LOVELY DAG I BACKEN!

Happy fredag mina darlings! 

Solen stråla just nu men ryktet säger att det ska komma busväder och 1 dm snö med start kl. 11 så därför njuter jag min vackra morgon extra ordentligt!  JIG är på kontoret och J sover fortsatt så bara jag och Gizella som är uppe. Och alltså vilken loovely dag vi hade igår! Vi åkte slalom ett par timmar och hade i princip hela backen för oss själva. Helt magiskt! och så otroligt skönt och lyxigt att bara kunna hoppa på liften direkt då vi kommit ner utan en enda framför i kö. Och Johanna har blivit såååå duktig!!! Hon gör så stora framsteg varje gång vi är i backen och jag är så glad att hon älskar att åka slalom lika mycket som jag gör.  Åh livet alltså… Plötsligt står vi i slalombacken istället för i sanden…  Det gäller verkligen att göra det bästa av att vi inte kan resa och att börja åka slalom igen har gjort stor skillnad för vårt “fast-i-Luleå-liv”.

Och som ni förstår nu så bokade vi om vår resa. Vi har fått sjukdom i familjen (inte corona) + att vi känner att det är lite för mycket smitta runt omkring fortfarande för att vi skulle kunna resa tryggt så – nu får vi se fram emot en Stockholms weekend lite senare i vår istället och det känns såå härligt att ha det att se fram emot!  🙂

När man kommer fram till slalombacken och möts av detta! Det var “ingen” där! jo, kanske max 20 personer men det kändes verkligen som att vi hade backen för oss själva. Mitt i påsklovet! Sååå otroligt super härligt! 

Alltså att ha det här 5 min från dörren hemma! det är verkligen lyxigt. Backen är inte så stor och det är bara 1 nedfart men – det är perfekt för J att börja åka slalom här i lugn och ro utan massor med folk. Sen kan vi öka på och köra till större backar då grunden lagt sig.

Se upp i backen! nej men du ser ju, ingen trängsel direkt.  Och nu börjar det tina ordentligt här så på söndag stänger den här backen för i år.

Finn ett fel… !?! Nej men alltså jag DÖR! hör nu på det här: senare på kvällen, efter att vi varit i backen, så ser jag plötsligt att den “skydds-tape”, som kommer från J´s nya bikinitrosor (som vi köpt på Bik Bok dagen innan),  sitter fast i pälsen på min jacka. Och då inser jag att den måste ha suttit där h.e.l.a. dagen?!  Så fram med telefon och ja, där är den, på ALLA bilder jag knipsar hela dagen i backen. Ha, ha, ha. Sa jag att vi borde ha en egen reality serie? Alltså dör. och sååå TACKSAM över att vi var själva i backen så ingen såg. Ha, ha, ha. 

Ha, ha, ha.  orkar inte.

Ha, ha, ha. Måste börja spegla mig oftare i backen så att detta aldrig upprepas.  

 

Nu ska jag åka ut och handla till min kära pappa och sen blir det en dag med hemmafix på oss girls OM snön kommer.

Önskar jag dig en riktigt festlig fredag fylld av happiness!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

77
Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “LOVELY DAG I BACKEN!”

 1. Tina says:

  Haha lätt hänt och inget att tänka på. Jag gick med en kofta utbochin en hel dag…
  Alltså vilken läcker skiddress Johanna har. Supercool! Det kan vara skönt med risigt väder ibland så man hinner ikapp lite inomhus.

 2. Mia says:

  Haha, tack för dagens skratt

 3. Ida says:

  Hahaha! Av alla saker som hade kunnat fastna! Så roligt, tack för att du bjöd på den!

 4. Des says:

  Haha tack för dagens skratt!! Härligt med en backe för sig själv nästan!

 5. Ida says:

  Varför börjar ni först nu m slalom? Vår har börjat när de varit runt 3… ni har ju alltid bott nära bra förutsättningar…

 6. Jonas says:

  Ser fram emot besök i Stockholm längre fram!

  Kram

 7. C says:

  Texten i bloggen på telefonen blir väldigt märklig med konstiga avstavningar i rubrikerna? LOVELY DAG I BACK på en rad och sen EN! på nästa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *