SISTA “VANLIGA” VECKAN!

Happy new week sweeties! 

Alltså huuuuur segt kan det vara att komma sig ut på en power walk? Jag gör ALLT för att slippa… typ… men samtidigt så VILL jag ju ut, det är det som är så galet.  Viljan finns där men inte lusten… gaaahhh…  men jag måste verkligen för jag har gjort en deal med min bästa Jonas om att gå X antal steg i snitt per dag under 1 månad och jag ligger sååå efter att jag inte vill prata om det. Ha, ha.  Så när det här inlägget är postat så åker träningskläderna på och off I go.

Och på tal om dagens tänkvärda… med dagens sociala medier där människor kan slänga ur sig elaka kommentarer till höger och vänster utan att tänka sig om så har det blivit mer viktigt än någonsin att fokusera på de vänner som alltid finns där. De som står vid din sida i både regn & solsken (för livet är en resa och vi åker alla upp och ner i bland…) så dagens råd: håll fast vid de som smiler tillsammans med dig, de som peppar, inspirerar och applåderar din framgång och de som kramar om dig när du gråter.  För de andra,… de förtjänar inte din vänskap.  Och med en dotter som är tweenie så är det här något vi ofta vi pratar om hemma för tjejer kan vara riktigt elaka mot varandra (i alla åldrar, ung som gammal) och som jag brukar säga: inget väcker lusten till dumma kommentarer på bloggar / instagram etc. så mycket som avundsjuka.  Men fuck jantelagen! Kör ditt race och låt aldrig någon få dig att tro att du inte kan nå stjärorna! 🙂

 

Jag och min bror fångade på bild i lördags.  Våra föräldrar skiljde sig när jag var 7 (min bror 4) och vi växte upp med att bara ses på helgerna + på skolloven. Sen flyttade jag från Luleå och nu, 25 år senare, då jag flyttat tillbaka så ses vi plötsligt mer än någonsin och jag är så otroligt glad & tacksam över det.  Och när vänner kommer och går så finns alltid familjen som består…! 

Nej, om jag inte kommer mig iväg ut nu så blir det inte…  så got to go!

Önskar dig den bästa dagen! och för oss så är det här sista “vanliga” veckan innan sommarlovet kickar igång på fredag. Åhh så härligt det ska bli med sommar, sol och softa dagar! 🙂

 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 19 Comments

19 responses to “SISTA “VANLIGA” VECKAN!”

 1. Anette says:

  Hej!
  Vill bara tacka för en inspirerande blogg och framförallt för dagens tänkvärda.
  ” Kör ditt race och låt inte någon få dig att tro att du inte kan nå stjärnorna” – det var precis vad jag behövde höra idag! 🙂 Tack!

  Anette

  • Åh så härligt att mitt inlägg prickade in för dig! 🙂 Det är min önskan då jag skriver pepp, att den ska träffa och inspirera… ! Och tusen miljoner T.A.C.K. för härlig bloggfeedback ! Nu gjorde du min dag här Anette!

   Önskar dig en strålande fortsättning på dagen! och en vecka fylld av positiv energi! Kram! 🙂

 2. Gunilla says:

  Känner igen mig i det där med att viljan finns med så kommer det alltid något annat “i vägen” 😉 Hoppas att du kom iväg i alla fall 🙂 Vad kul att ni har fått en sån fin kontakt efter alla år då du o din bror bott på olika håll, sånt är guld värt. Han verkar otroligt snäll och skönt att ha någon som kan hjälpa dig med diverse saker då du lever själv så mycket. Tack för en härlig blogg, du inspirerar som alltid! Kram och ha en fin dag 🙂

  • Tusen miljoner tack för fina ord och härlig feedback Gunilla! 🙂 Ja, det kan verkligen vara en hög tröskel att komma sig iväg ut men jag gjorde det! och är sååå nöjd över det nu! Och ja, min brors hjälp är helt ovärderlig när jag bor så mycket själv i huset, han är fantastisk!

   Önskar dig en underbar fortsättning på denna vackra dag! Kram! 🙂

 3. Evelina says:

  Härligt “morgon” inlägg att läsa…tack för det!! Sanna och kloka ord. Ha en fin dag!!!

  • Så härligt att mitt inlägg uppskattas Evelina! Den feedback´en peppar mig! 🙂

   Önskar dig också en riktigt, riktigt fin dag vidare! Njut solen! Kram! 🙂

 4. Lena says:

  Håller med om precis ALLT i detta inlägg.

 5. Ida Marie says:

  har du ikke en vennina/venn du kan gå sammen med? er emklere å komme avgårde på trening om man avtalt med noen. Da vil man ikke avlyse liksom 🙂

  • Vet du, jag liker att gå alene… för jag vill gå i min egen takt och lyssna på hög peppande musik ! 🙂 Och därför passar det mig bäst att jag har en utmaning om X antal steg per dag med en vän på distans… 😉

   Önskar dig en strålande fortsättning på denna vackra dag Ida Marie! Klem! 🙂

 6. Maria says:

  Utmana oss på en P.W om dagen! Bästa receptet på psykisk & fysisk ohälsa! Jag & maken prommar flera ggr/v då barnen tränar

  • Maria says:

   ”Mot psykisk & fysisk ohälsa” skulle det stå : )

  • Ha, ha härligt med utmaningar ! Men, jag vågar tyvärr inte kasta mig på en med 1 walk / dag… 😉 Men – jag har just nu en deal med en vän om att gå X antal steg i snitt per dag under en månad, och ja, egentligen så innebär väl den 1 walk / dag.. men jag sliter med att få ihop det… Om jag kommer mig ut 2-3 gånger / vecka så är jag överlycklig!

   Du och maken får keep up the good work!!!! Låter underbart att ni prommar ihop flera gånger / vecka! You gooo!!! Kram! 🙂

 7. Nina says:

  Åh du har så rätt! Dessvärre lägger vi allt för mycket tid på att fundera på vad andra ska tycka! När livet är så kort!
  Ofta dukar du med fina vita tygunderlägg. Var har du hittat dem? Så fina! Skulle behövs något liknande!
  Tack på förhand!
  Kram

  • Tusen tack för härlig feedback Nina! 🙂 Ja, livet går i ett rasande tempo och då gäller det att välja med omsorg vilka man vill ha med sig på resan… Och så kul att du noterat mina vita tygunderlägg. Jag är väldigt glad i dom och skulle behöva nya fräscha men det är sååå svårt att få tag i vita.. Köpte mina på Kid Interiør och Princess i Oslo för “100 år sen” och har varit där för att köpa nya men de finns tyvär inte kvar i sortimentet. Såg ett par liknande fina hos Drömhuset på Östermalmstorg i Stockholm för en tid sedan och ångrar än idag att jag inte köpte de… Så , kryssar fingrarna för att du får tag i något liknande!

   Önskar dig en riktigt, riktigt fin dag vidare! Kram! 🙂

 8. Charlotte says:

  Härligt inlägg!
  Mer sånt på måndagar, haha 🙂
  Delade dina föräldrar på er syskon när de skilde sig?
  Måste väl vara en tokig lösning- eller?
  Jag har haft världens bästa barndom men saknar idag att inte ha syskon!
  Kram fina!

 9. Karin says:

  Åh så snygg du är ,Älskar denna outfiten du har på bilden ,och som alltid blir man glad när man går in här o läser,håller med i allt i detta inlägg Ha en fin kväll :)))

 10. Marianne says:

  Hei Anna Stina, koselig å følge deg og din søte familie sitt liv! Alltid like herlig å stikke innom din blogg:-) Så fin jumpsuit på biildet, hvor er det fra mon tro..? Klem, Marianne

 11. Jonas says:

  Älskar att vi triggar varandra till att komma ut i sommardagen. X antal steg kanske vi inte alltid lyckas med, men vi gör det mera än vad vi gjorde det förra månaden <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *