SKOLAVSLUTNINGS TIPS!

Happy fredag mina darlings! 

Tusen 1000 miljooooner T.A.C.K. för all magiskt underbar och super peppande feedback som jag fått i mitt förra inlägg. Ni är världens absolut BÄSTA bloggvänner och ni betyder så otroligt mycket för mig! Tänk att ni väljer att titta in hos mig och dessutom tar er tid att skriva en kommentar…  Jag har inte ord för hur GLAD jag är över det! I love you all !!!

Och idag startade jag min dag med ännu en härlig power walk runt sjön. Egentligen så hade jag inte alls tid till det idag för jag har ovanligt mycket som ska fixas men just nu är mina walks prio 1.  för det är då jag rensar tankarna och tankar energi och det är just nu det viktigaste jag kan göra.  Och vet ni vad som hände igår? Jag köpte väldigt spontant en ny mac ! efter säkert 13 år med den jag sitter och skriver på nu så var det dags för en förändring! Så nu ligger det en rosé färgad mac i en kartong vid sidan om mig och väntar på att bli unboxed…  Åh med min nya mac, min nya super snygga kamera (som egentligen inte alls är speciellt nu, fick den för 3 år sedan men har ännu aldrig använt den…) och en ny design på bloggen (inom några veckor händer det äntligen) så känns det som att det finns hopp om blogglivet!

Och hur lyxigt är det inte att det är fredag? Egentligen skulle J haft skolefri idag men så beslutade sig plötsligt skolan för att ta bort denna fridag och istället starta sommarlovet en dag tidigare. Och sen så har man även tagit bort 2 pinsedag i Sverige så – det blir ingen långhelg på oss men –  det blir en ovanligt festlig helg eftersom det både är Morsdag och min älskade pappas 84-års dag på söndag så – idag står det både present och “piff” shopping på min to-do-list.  Och på tal om det så tror jag att ni är många som är igång med att förbereda inför avslutningar på förskola / barnehage / skola så här kommer bilder från hur Johannas skolavslutningar har sett ut de senaste åren som en inspiration till er som behöver det ! 🙂

 

 

Jag får uppdatera med bildtexter senare för nu ska jag ta ur min hårrullar och sticka ut på en lunch dejt.  Och du, jag har samlat några shoppingtips till er inför helgen :  det är -20% rabatt på allt hos Akademibokhandeln (där hittar du tex boken Härliga Helg från ELLE mat & vin som vi gav J´s lärare då hon gick ut 3:an) och, det är -25% rabatt på allt hos både Indiska och  Lindex fram t.o.m. söndag. Så: Happy Summer Shopping!

Njut din fredag och fyll den med positiv energi!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Skolavslutnings tips | 8 Comments

8 responses to “SKOLAVSLUTNINGS TIPS!”

 1. Marianne Bergman says:

  Jag läser den blogg regelbundet men är dåligt att kommentera !
  Vill bara tacka för all inspiration och önska dig all lycka !

 2. Caroline says:

  Fredagshärliga bilder och inspiration ❤️
  Njut er helg fina du!
  Kram❤️

 3. Karin says:

  Vilka härliga och somriga bilder. Ni är så fint uppklädda i ljusa fina färger.

 4. Lena says:

  Vilka härliga bilder. Och dukningen! Så inbjudande och vacker.
  Härlig tid vi har framför oss nu.
  Allt gott – tack för alla fina tips du delar med dig av.

 5. Viktoria-pinkpastry says:

  Så härligt inspirerande bilder. Dottern har donat med presenter till hennes fröknar på öppna fsk/sången, ska va avslutning näst nästa vecka även om det inte varit långa träffar denna terminen, men ska bli roligt. Hon har målat stenar Ri vackra färger, sen har hon målat små glas som vi ska fylla med stenen och plantera sucklenter i. Härlig tid när man känner att sommarlov är i luften. Stor kram

 6. Elisabeth says:

  ❤️❤️

 7. Lena says:

  Är det vanligt att man ger presenter till fröknar/lärare idag?

  • Jennie says:

   Nej! Enligt Skolverket ses det som mutor. Om man ger ngt ska all personal på skolan kunna glädjas av gåvan. Blommor, choklad osv ska då ställas i personalutrymme där alla får ta del av den. Sen uppfattar jag det som att en del väljer att ge personliga saker också. Men egentligen kan alltså ansvarig chef kräva att det delas mellan personalen. Sen tror jag att de flesta skolor tillåter gåvor. Men surt för dem som aldrig har möjlighet att ge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *