1:A SNÖÄNGELN.

Johannas superfina ullbyxor kommer från Höstbarn och den underbara mössan från Zimba.

Jag gissade rätt…. J var bara trött på morgon, inte sjuk, så – när jag hämtade henne så sprang hon glatt hem och sen la hon sig plötsligt ner, på asfalten hemma på gården, och gjorde en snöängel.  Men alltså på asfalten… that´s a citygirl ! 😉

Mamma, se! jag har gjort en ängel!  Årets 1:a.

Jag kom precis på att Sarah Jessica Parker ankom Oslo idag! Önskar att jag fick träffa henne för en Gizmolina-talk  tänk så kul det hade varit ! med en exklusiv SJP intervju här.  En gång så… !  Orsaken till att vi har ett så celebert besök i stan är att hon ska vara värd på Nobels fredspriskonsert i morgon kväll. Och på tal om Nobel så såg jag precis kungafamiljen göra sin entré till prisutdelningen i Stockholm och gud så s.n.y.g.g. klänning Vicotoria har ! Love grönt !

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *