SHOE SHOPPING…!

Ciao bellas! 

Här startade dagen med piff av darlingen inför dagens skolföreställning där hon medverkar i 2 av dansnumren, det första som advokat (i min sammetskavaj från HunkyDory) med hennes street dance och i det andra, som är avslutningsnumret, dansar hon som vit katt med sin jazzdans. Jag kunde inte låta bli att stanna kvar och se henne dansa så ett par filmklipp ligger uppe på min instastory om du vill se…   I morgon är det också skolföreställning, då med hennes ballett, och på lördag 2 familjeföreställningar. Vi toppar det hela med att se på Let´s Dance på fredag och att gå på fest på lördag så ja, vi dansar verkligen fram i veckan. ha, ha. Precis så som det ska vara i maj, det är sen gammalt… !

Och vad mer har jag gjort då? Well, jag har hämtat ut ett paket med en ett par sparkling bling bling skor som jag TOK ångrade att jag inte köpte i Köpenhamn… Jag passerade butiken där dessa loooovely shoes stod i fönstret mer än en gång när vi var där men jag gick aldrig in, fotade de bara, och sen har jag inte kunnat sluta att tänka på de… Du vet: man ångrar bara det man inte köpte, det stämmer! typ nästan alltid…  Så – i förra veckan gick jag in på nätet, hittade de (thank god) och idag kom de i posten och det står verkligen “Gizmolina” på de. DEN lyckan!! 🙂

 

När man går förbi ett skyltfönster i Köpenhamn och liksom fotar i farten… Alltså jag har sällan sett ett par skor som är mer jag!  och med min favorit klack! den breda… som dessutom är helt strösslad med guldglitter…  Det var ju nästan för bra för att vara sant! Men, mina shoppingpengar var slut och butiken var dessutom stängd så jag var inte ens in och provade de men jag kunde ändå inte sluta tänka på dom när vi kom hem… 

…så THANK GOD för internet och för att jag hade fotat butikens fönster så att jag visste vad den heter säger jag bara!!  Efter lite googlande var de beställda och idag kom de fram och de satt som en smäck! Så – nu är sommarens finaste skor i box! Hurraaaa!!! 

Och här är hon min dancing queen!  som har sytt alla de fluffiga detaljerna helt själv och nej, det är inte en snorre som hänger mellan benen, det är en s.v.a.n.s.  ha, ha. 

 

Jag vet inte om jag blivit smittad av J (som var sjuk förra veckan…) eller om jag kanske bara druckit för lite vatten för jag har haft huvudvärk sen igår, och jag har typ aldrig det så –  drog i mig typ 2 liter precis innan jag gick och la mig igår. Så ja, ni kan ju gissa hur många gånger jag vaknat och fått gå upp i natt, ha, ha. Så – idag dricker jag vattnet liite mer utspritt över dagen kan jag säga. Blir bäst så. Glöm inte att dricka vatten du heller. Det är ju så viktigt…

Njuuut den vackra soliga dagen kära du! 🙂

P.S jag ångrade en till sak som jag inte köpte… den kom också i posten häromdagen. (ska visa vid ett senare tillfälle) HUR klarade vi oss utan google tidigare? det kan man undra… ha, ha. 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “SHOE SHOPPING…!”

 1. Pia says:

  Jätte fina skor ! Visst kan man gå förbi något som fastnar och som man maniskt vill ha. Som sagt nu kan man både googla och fota .
  Gillar också tjock klack har fobi att fastna med en smal klack och störta framlänges, har aldrig gjort det.

  • Ja det är underbart med nätet när det kommer till saker man ångrar att man inte köpte på resor ! 🙂 Och jag håller med dig om klacken, jag älskar den här breda som man både kan gå fort och tryggt i. 😉

   Önskar dig en strålande ny vecka Pia! Kram!

 2. Läckra guldglittriga skor med bra klack.
  Var du inte till Lindex idag, By Malina-kollektionen?
  Fanns tyvärr inte i Umeå, shoppade i webbutiken.
  Hade turen få tag på några saker, det mesta sålde ut snabbt.
  Härligt med dans, önskar dig en fin helg.
  Kram Titti

  • Jaaa jag var till Lindex men vet du – jag hade HELT glömt bort att det var idag kollektionen lanserades + att jag inte alls trodde att den skulle säljas här i Luleå… så – jag kom på det kl. 14.30 ! Help! den stressen. ha, ha. Så jag kastade mig i bilen och höll sen på att svimma av allt snyggt som hängde i butiken ! Alltså WOW vilken kollektion! Det stod mitt namn på typ allt så ja, det blev en dyr historia… ha, ha. 😉 Vad köpte du själv från kollektionen? Nyfiken! Jag ska fota och visa mina plagg i ett eget inlägg senare…

   Önskar dig en underbar start på veckan Titti! Kram! 🙂

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh så fina! Ja det är hemskt om man ångrar sig. Men som du säger internet vilken skatt, ja det är många saker man inte kan förstå hur man gjorde förr. Om jag är i stan eller så där jag kan komma tillbaka och om jag känner mig lite tveksam så tar jag ett kort på saken och sen går hem och tänker över natten, då kan jag titta igen och fundera om jag verkligen vill ha den där saken eller plagget. Gärna med ett kort där jag har det på mig så kan jag liksom genom bilden känna efter lite. Har faktiskt gjort att jag många ggr känner att nej jag var nog inte så sugen på den och då är det ju bara onödigt att fylla upp här hemma med, så ett litet tips. Önskar dig en härlig kväll stor kram

  • Vilket fantastiskt tips Viktoria! Jag gör exakt så jag också, att jag fotar saker och plagg som jag ser och är osäker på. Också fotar jag mig själv i provrummet med kläderna på och det har många gånger fått mig att ändra mig så ja, bästa tipset, helt klart! 🙂 Och ja, internet är amazing när det kommer till shopping man ångrar och inte får tag i . Love it!

   Önskar dig en magisk start på veckan! Kram! 🙂

 4. Ulrika says:

  Visst är det härligt med dansveckan. Min dotter är också med i danssagan men i danssaga 2. 🙂 Hon såg din dotter i kväll och sa Hej! Hon dansar streetdans och vill börja balett till hösten. Vilken fin kattdräkt hon har på bilden. Kram!

  • Men åh så fantastiskt kul att din dotter också var med på Danssagan! 🙂 Johanna sa att en fin tjej kom fram och gav henne så härliga komplimanger, kanske det var din dotter? Och så kul att hon vill börja i balett också, det är fint att ha med sig baletten i kombination med andra danser för hållningens skull etc.

   Önskar dig en riktigt fin vecka fylld av lyckliga stunder! Kram! 🙂

 5. Anna says:

  Hej. Läckra skor! Härligt att du lyckades få tag på dem! Jag har en fundering. Du vill gärna att vi kommenterar dina inlägg men jag drar mig ofta för att skriva då du nästan aldrig svarar på kommentarerna (se förra inlägget…och många andra). Jag förstår om man inte kan svara på kommentarerna om man får 100-tals men så många har du ju inte på dina inlägg. Vad är din tanke kring att vilja få kommentarer men att inte svara på dem?

  • Åh tusen tack! så kul att du gillar skorna ! 🙂 Sen blir jag lite ledsen när du skriver att jag är dålig på att besvara de kommentarer jag får för jag har gått runt och känt att jag är ovanligt bra på just precis det. Jag har känt att jag svarar mer än de flesta andra bloggar på kommentarer men i helgen, när JIG varit hemma, så har jag inte ens varit in på min blogg så därför låg jag efter med att svara i senaste veckans inlägg… Det är ju dialogen med er som gör att jag fortsätter att blogga trots att jag inte tjänar en krona på mitt bloggande. Utan den (dialogen) så hade jag inte tyckt att mitt bloggande var något värt. Då hade jag slutat. Direkt.

   Men visst händer det att jag missar att svara och det ber jag från djupet av mitt hjärta om ursäkt för. Jag försöker att svara så mycket jag bara kan och jag önskar såååå att bloggen var min inkomstkälla så att jag kunde lägga ALL min tid här . Det vore drömmen !

   Önskar dig en underbar kväll! Kram! 🙂

 6. Ulrika says:

  Hej! Det stämmer att det var min dotter som är 11 år som pratade med din dotter och gav henne flera fina komplimanger bl a att hon har ett fint leende och är så trevlig m.m. Hon går i samma dans som Sanna. Önskar dig också en fin vecka med solsken 🙂 Stor kram till dig!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *