SHOPPINGFRÅGOR!

11999084_10153084252250796_3717688399481599197_n

Blommor till dig min fantastiska bloggvän.

Jag sitter och planerar min morgondag i Huvudstaden och har några shoppingfrågor som jag hoppas att ni kan hjälpa mig med!

Jag vet att Benetton har stängt sin butik på Hamngatan vid sidan om NK men då jag googlar Benetton i Stockholm så kommer det upp att de har butik i Gallerian?!?  Är det någon av er som kan hjälpa mig här… Finns Benetton i centrala Stockholm? (jag har i.n.t.e. tid att åka ut till något köpcenter utanför city, kommer att röra mig i området mellan Centralen & Svenskt Tenn typ…). Och ja, jag att de har webshop  men hade gärna besökt deras butik så att jag kan se plaggen irl. Och det är barnkläder , till Johanna, som jag är ute efter,  inte till mig…

Sen kom jag plötsligt på att jag inte sett Tine K Home i Stockholm…. Är det någon butik i city som säljer deras interiørting?

Tusen miljoner t.a.c.k. för hjälpen!

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “SHOPPINGFRÅGOR!”

 1. Towe says:

  Jag tror inte benetton finns i gallerian, kan inte minnas att jag såg det sist jag var där. Kollar man gallerians hemsida finns de inte med heller.

 2. kerstin says:

  Kan inte minnas att jag sett Bennetton i centrum..min dotter bor i Stockholm så jag är där ganska ofta….Men nu när jag googlade så ser det ut som om den ligger i NKhuset vid sidan om polarn och pyrethörnet…alltså till höger om NK om du står med näsan mot nkdörrarna, stora ingången…Hamngatan
  Ha en trevlig dag.

  • gizmolina says:

   Det är den som tyvärr stängde för några år sen…. Men tack snälla för att du tog dig tid att svara mig!

   Önskar dig en underbar dag! Kram! 🙂

 3. Pia says:

  Önskar dig en härlig shoppingdag här skiner solen nu välkomnande!
  Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med några frågor.

 4. Johanna says:

  Jag går väldigt sällan i Gallerian, ännu mindre nu när de håller på att bygga om och många butiker har stängt. Tror inte Benetton finns där, men det finns en infodisk precis vid ingången från Hamngatan så ett tips är att gå dit att fråga.

  Tine K home kan jag tänka mig finns på Posh living i MOOD gallerian, det är det enda stället jag kommer på spontant i city. Finns inte så många inredningsbutiker i city längre tyvärr. Men MOOD är definitivt värt ett besök ändå!

  Hoppas att du får en härlig dag!

  • gizmolina says:

   Tusen tack för tips Johanna! Ja, MOOD är en fräsch galleria! 🙂 Men då väntar jag med Tine K shopping till jag kommer hem igen för de har massa fint hos Home Nord i Haparanda och jag ska upp dit en dag väldigt snart.. !

   Önskar dig en underbar dag! Kram! 🙂

 5. ellie says:

  illumsbolighus har mkt fint! Ligger på Hamngatan (nära kungsan). Ha en bra shopping dag!

 6. Johanna says:

  Bennetton har funnits i Gallerian, på övervåningen vad jag har observerat. Går inte heller där längre, då det finns fräschare gallerior nu 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *