I LOOOVE ALL THE CUTENESS.

Ni gör mig sååå glad med er peppande feedback och härliga kommentarer.

 

Mina kära bloggvänner! 

Idag var dagen då det såg ut som att regnet närmade sig hela eftermiddagen… Vi hörde åskan på avstånd och jag såg världens största vitaste klaraste blixt.  så var helt övertygad om det skulle bli dåligt väder men ovädret drog vidare utan att passera över oss. Sååå skönt!!! Så jag låg here vid poolen ett par timmar mitt på dagen och sen åkte vi girls iväg till Central Festival, igen!

Vi blev nämligen inte helt klara senast då vi var där så vi kände att nu kör vi,  nu åker vi dit och maxar besöket för att på så sätt bli “klara” med Central för den här gången eller ja, det var tanken men jag har redan kommit på att jag måste dit igen.  ha, ha.  Men i alla fall…. vi gick runt i butiker, åt god middag på Wine Connection (som gjort om sin meny lite) och avslutade sen besöket med vår favorit dessert: fondue för 2 på Swendsens. Yummie!!! 🙂

 

Det var klarblå himmel fram till runt kl.14, sen dök maffiga moln upp och se så häftigt ljus det blev från solen som verkligen kämpade för att få stråla idag! 

Så mäktigt med alla enorma mörka moln…  Och så skönt att vi slapp regn här hos oss i Chalong! 

Runt kl.16 så väntade vår chaufför på oss och vi var klara för en tur till Central Festival. Jag har på mig klänning shoppad här i Phuket, på Lola uppe på Surin Plaza (det är den som jag även har i grönt…) också inviger jag det andra halsbandet som jag shoppade på Central häromdagen. 

Det är så vackert och rogivande med alla små bönehus runtomkring. Det här tex står på vår entrén till vår resort där vår chaufför alltid hämtar upp oss. 


Happy shopping girls.  Min väska är föresten köpt i Oslo för ett par år sedan och J´s kjol / skjørt kommer från Zara.

Första stopp blev matbutiken där vi hittade de sötaste Nivea lip balm hållarna. Snacka om cuteness overload!  och jag fullkomligt älskar alla söta saker som dessa som jag hittar här i Thailand.

Matavdelningen inne på Central är verkligen super fräsch och check alla dessa godisar på stick. Love it!

Vi har köpt med oss hem liknande godisspett från Phuket Night Market i alla år till Johannas kalas. Ett tips till er som reser hit om ni ska fira födelsedag när ni kommer hem!  (de säljs även inplastade i ett annat stand i närheten).

Älskar som sagt att man hittar så mycket super söta saker runtomkring här, som dessa cheese cake´s tex. Man blir glad av dom fast de ser sura ut. ha, ha.

Och om man gillar godis så är Thailand the place to go!  speiellt om man är glad i gelégodis + mashmallows.  Och hur söta är inte de här färdigmixade boxarna?  

Såå drömmig dekor inne på Central´s inredningsavdelning.  Och ja, det var lika tomt i butikerna som det ser ut på den här bilden. Knappt några människor alls…  

Vi avslutade shoppingrundan med att beställa in vår favorit dessert på Swendsens.  Fondue för 2 också ett par extra kulor + kex på sidan. MUMS!!! 

Världens bästa tjej som det är sååå fantastiskt kul att vara på shopping tillsammans med.

 

Nu sover mina J och jag ska också ta och dyka i säng. Klockan är 01.45 och i morgon kommer vår underbara städerska hit så då har vi inget val, då måste vi upp tidigt.  Planen är att åka en tur till beachen då hon städar men väder och vind får avgöra saken. Vi tar det helt enkelt som det kommer… !

Njuuut din kväll vidare kära du! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Casa Gizmolina Phuket, Sommaren 2019, Thailand 2019 | 8 Comments

8 responses to “I LOOOVE ALL THE CUTENESS.”

 1. Wine Connection, kul med lite nytt på menyn, och Swensens två favoriter.
  Bägge har besökts många gånger på olika platser i Thailand.
  Hos Swensens gillas våfflor med tillbehör.
  Kram Titti

  • Ja kul med nytt men synd att de tagit bort “nachos rätten”… den var såå god! Och ja, Swensens är en stor favorit hos oss också.

   Önskar dig en riktigt fin kväll vidare och en magisk morgondag Titti! Kram! 🙂

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Om du bara visste hur glad du gör mig med dina inlägg! Älskade detta inlägget och som du förgyllde min frukost! Älskar med andehus de är så vackra och så unika för Thailand. Skickade ett meddelande till dig på Instagram direkt med min flicka vid ett andehus från senaste resan, som jag tyckte va så fin. Här kan man läsa jättemycket kul fakta om andehusen : https://www.ving.se/thailand/traditioner/andar
  Tycker det är lite kul om de dricker alkohol hemma så hänger de ett lakan för andehuset för att inte uppröra andarna. Tusen tack för att du förgyllde min frukost ännu en gång helt ovärderligt! Stor kram

  • Åhh nu blev jag sååå GLAD!!! 🙂 Tusen 1000 miljoooner TACK för världens härligaste och mest peppande feedback Viktoria! Jag blir överlycklig då jag läser att jag förgyllde din frukost och jag bli så bloggpeppad då jag får hör att du gillar mina inlägg. 🙂

   Och tusen TACK för den underbara bilden på DM på insta. Jag skäms för att jag inte hunnit svara dig… Och TACK för fakta om andehusen. Ska läsa!

   Önskar dig en mysig kväll och en strålande morgondag! Kram! 🙂

 3. Emma says:

  Älskar att du uppdaterar så flitigt trots semester! Tack och njut dagen! Kram

  • Åh tusen miljoner TACK för underbart peppande feedback Emma! Nu smiler jag från öra till öra här! 🙂 Blir otroligt glad över att mina inlägg uppskattas!

   Önskar dig en härlig kväll och en underbar morgondag! Kram! 🙂

 4. Nilla says:

  Vad kul det är att få följa era dagar i underbara Thailand. Vi var där i januari och åker tillbaks i december, denna gång med barn o barnbarn o deras familjer ❤️ Vi kombinerar vårt paradis Kamala med en vecka i Kata, då får vi allt vi önskar. Måste nog åka till festival, har faktiskt aldrig varit där trots att vi reser till Phuket för 16:e gången Tack för all inspiration du ger oss din blogg är den jag besöker flera ggr dagligen! Stor kram

  • Åh tusen miljoner TACK för fantastisk feedback Nilla! Nu blev jag sååå glad!!! 🙂 och när jag läser att du gillar att följa våra dagar härifrån så peppar det mig att köra på med inlägg så : TACK!!! Och så underbart att du reser ner igen i December ! Kamala + Kata låter som en vinnande kombo. Och då m.å.s.t.e. du ta en tur till Central Festival. 17:e gången gillt!! 😉 Det är det som är så bra med Phuket, att utbudet är så stort.

   Njuuut din kväll och jag önskar dig en magisk morgondag! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *