EFTERLÄNGTAD SUNBED LOUNGE.

Goood lördag mina kära vänner! 

Men alltså huuur trött kan man vara? Jag sov till typ kl. 11 idag, kan inte minnas senast de hände?? var i och för sig vaken några gånger på morgon men somnade om lika snabbt som jag slog upp min blå och sen vaknade jag inte förren JIG ringde. Oh yes, han ringer ofta från sin säng i vardagsrummet och beställer mat, medicin, kallt vatten etc fast vi befinner oss i samma hus.  Så galet. Ha, ha.  Men så är å andra sidan huset stort…

Och det kanske inte är så konstigt att jag trött idag för igår var jag uppe till efter kl. 03.  Vi hade en sååå trevlig middag här hemma tillsammans med fina vänner och sen ställde jag mig och diskade bort allt för att vakna till doften av gamla räkor och räkskal vill man ju helst undvika…. (alltså bläää… den stanken är fruktansvärd).  Så det är helt klart värt att vara trött och seg idag och vad passar väl bättre då än att chilla hemma och inviga den nya lounge-solstolen som jag fyndade häromdagen?  Jag har haft lust på en från Tine K Home sååå länge men 1. den är lite för dyr, 2. den är nästan alltid utsåld överallt och har lång beställningstid (och jag är för otålig för det…) så, gissa om jag blev glad då jag hittade en budgetvariant häromdagen! På Coop av ALLA ställen!  7.000 kr billigare än den jag egentligen ville ha.  Och nu står den här på terrassen och jag är helt övertygad om att vi kommer få många sköna softa stunder tillsammans! 🙂

 

Men alltså hur fin?  Tyvärr så säljs det ingen passande dyna till den så – igår var jag och J på “dynjakt”. Tyvärr utan lycka så – till slut så köpte jag 2 dynor (de får in en 3:e på måndag…) som en nödlösning också tänker jag att jag får klä in de i vitt tyg så funkar de fram till att jag hittat “the one”.  Min plan var att beställa dyna från Tine K Home (som hör till deras loungebed) men – den är så klart utsåld i vit…  Så om någon av er har tips på vit passande dyna? så – hit me!!! 

Så här ser det i alla fall ut just nu. Jag har lagt en filt över dynorna och pimpat med kuddar. Det funkar OK som en fillfällig lösning.

Runt kl. 16.30 så drog jag på mig en klänning (från Miss June, shoppad på Surin Plaza, butiken Lola, i Phuket) och körde in till stan för att shoppa lite lördagsgodis… 

…sen kom jag hem med kinasnacks från Hemmakväll och en härlig bunt med inspirerande magasin och jag var föresten och fixade mina naglar häromdagen. Känns så fräscht när de snygga! 

… sen hoppade jag upp i loungen med ett glas kalla bubblor och njöööt egentid + solen!  Sååå lyxigt skönt!!! 

 

Johanna har haft besök av en bästa vän hela dagen, JIG ligger där han ligger och det är dags för mig att ta tag i middagsfixet sen blir det chill framför Sommarkrysset.  OM jag lyckas hålla mig vaken så länge, ha, ha.

Önskar dig en riktigt, riktigt fin kväll denna sooooliga afton! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Casa Gizmolina, Sommaren 2019 | 3 Comments

3 responses to “EFTERLÄNGTAD SUNBED LOUNGE.”

 1. Caroline says:

  Hei!
  Så fin loungen din er!! Du er flink med detaljer…og borddekking…og gaver…og tips:) Har skrevet det før og skriver det igjen: du bare må jo gi ut den boken du har nevnt tidligere at du tenker på å skrive! Heldige er dine gjester, for de må jo bare føle seg såå velkommen hos deg/dere.
  Det er lenge siden jeg har skrevet en kommentar, så det var på tide. Leser alle dine innlegg og du er virkelig favoritten etter mange år som følger/leser:)
  Når jeg så de bladene du hadde kjøpt deg (så deilig lørdagsgodis:)), kom jeg på at du skrev i et innlegg for litt siden at du skulle tipse oss om hvilke magasiner du syns er de mest inspirerende. Det er jo sikkert de du har kjøpt i dag, men jeg syns det hadde vært kjempefint med et sånt innlegg – er magasinjunkie selv, men ender gjerne opp med de samme, så noen tips hadde vært supert!
  Ønsker deg en fin kveld, og god bedring til din kjære.
  Klem Caroline

 2. Pia says:

  Hoppa lördagskvällen blev bra när ni fick nöja er med Sveriges fotbollsvinst i stället för Sommarkrysset.
  Ha en fortsatt härlig helg.

 3. Anneli says:

  Hej, vilken fin solsäng, den passar J att ligga i, hur länge ska han ligga still? Det är väl bra för cirkulationen att röra sig? Hoppas han snart blir frisk så ni kan resa iväg? Vad kostar solbädden?
  Med vänlig hälsning, Anneli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *