SHOE SHOPPING…!

Happy new week darlings! 

Men alltså vilket fantastiskt sommarväder vi har! Solen strååålar och det är hur varmt så helst! Såå magiskt!!! Vi äter frukost ute på terrassen, sen ligger jag på vår dubbla sunbed och solar, chillar och bara njuter också sitter vi ute i timmar på kvällarna i vår nya härliga soffa och pratar…  Tänk om det får vara så här underbart hela sommaren 2020! Vilken DRÖM det vore!!!

Och på tal om dröm… för en stund sedan hittade jag minna drömskor och häromdagen hämtade jag ut paketet. Det är ett par riktiga “gizmolinaskor”  i rosa glitter och jag älskar dom!  Tipsade JIG om att jag kunde få de i morsdagpresent och så blev det. Åh de kommer att förgylla min sommar! 🙂

 

Men hur fina? Det var love at first sight… !  Skorna kommer från ett av mina danska favoritmärken: Stine Goya och jag beställde de från min favoritbutik i Köpenhamn: Magasin. Visste inte ens att de hade webshop! och paketet kom fram fort, det gillar vi.  Beställde även en super fin kjol / skjørt till Johanna + en till mig själv. Kan visa senare. 

Nu njuter vi den här härliga dagen och fyller den med feelgood! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “SHOE SHOPPING…!”

 1. Lena says:

  Jättefina. Glittriga och passar dig perfekt 🙂

 2. Ludvig says:

  <3 Tack för all inspiration du alltid ger <3

  Här kommer en riktig inbjudan till billig märkeshopping <3

  https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Som jag skrev på Instagram vilka godisbitar! Man blir glad av att bara se dem. Stor kram

 4. Anna says:

  Oh la la! Vad fina!

 5. LLA says:

  Supersnygga!

 6. elin says:

  Flotte sko. Liker godt at hælen ikke er for høy 🙂 Håper du får mange festlige stunder i dem i sommer!
  Oslohilsen fra Elin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *