SKOLAVSLUTNINGEN.

Goood tisdag mina kära bloggvänner! 

Idag är det ingen vanlig dag för idag är dagen då JIG ska opereras…  Så, jag ska strax köra honom till sjukhuset. Ville bara titta in till er först och bjuda på lite bilder från Johannas skolavslutning.

Skriver mer senare och uppdaterar med bildtexter då! 

Det tog verkligen emot att lämna JIG inne på behandlingsrummet på sjukhuset… men nu är jag i alla fall hemma igen och Johanna cyklade precis iväg till Dance Camp med en kompis. Jag ska passa på att tvätta sängkläder och förbereda med säng på entréplan eftersom Mr. inte kommer att kunna gå i trappor efter operationen.  Också ska jag njuta lite ute på terrassen också för vi har ett helt galet vackert sommarväder med värsta Mallis värmen idag.  Men först av allt så ska jag uppdatera inlägget med biltexter! 🙂

 

Hur vackra är inte pionerna? Jag frossar verkligen i de nu när det är säsong. 

Och kvällen innan skolavslutningen var jag uppe sent och förberedde denna frukost- surprise till darlingen. Ballongerna symboliserar att hon går ut 6:e klass och att det är sommarlov (badbollen…). Den underbara gavepåsen är en sommarpresent från  bästa vänner i Oslo och det passade perfekt att ge den på morgonen. 

Skolavslutningen var i Luleå Domkyrka kl. 08.30 och kyrkan är verkligen ett vackert rum… allt blir extra högtidligt där inne.. Och Johanna sjön solo tillsammans med 2 klasskompisar. Låten “Vågorna” som är så otroligt fin.

Åh så stolt jag och JIG var då vi satt där och fick se 6:orna tackas av.  Älskade hjärtat. Hon har verkligen jobbat på sååå imponerande BRA med skolan detta läsår!  Och när de avslutade med att sjunga “Den blomstertid nu kommer” så saknade jag mina Kleenex… 

Efter avslutningen så samlades vi i solen utanför kyrkan för att säga Hej Då till både fröken och klasskompisarna för nu skiljs deras vägar åt… 

Fina fröken Kajsa som vi är så glada över att Johanna fick ha som mentor sitt 6:e läsår. 

Johannas underbara klänning kommer från Soup Store  , skorna från Michael Kors också fick hon låna mitt Hermés armband.  Själv har jag på mig bluse från Zara, kjol / skjørt från H&M Trend och väskan fick jag i sommarpresent av bästa K.

Jag hängde på Johanna 2 fina avslutningsband… 

…och sen, efter att vi kört JIG till sjukhuset, så fikade vi, enligt tradition, inne på stan på en solig uteservering tillsammans med mamma & Hans.  Den där räksmörgåsen var perfekt frukost… ! 

Och på bandet med texten You´re super duper! på framsidan så hade jag klistrat fast #världens bästa Johanna med glittriga stickers.   (You´re super duper kommer från Lagerhaus, flamingon från Skapa Glädje (lokal Luleå butik)

 

Det är verkligen något helt speciellt över skolavslutningar… och det var extra emotionellt i år eftersom Johanna lämnar Östraskolan som hon gått på årskurs 3-6.  Till hösten börjar hon på en friskola och deras avslutningar ser lite annorlunda ut så det här kanske var sista gången som vi fick uppleva en skolavslutning i detta vackra rum…   Åh livet alltså. Allt har sin tid och vi samlar på oss så många underbara minnen på vägen… !

Önskar dig en magisk dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “SKOLAVSLUTNINGEN.”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Lycka till idag. Så härliga bilder, så fin avslutningen va. Och så fin hon är din lilla höna. Alla va jättefina förstås men jag tycker det är så himla fint, traditionellt och högtidligt med vitt på skolavslutningen. Nu när vi va på mina syskonbarns skolavslutning så fick även min flicka ha en vit klänning då jag tycker det är så fint till skolavslutning. Jag har faktiskt en speciell kappa som jag har köpt från Valerie i vitt som jag alltid har till skolavslutningen i spets, jättefin har den bara då kallar den min skolavslutningskappa, sen brukar jag variera vilken klänning jag har under. Och så cool medalj du hade gjort till Johanna så rolig och fin. Stor kram

 2. Katrine says:

  Lykke til med operasjonen. Håper alt går bra og at han leges raskt.
  Fine bilder av Johanna fra skoleavslutningen.

 3. elin says:

  Lykke til med operasjonen til din JIG!

  Fine bilder 🙂
  Vi har skoleavslutning i morgen ettermiddag, men barna går til og med fredag. Ikveld blir det kakebaking!

 4. Pia says:

  En riktig härlig somrig skolavslutning ! Önskar en riktigt härlig midsommarvecka och midsommar. Och med er positiva inställning så kommer ni få härliga veckor dagar även om de tillbringas i Sverige.
  Och ett krya på dig till JIG efter operationen idag.

  Och skiner inte solen så finns den alltid bakom molnen.

 5. Frida Prydz says:

  Du gör så vansinnigt fint alltså, precis som du alltid gör. Jag tror aldrig att jag har sett något som du gjort som jag inte har älskat 🙂

  Lycka till JIG på operationen, hoppas ni alla tre får en fin dag!

  Kram

 6. L says:

  Hoppas det gick bra för JIG idag! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *