SISTA JUNIDAGARNA…!

Gooodmorning mina kära bloggvänner! 

Hoppas att du har haft en magisk weekend!?

Här ringde väckarklockan kl. 07 och nu är hantverkaren i full gång här hemma.  Trappan upp + entrén plastas in och sen ska badrummet en trappa upp rivas. Det kommer att bli både stökigt och kaosigt i några dagar men sen blir det stilla igen för då går de på semester så arbetet fortsätter inte förrän någon gång i mitten av augusti. Så – till hösten har vi ett nytt fräscht badrum och det ska bli sååå fantastiskt skönt!  Och då vi ändå är igång så ska vi fixa till lite på badrummet i entréplan också + att vi ska få på plats inventarierna i badrummet nere i källren så nu ska jag sätta igång att uppdatera min badrums inspo. och sen blir det en höst med 3 “nya” badrum. Can´t wait!!!

Och vilken soooolig helg vi har haft! Helt amazing! och solen strålar fortfarande utanför fönstret så bikinin är på och jag ska lägga mig ute och njuta på solsängen när jag postat inlägget. Har en känsla av att jag kommer att somna om för jag har sovit allt för lite i natt …zzz… (la mig typ 02, vaknade 05 och trodde att jag försovit mig…) Så, vad har vi då gjort i helgen? Well, på fredag hade jag tid för nagelfix och på eftermiddagen var Johanna och spelade Minigolf med mamma & H.  Sen hade vi en riktigt soft lördag i bikini på terrassen efter att vi levererat diverse jag handlat till pappa & I och sen drog vi igång värsta städprosjektet en trappa upp. SÅ härligt att rensa i röran!  Och igår fortsatte solen att stråla på oss så vi njöt dagen här hemma och sen kom mamma & H hit på middag.  En riktigt soft, solig och lugn helg med andra ord och det var såå skönt!  Sen njuter vi extra mycket av att bara vara hemma på vår terrasse eftersom vi aldrig har haft en längre ledighet här! Det är det positiva med Corona (OM det nu finns något positivt med det…), att vi får njuta av allt där vi är! 🙂

Ja men lite så här har min helg sett ut. Kalla bubblor, massor av solsken, en vacker helgbukett och skönaste loungesoffan ever! 

Min helg startade med nagelfix på fredag förmiddag. Åh jag känner mig så fräsch då naglarna är fixade. Fina händer är verkligen något jag prioriterar för vi ser på våra händer sååå många gånger under en dag helt omedvetet och då vill jag se något fint… !  Sen är den här glassen en av sommarens absolut godaste om du frågar mig. Rekommenderas ! 

Vi tog en liten cykeltur på kvällen och då fick bl.a. några nya inspirerande magasin bli med hem. Älskar VOGUE collections med alla catwalk bilder från alla stora brands och nu är det AW-20 som presenteras. 

Dagen avslutades så här, ute på terrassen med benen högt. Och J rockar sockorna varje dag, alltid. Ha, ha.  Bilden får summera vår fredag så visar jag lördagen i nästa inlägg! 

 

Så där, då är plötsligt ALLT från badrummet uppe ute så om någon vill gå på en luftig toalett så står det en WC ute på vår gård. Ha, ha. Det ska bli SÅ otroligt super fräscht att få allt nytt.

Önskar dig en underbart härlig sommardag. Njuuut!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Casa Gizmolina, Sommaren 2020 | 3 Comments

3 responses to “SISTA JUNIDAGARNA…!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Asså det olivträdet, wow så maffigt, sån dröm! Så mysigt ni ser ut och ha det så härligt. Läste i Phuket news idag att bland de första turisterna som ska få komma är de som har bostad i landet, så jag tänker härligt för er. Jag är dålig på att äta glass, men ska testa den. Önskar er en fortsatt härlig dag och så galet att juni snart är förbi. Stor kram

  • Åh men tusen miljoner TACK kära du! Ja, de olivträden är såå maffiga. Älskar dom! 🙂 Vi fick ett mejl från medlemsföreningen på vår resort idag och allt är i princip öppet i Phuket nu (förutom Bangla Road ,men den saknar vi ju ändå inte, ha, ha). Men – det går inga internationella flyg till Phuket idag. Under juli kommer de förmodligen att släppa in vissa kategorier av utlänningar, bl.a. studenter till internationella skolor. Under augusti / september kommer de k.a.n.s.k.e. att börja släppa in turister från länder som klarat Corona krisen bra tex Sydkorea, Japan, Australien, Nya Zeeland samt från delar av Kina men – det kommer att dröja innan de släpper in svenskar… Så som status är just nu så är det tveksamt om vi kommer oss dit till jul… Blir kanske 2021? Snacka om att jag kommer att njuta extra mycket då !!!! 🙂

   Och testa glassen för den är en proteinbar som perfekt “mellis”.

   Önskar dig också en riktigt härlig dag! Här rivs det badrum för fullt så dånar för fullt och är värsta kaoset… Inte så mycket feelgood. Ha, ha. Stor kram!

   • Viktoria-pinkpastry says:

    Måste varit värsta projektet bara att bära hem ett sånt träd. Jag tycker det är så jobbigt att ha hantverkare hemma även om det blir fint, blir så rörigt. Ja Bangla road saknar man inte ha ha. Ja även om det är jobbigt att erkänna har jag börjat ge upp hoppet om Thailand innan jul. Funderar lite på om man vågar boka Grekland nu i slutet av sommaren, de säger ju att vi är välkomna om man inte reser från sthlm, men känns som allt ändras så snabbt hela tiden. Ving ska ha en eloge för hur snabbt och smidigt trots allt som pågår för dem vi fick tillbaka pengarna för Thailands resan i mars. Ja vi lekplats hänger idag lite kallare här nere idag. Stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *