Say hello to our new friend!


Chalong runt kl.15.00. Vi har precis shoppat en elefant + rockring. Jag har på mig tunika shoppad i Surin (här i Phuket) och jeans-shorts från Gina Tricot, Havaianas på fötterna och väskan är också från Phuket.

Phuket torsdag kl.18.20. Solnedgången har startar och det är +35 på terrassen.

Det blev en soft & skön pool-dag hemma på resorten för oss idag. Johanna ville nämligen absolut inte till stranden, hon ville bada pool, så så fick det bli 🙂

Runt lunch gjorde vi en sol-paus och åkte iväg för att handla lite. Också hade jag lovat J lunch på K.F.C (hennes favorit) och plötsligt hade vi sällskap av den här underbara blå elefanten som Johanna har döpt till Woodie (vilken surprice ! 😉  Så ni kan ju gissa vad vi gjort resten av eftermiddagen? Exakt, flytit runt i poolen på vår nya venn. Jag såg föresten en stor härlig rosa uppblåsbar fåtölj som jag fick lust på… kanske nästa gång vi kommer ner?


Utanför K.F.C, inne på centrat, kan man för en billig peng (60 bath = ca 10kr) måla gipsfigurer och det hade Johanna så klart lust till.

Nu hade jag precis gjort mig klar för att åka ut och äta middag men planen sprack totalt för sötaste J har somnat… Ska sätta mig och njuta solnedgången med ett glas vitt och mina nya magasiner på terrassen istället = mama-lyx på hög nivå ! 🙂 också ska jag ringa och beställa upp middag från restaurangen lite senare. Det är super bekvämt att få take-away på dörren .

Kategori: Thailand 2010 | 11 Comments

11 responses to “Say hello to our new friend!”

 1. Wojtan ♥ says:

  Hej

  Det är verkligen fantastiskt att få följa din blogg nu när man själv har Thailandabstinens 🙂
  Det är ju så kul att vara där med barn när allt är så billigt, vilket gör att man nästan aldrig behöver säga nej till sina barn.
  Sist vi var där var jag och mina tjejer, då 2 och 4 år gamla, på SPA en hel dag. VI fick massage, manikyr, pedikyr och ansiktsbehandling. Något man aldrig skulle göra hemma med så små barn.
  Det var så underbart att se 2 åringen få massage och njuta så gott av det!

  Njut nu kvällen med vin och tidingar. Jag är grymt avis, på ett vänligt sätt 😉
  Kram Åsa

 2. Åsa-
  Tack för din trevliga kommentar! Jag förstår att du saknar Thailand för här är ju bara helt fantastiskt härligt! 🙂 och tack för tips om SPA. Jag ska testa att ta med mig Johanna på fotmassage en dag 🙂 Än så länge så har hon bara lackat naglarna och hon älskar det ! Jag lovar att njuta kvällen och jag hoppas att du också gör det! Kram! 🙂

 3. Alma says:

  Haha, vilken söt elefant ^^

 4. Elisabeth says:

  Hei AS! Det er så gøy å følge dere på ferie også : ) Man blir ikke så rent lite fristet til å reise til Thailand, det ser jo bare helt fantastisk ut – og leiligheten deres ser utrolig fin ut. Håper jeg kommer meg til Thailand en gang, det er en drøm! Kos dere masse videre, nyt dagene. Lengter til sommeren kommer til Oslo, det har absolutt blitt varmere. Stor klem fra Elisabeth

 5. Elisabeth-
  Tusen tack för din trevliga kommentar! 🙂 Jag kan varmt rekommendera Thailand för här är det verkligen fantastiskt . Önskar dig en flott kväll. Klem! 🙂

 6. Hmm, ta inte med elefanten uppblåst hem bara, blir nog inte så populära på flyget då… 😉 Ni ser verkligen ut att ha det superhärligt. KRAM Lotta

 7. emma says:

  mysigt! 🙂

 8. Lotta-
  Ha, ha Det hade varit nåt att checka in med den under armen! 😉 Tror den har det bäst i Thailands-värmen. Kram ! 🙂

 9. Oj så härligt ni har det. Det måste vara underbart att få vara i härliga Thailand. Så fina bilder från er dag. jag önskar er en fin kväll/dag. Hoppas maten var super!

  Kram Elin!

 10. K r i t i says:

  haha, mina grannars dotter skulle ha älskat en sån elefant!

 11. Elin-
  Tack för fina ord! 🙂 Tyvärr blev det ingen middag för mig idag för min mage är inte helt i form… Men jag åt god frukt. Önskar dig också en mysig kväll! Kram ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *