgarna gav ett mjukare intryck men smaken är som baken! 🙂

 9. Mia says:

  Jag tycker att korgarna är jättefina och även om jag också är petig med att det ska vara samma nyans så tycker jag att det inte stör så mycket alls…ha en fin kväll!

 10. Linda says:

  Jag tyckte också korgarna var finast ☺️ Och tyckte inte alls det gjorde något att det inte var samma nyans som stolarna, snarare att det blev mer levande. Men dom vita funkar ju också

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *