SHOPPING HOS ÅPENT HUS.

Happy new week sweeties! 

08.35 visade klockan på telefon då jag vaknade. 08.35!!! Hjälp!! jag som nyss låg vaken och slog av väckningen. Shit alltså! så ja, det blev liite stressigt kan jag säga men J cyklade iväg kl. 08.55 så hon kom i tid. Thank god!! Det är ju så otroligt lyxigt att hon inte börjar fören kl. 09 på måndagar men att försova sig är ju allt annat än festligt så fr.o.m. i morgon måste jag ställa ännu fler väckarklockor. Typ 7! för jag har redan 3, ha, ha.

Och när J cyklade iväg så kände jag att jag har så mycket att ta tag i att jag inte har tid att gå runt sjön eftersom klockan redan var så mycket (09) och då jag dessutom kom på att jag glömt att tvätta träningskläderna som jag slängde i tvättkorgen i fredags så var det ändå ingen idé.. Eller?  Solen strååålade och vädret visar regn i morgon och jag hade ju faktiskt ett par Nike byxor liggande i lådan tillsammans med en sport-bh-topp som jag nog kanske kan ha?   2 min senare var kläderna på och jag låste dörren efter mig och andades in den krispigt härliga höstluften (bara 6 grader) och alltså det var SÅ skönt!!!  Och nu är jag sååå glad över att jag kom mig ut för en power walk är verkligen bästa starten på dagen!!! så dagens reminder: Be stronger than your excuses! 😉

 

Nu ska ni få hänga med till en annan av våra favoritbutiker i Oslo: Åpent Hus! Åh det är verkligen som att gå in i en godisbutik här också!!  Soup Store + Åpent Hus är alltid de första butiker jag och Johanna åker till när vi kommer till Oslo och det är alltid i dessa 2 som vi hittar de finaste plaggen och detaljerna!  Som tex den här kjolen / skjørtet som J håller i på bilden. HUR många bilder har du inte sett med Johanna i det på min instagram?  She loves it! och den här modellen på skjørt, med bred resår i livet, är min absoluta favorit modell!  Såå bekvämt och skönt! 

Alltså denna coola detalj till mobiltelefonen!  En perfekt födelsedagspresent eller julklapp! Och ja, det är länge till jul, jag vet, men hur skönt är det inte att passa på att köpa de fina saker vi hittar på vägen nu fram till december… ? Dels så sprider vi ut kostnaden, och sen är det så kul att köpa det där som man verkligen vet passar den som ska få!  Och den här som funkar som en popsocket typ + att man kan ha sina betalkort i är ju bara hur fin som helst. Johanna gick för den i guld och hon älskar den! 

 

Uppdaterar med fler bilder senare!…

 

…för nu måste jag sticka iväg ut…  Johanna slutar skolan redan kl. 14 och sen ska vi direkt till frisören. Hon ska klippa sig + slinga håret och det blir premiär med ett frisörbesök i Luleå, i vanliga fall så går vi ju alltid i Oslo, så extra spännande.  Och direkt efter det har hon dans och jag har en plan om att göra “höst” ute på terrassen för det var bara 3 (!) grader då jag vaknade kl. 07 (innan jag somnade om…) så nu känns bl.a. den palm som står ute vid solsängen lite off season…

Och du, jag ska även hämta paketet från Zara. Oh yes! det har kommit fram!!! precis som jag misstänkte.  Men mitt expresspaket från Ellos, som jag beställde f.ö.r.e. Zara lyser fortfarande med sin frånvaro…

 

Önskar dig en riktig pangstart på veckan! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “SHOPPING HOS ÅPENT HUS.”

  1. kerstin says:

    Du har nog haft otur med Ellos. Jag var tvungen att kolla själv. Beställde i söndags och i dag tisdag låg det två klänningar i min brevlåda när jag kom hem från jobbet. Inget express bara vanlig beställning…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *