SKÖN & HÄRLIG SÖNDAG.

Goood söndag kära vänner! 

Söndagskänslan är ju bara helt underbart magisk…. Speciellt när det är vacker höst utanför fönstret och jag får hålla på med det jag gillar allra bäst: att fixa rummet!  ja, idag hänger jag uppe i det som var Johannas KAOS till pysselrum (alltså den som klarar att hålla snygg, ordning & reda bland miljoner små pysselsaker som glitter, lim, paljetter, pärlor etc. får dagens ros av mig!) och som nu ska bli ett härligt loungehäng.  Här inne blir det fokus på make-up + nagelfix (jag tror att J, utan att överdriva, har typ 350 nagelack så det lackas ofta naglar med vänner) och härligt schäslong chill framför serier på Netflix och härliga filmer.  Och som jag skrev tidigare så får jag utgå från de jordgubbar vi har så, istället för att shoppa ny soffa så har jag ställt upp de 2 schäslonger från R.O.O.M. som vi haft i “100 år”, placerat de vid sidan om varandra och pimpat de med fluffiga filtar, plädar och kuddar så att de kan ligga där och mysa framför TV´n.

Men mer om allt det där senare, nu blir det några bilder från morgonen istället. Johanna och en kompis tog en walk redan runt 09.30 för att knipsa höstbilder och alltså de är sååå duktiga. Se bara på den här bilden: WOW!  jag är impad! 🙂

 

Just nu är J helt inne i att knipsa fina bilder så det fotas varje dag och den här bilden som de tog på morgon är ju bara helt underbart fin.  Man måste verkligen älska hösten! 

 

Sen fick jag agera fotograf och hjälpa dem att knipsa bilder som de är med på tillsammans och som betalning tog jag att darlingen fick fota mig tillsammans med hennes väns super söta hund som jag av en tillfällighet matchade perfekt:

 

Ha, ha. man kan tro att jag planerat min outfit (inviger ny jacka från Zara, byxorna kommer också därifrån, tröja från Åpent Hus och skor Nike) utifrån att bilden skulle tas men nix pix.  Johanna drog ut mig på fotouppdrag mitt i allt och där var sötnosen…. Alltså den här hunden… Hon är exakt lika gammal som Gizella och första gången de möttes var de runt 3-4 månader…   och det här är den typ av hund som vi funderade på att skaffa, det stod mellan en sån och en katt och den här gången blev det katt men nästa gång så kanske… !   Blev xtra sugen idag! 

 

Önskar dig en riktigt, riktigt skön söndag fylld av feelgood! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “SKÖN & HÄRLIG SÖNDAG.”

 1. Lena says:

  Vilken fantastiskt fin bild på Johanna 🙂
  Hösten är verkligen härlig.

 2. Ida says:

  Så imponerad av fotot, verkligen vackert! Hade lätt printat upp stort på canvas om jag var mamman. 🙂

  & sen dör jag ju lite för hunden, vilken ras är det?

 3. Maggan says:

  350 nagelack,lite överdrivet kan man tycka,lider ni av någon mani.

 4. Kerstin says:

  i snittpris på nagelack för 50 spänn blir 17500.- …….

 5. Marita says:

  Kan du inte länka till byxorna? Sjukt snygga men jag är osäker på vilka det är på hemsidan :/

 6. petra says:

  jättefin bild på J:) jo klart du ska ha hund ,skaffade oss en cocerpoo nyligen och är så kär:) kramar

 7. A-L says:

  Läser några av kommentarerna här ovan och kan inte låta bli att reagera. Om de har 350 nagellack. Vad spelar det för roll?? Blir ert liv på något sätt bättre om det skulle varit färre?

  Hejja er och hejja Johanna som verkar vara en kreativ och härlig tjej. Jag har oxå en tonåring som älskar att lacka naglar på i alla möjliga färger och motiv. Och mamman älskar att agera modell dessutom 🙂

 8. Pinglan says:

  Det var verkligen en fin bild – höstfeeling på den.

  Blir också sugen på hund ibland, men förnuftet brukar ta över och jag får bara inse att det inte är läge för det….just nu i alla fall.
  Önskar dig en härlig vecka med förhoppningvis fina höstpromenader – ger härlig energi.

 9. Camilla says:

  Den som kan tänka ett varv längre kommer nog på att många nagellack är köpta i Thailand, och där är snittpriset INTE 50:-. Gnäll någon annanstans och låt oss som vill inspireras i A-S:s härliga feelgood-oas slippa höra.

  Tack A-S för härlig inspiration, fina bilder och mycket feelgood! Önskar dig en härlig vecka! Kram

  • Kerstin says:

   ..och var någonstans har jag gnällt?? Tolka in vad du vill i den kommentaren, men i min värld gör jag ofta så, räknar om i pengar. Tycker att det är rätt kul att se hur vi gör våra prioriteringar. Själv är min akilleshäl, tyg. Kan inte få för mycket. Och kuddar, kan det vara så att man kan ha för många?! Och dom kostar då betydligt mer än 50 skr….
   Gnällt har jag inte…bara konstaterat. Kommentaren ovanför min var lite gnällig iså fall.

   • Charlotte says:

    Haha – brukar du räkna om saker i pengar
    Gör du det även för vänner IRL?!
    När ngn köpt ngt nytt – brukar din kommentar vara ”det blir 3974kr”

 10. JohannaH says:

  Men vad var det för kommentar Charlotte? Det är väl sunt att räkna på saker man köper ibland – kallas ekonomi- nåt som kan vara bra att ha koll på eller fundera över ibland….

  • Charlotte says:

   Det roliga varvid att hon räknade på vad saker AnnaStina köper kostar – och ja, jag vet vad ekonomi är då jag jobbar på bank 😀
   Men inte sitter jag hos vänner och räknar på vad deras saker kostar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *