SHINE ALL DAY!

bcef959ba0313cc5ca8043e3fb5bae5e

Mooooorning girls! 

Här går det undan i mina svängar på morgon för att jag ska slippa springa till flygtåget om ett par timmar. Och som t.u.r. är så flyger jag (nästan) alltid med SAS  så jag drabbas inte av någon strejk. S.k.ö.n.t.!  Så – om några timmar lyfter jag och vet ni vad jag ska göra i kväll?  Jag ska ha en Anna-Stina-Kick-Off inför det jag startar i morgon. Ha, ha. Jo, man kan fixa sin egen kick-off när man är sin egen chef. Så – jag ska gå på Caroooooola konsert och jag längtar som en tok!  Åh så kul det ska bli! för om någon kan sprida härlig energi och glädje så är det ju hon så ja, det blir en perfekt start på mitt nya…! 🙂

Men bäst jag loggar av nu och fixar håret, packar klart och väljer outfit istället för annars blir det stress. Också får vi hålla tummarna att JIG fixar att komma hem i tid från sitt möte för annars missar jag flyget och det mina vänner vore i.n.t.e. festligt kan jag lova (han måste vara hemma eftersom J fortfarande är sjuk). 

Med det sagt så önskar jag oss alla en f.a.b.u.l.o.u.s. onsdag! Shine all day darlings! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 17 Comments

17 responses to “SHINE ALL DAY!”

 1. Kristine says:

  God tur og KOS deg kjempemasse 🙂

  Klem, K 🙂

 2. elin says:

  God tur og lykke til med det du skal i gang med 🙂

 3. Lena says:

  Oh vad kul med konsert!
  Lycka till med det som du skall igång med 🙂

 4. Jonas says:

  Sjukt nyfiken på vad du ska hitta på ,)

 5. Sunniva says:

  Åå, så spennende! Og så herlig å lade opp med Carola konsert! Ønsker deg en superfin dag og lykkelykke til med det som skal skje! Blir spennende å få være med på fortsettningen;)
  Klemmer:)

 6. Marit says:

  Av og til får jeg lyst til å filleriste JIG litt. Jeg skjønner at dere helt sikkert har organisert livet slik det passer best for dere som familie, og det er helt opp til den enkelte. Men håper i alle fall han vet hvor privilegert han har vært gjennom småbarnsfasen, og setter pris på den rollen du har tatt!
  God reise 🙂

  • Milla says:

   privilegierad är väl fel att säga.. Tänk så mkt han missar och det kan jag inte förstå att man gör.. Visst att man måste försörja familjen, men skulle hellre valt ett annat jobb isf..tiden med barnen kommer aldrig åter! Tiden med barnen är sååå mkt mer värt än allt!

 7. Linnea says:

  LYCKA TILL och god tur!!

 8. Carina says:

  Oj så nyfiken jag är
  Lycka Till

 9. Anna says:

  Lycka till, och vad härligt med Carola, kan bara blir bra.
  Väntar med spänning på att få höra.
  Kram Anna

 10. Merethe :) says:

  MASSE GOD TUR til Køben fine Anna-Stina og kos deg MAX på konsert og med egen kick-off (tji-hi!) ;o)) Og ikke minst; NYYYYT Køben!!! <3 Gleder meg til å høre om din neste utfordring/nye spennende vei!!! 🙂
  STOR klem fra Merethe 🙂

 11. Annette says:

  Håper du nyyyter, dette har du fortjent!!!
  Er utrolig spent på å høre om planene dine, er det noen som får til ting, så er det deg!!
  Krysser fingrene for en piggere Johanna, sånn at du kan nyte og konsentrere deg om spennende nyheter 🙂 Du virker som en fantastisk mor!
  Klem fra Annette

 12. Nilla says:

  Spännande med ditt nya projekt

 13. Anna says:

  Älskade AnnaStina,

  Önskar dig bästa kvällen och framförallt så önskar jag dig allt det bästa inför morgondagen och alla fantastiska dagar efter den!! Sååå spännande & stort lycka till snygging!:)❤️

  Kärlek & kramar i massor!!!!

 14. Nilla says:

  Opps, såg nu att bara en mening på min förra kommentar kom med. Hoppas du har en underbar kväll på Cirkus, jag var där igårkväll och njöt av Carola, en magisk kväll 🙂 Ska bli så spännande att få hänga med på allt nytt som du står inför. Lycka till och njut dina dagar i Stockholm. Kramkram <3

 15. Camilla says:

  Kose deg masse og gleder meg til å høre hva du skal gjøre fremover, så nyskjerrig:) Klem

 16. Wilhelmine says:

  Masse lykke til, blir spennende å se hva du skal jobbe med…go girl;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *