SISTA JANUARIVECKAN 2021.

Gooodmorning mina kära bloggvänner!

Ny vecka – nya möjlighet och idag stod det följande på mitt Happy Card som vi alltid drar vid frukostbordet: “You are the greatest project you will ever work on. Take your time. Create Magic.”  Och spå J´s kort står det: “Be kind to yourself today. Eat something you like with someone you love.” Så mycket bra klokskap, pepp och glädje att ta med sig in i den här dagen!

Och igår infördes inreseförbud från Norge till Sverige så nu börjar ä.n.t.l.i.g.e.n. Sverige att styra upp striktare restriktioner och det tycker jag är otroligt BRA! Sen är det så klart helt speciellt att det är inreseförbud från Norge men som tur är så berörs inte vi av det för JIG som bor i Sverige är undantagen från förbudet OM han skulle resa till Oslo nu och sen tillbak till Luleå igen.  Men eftersom det blir 10 dagars karantän dit och 7 hit så är det oavsett helt omöjligt att pendla just nu så vi fortsätter att vara samlade alla 3 en stund till vilket så klart är det positiva i det negativa.

Nu kör vi sista januari veckan 2021 och laddar för att möta februari om 1 vecka. Alltså HUR skönt ska inte det bli? Och nu är det 2 veckor till Valentines Dag så om du har någon du håller kär som bor en bit ifrån dig så kan det vara en god idé att få iväg det där paketet, kortet eller brevet i veckan så att det kommer fram i tid (Postnord är seeeegt…).  För det är att bättre att få skriva: Öppnas 14:e februari! på utsidan än att det kommer fram den 15:e…  😉

Ingen Valentines dag utan ballonger här i mitt Casa! Och så här såg det ut för 3-4 år sedan.  Jag köper alltid på mig ballonger från The Balloon Company i Oslo också köper jag en helium tub hos Teknikmagasinet så att jag kan blåsa upp de här hemma. Men nu då vi inte kan resa så brukar jag hitta ballonger hos Partykungen (webbshop) och på Skapa Glädje här i Luleå.  Sen finns det många fina ballonger som man inte behöver helium till också, som man istället hänger upp på ett snöre. De jag hängt upp i taket här kommer från Lagerhaus.

Jag dök ner lite i mitt bloggarkiv för att visa er har det brukar se ut här hemma på Valentines Dag med hopp om att de inspirerar. Och nu har ju TGR som brukar har så mycket fint just till Valentine webbshop så ett tips är att beställa hem fina små presenter därifrån.  Den är bilden tror jag är för 2 år sedan och både servetten, gavepåsen, silkespappret, konfetti-bomben, ballongen i köket och notatboken är från TGR. De brukar vara super bra på Valentine ting ! 

Och så här såg det ut förra året! Jag älskar ju ballonger som ni vet så att starta dagen med ballonger är alltid en väldigt BRA idé! för att det skapar festlig stämning direkt.  Och här är även en gavepåse från Lagerhaus, de tog fram årets Valentine ting redan i början av januari och deras kollektion hittar du även i deras webbshop. 

Du vet lägenheten som jag skrev om till bilden av mig och Johanna igår? Plötsligt dök den här bilden upp då jag googlade en sak. Här står vi utanför porten till det hemmet! Men hur lustigt när sånt händer?  Bilden är från 2012.

Åh visst är det kul att ha Valentines dag att se fram emot i tomrummet efter julen? och vi behöver verkligen en kärleksdag mer än någonsin nu! Och till alla er som har familj lång bort: passa på att pyssla alla hjärtans dag pyssel / kort med barnen nu i veckan som ni kan posta och överraska med den 14:e februari. De kommer att bli såå glada!

Önskar dig en magisk dag fyllda av positiv energi och inspirerande stunder!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

71
Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “SISTA JANUARIVECKAN 2021.”

 1. Camilla says:

  Du är verkligen en sann inspiratör! Tack och en stor kram

  • gizmolina says:

   Åh men vilken komplimang! Tusen miljoner TACK !!! nu gjorde du verkligen min dag här ska du veta! 🙂

   Önskar dig en magisk dag och en inspirerande vecka! Kram!

 2. Marie Å says:

  Älskar dina inspo-inlägg!!

  • gizmolina says:

   Åh så glad jag blev nu ! 🙂 Tusen miljoner tack för underbar pepp! Nu inspirerar du mig att blogga ännu mer !

   Önskar dig en magisk kväll och en inspirerande vecka! Kram!

 3. Linda says:

  Har du link til webshopen til tgr? Finner ikke

 4. Marlen says:

  Ps snygg jacka!

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner TACK Marlen! 🙂 Den kappan var en favorit från Odd Molly.

   Önskar dig en riktigt fin kväll och en magisk vecka!

 5. Charlotte Gattzén says:

  Var kan man hitta/köpa dina happy cards?

  • gizmolina says:

   Våra Happy Cards kommer från Camilla Pihl och är köpta hos Vita butiken i Oslo för ett par år sedan. Så de finns nog inte kvar längre men du hittar liknande hos TGR ! 🙂

   Njut din kväll och fånga de lyckliga stunderna! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *