SHOPPING PÅ SOUP STORE.

Jag kom precis på att jag inte bloggat nästan någonting alls från då vi var i Oslo i  augusti då vi firade Johanna i förskott tillsammans med vänner. Vi var där 7-13 augusti, vilket betyder att vi reste hem för exakt 1 månad sedan. Herreguuud så fort tiden har gått sedan dess!!! Det är inte klokt!  Så ja, i helgen blir det massa inspirerande Oslo inlägg! och först av allt så ska ni få hänga med till vår absolut favorit butik: Soup Store!  Det är här vi hittar de finaste plaggen som sätter “pricken över i” på Johannas garderob. Vi har shoppat här i mååånga år och Camilla som driver butiken är helt RÅ på inköp så att kliva in där är som att gå in i en godisbutik… Och på tal om det jag skrev om i mitt förra inlägg, om dålig service i webshopar, så är servicen här heeelt amazing!!! Så, om du bor i Oslo området och ska ut på shopping i helgen: missa inte att ta turen inom! Och gå in och följ butiken på instagram! den heter soupstore där! 🙂

 

Alltså HUR fina är inte de här gröna sammets / fløyels byxorna med guldrevärer i sidorna? Perfekta både till hemmamys och så fina att man kan ha de i skolan också. Johanna har använt sina såå mycket redan och hon älskar dom! Hon matchar de med en tee som direkt blev en stor favorit.

Sen finns det på riktigt i.n.t.e. bättre hårsnodar / strikker än dessa. Vi använder inga andra och Johanna har de i massor med färger så att hon kan matcha de med sina outfits. Nyast i samlingen är de i fløyel / sammet längst fram till höger i rosa. 

Super Dry är ett favoritmärke hos Johanna och den här hoodien i cashmere är bara sååå fin! och så där skönt tunn att den lätt får plats under täckjackan i vinter. 

Men hur snygga är inte de här sportflaskorna? Det blir ju så mycket festligare att träna när man har FAB details och den här flaskan är en perfekt till våra skatters sportaktiviteter. Köp den i present /gave och göm den i ryggan /sekken nästa gång de har idrott / gym som en surprise… ! 

 

Men dör så snygg den här tröjan från Zadig & Voltaire är!  Du kommer kanske ihåg att jag köpte en lik till mig själv förra året i Köpenhamn? Very cool ! 

 

Ett fint hårspänne gör verkligen det lilla extra till din outfit och de här är de finaste!!! 

It´s a keeper!! Den här kjolen / skjørtet + teen har verkligen varit en favorit outfit hos Johanna sedan vi köpte de. Hur FINT som helst!!! och kjolen är nog faktiskt en av de finaste jag sett… ! 

One happy shopping girl och bästa Camilla som driver Soup Store.  Vi har shoppat hos henna sedan Johanna var liten och hon har verkligen stenkoll på storlekar etc. så kidsen slipper prova 23 olika plagg, hon vet direkt vad som passar och inte. Att hon sen dessutom möter alla med ett smil och får alla att känna sig välkommen gör henne till en stjärna!! 

 

 Jag älskar att lyfta fram mina favoritbutiker till er bloggvänner och jag gör verkligen ett medvetet val då jag shoppar hos lokala mindre privata butiker istället för hos stora kedjor. För jag VET hur mycket jobb som står bak varje plagg som hänger på en galge i butiken och jag älskar personlig service.  Så, om du ska ut på shopping till dina skatter idag så är Soup Store (på CC-vest) the place to go!

Nu har J besök av en bästa vän här och sen blir det ett soft fredagsmys på oss girls med Fångarna på Fortet och massa digg.

P.S nu kan du se en liten “fashionshow” av då J provar sina favoriter på min instastory HÄR.

Njut din kväll! 🙂

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *