SKÖN SÖNDAG & PYSSELTIPS.

Glad söndag mina kära fina vänner! 

Här fick jag precis ett sms av min bästa bror, han kommer strax hit för att hjälpa mig att montera den leverans som jag berättade om häromdagen. Ska visa er vad det är när allt är på plats!  Och i stua / vardagsrummet så chillar girlsen framför en favoritserie efter pannekakefrukost. Det är alltid en liten tryout att ha sleepover flera nätter efter varandra (risken finns att det blir diskussioner / småtjafs / stunder när de inte vet vad de ska göra… osv…) men detta går verkligen hur smooth som helst… vilket värmer mitt hjärta!  Och när darlingen har besök så ger det mig ovanligt mycket “egentid” = win/win!

Och idag söndag och känslan av att vi har 2 till fridagar framför oss är ju inget annat än helt magisk! Jag har inte gjort några stora planer för dagarna utan vi tar de som de kommer… ibland är det så underbart skönt att inte ha så mycket planer. Och BAM! så är klockan plötsligt 12.55! Vi har precis ätit lunch, blev tacorester från igår (så enkelt och gott!), och nu så ska vi strax ta en prommis in till stan för att fira SM guld basket tjejerna och fika. Sen har hjärtat dans och ja, det blir dagen! 🙂

Det blev dubbelt upp av fredagspåsar den här gången eftersom hjärtat skulle ha en bästa vän här på besök…

…och jag bäddade upp gästsängen med rosa sängkläder till vår söta gäst (ett tips! hittade sängkläderna hos IKEA, så fräsch rosa färg och så sköna! lakanet med hjärtan är dock från H&M Home). 

Gizella följde som vanligt med på allt jag gjorde och förutom en påsen med en unicorn tee (så att de kan vara twins i helgen) och godis så fick de även varsitt Scrapbook kit som vi köpte på TGR när vi var i Köpenhamn i påsk.

Alltså detta kit är verkligen ett perfekt pysseltips!  Tjejerna gör en “minnebok” från helgen och knipsar bilder med J´s polaroidkamera och limmar in och klistrar in stickers och skriver om helgen…  Så kul! för de fixar med den lite varje dag. 

 

Önskar dig en underbart härlig dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Pysseltips! | 2 Comments

2 responses to “SKÖN SÖNDAG & PYSSELTIPS.”

 1. Frida says:

  Åh, jag håller med om den magiska känslan över att ha en sån här långhelg, det är helt fantastiskt! Det är som att ha tre lördagar i rad och så en söndag sa min man imorse och precis så är det. Jag går liksom runt och spritter lite av glädje över all ledighet, haha! 🙂
  Och vilken härlig surprise Johanna och hennes kompis hade på sängen. Jag kan tänka mig att denna sleepoverhelg kommer de att minnas för resten av sina liv. Tänk vad härlig barndomen är alltså! <3
  Hoppas ni får en riktigt fin Valborg imorgon! Massor av våriga kramar från mig!

  • Ha, ha, jag håller med din mann, 3 lördagar och 1 söndag it is! 🙂 Och ja, det är verkligen en glädje att få skapa barndomsminnen för de små liven… men de börjar bli stora nu så plötsligt är det inte lika lätt som då man kunde köra på med klistermärkes-pyssel-böcker och en film, nu krävs det lite mer… 😉

   Önskar dig också en riktigt, riktigt fin & festlig Valborg! Här dukar jag för familjemiddag samtidigt som det pågår playdate en trappa upp.. Kramar! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *