SKÖNA SÖNDAG.

Glad söndag kära bloggvänner! 

Visst är livet sååå underbart super skönt på sommaren…  solen, ljuset, värmen, grönskan… loooove it!!! och jag tillbringar aldrig så mycket tid ute som på den här tiden av året.  Terrassen drar till sig mig som en magnet och jag vill bara hänga där ute och chilla i min solstol och njuuuuta! Speciellt dagar som dessa då solen tittar fram igen efter några dagar med moln och kyla…

Och igår hade vi värsta softa dagen jag och J, det kändes som att jag “skolkade” från något…(tex bloggen…)… för vi satt och såg en film mitt-på-dagen! Alltså det har nog faktiskt a.l.d.r.i.g. hänt tidigare (möjligen kring jul… typ…). Johanna hade kickat igång “Legally blond” och då jag upptäckte vilken film hon såg så blev jag så glad för jag fullkomligt älskar den filmen!  Den osar girlpower och är en perfekt film för tweenies att se (tips!!) eftersom den visar att allt är möjligt om du går all in. (sen är det extra kul att hon är lika rosa som oss och att hon går runt med likadana fluffiga pennor som vi har…). Hur som helst- efter filmen så kom en vän till J över. Johanna hade gett henne: besök på Alcatraz, sleepover och att det skulle shoppa för en viss summa från Wish i födelsedagspresent. Älskar att min J är så påhittig & kreativ!  och presenten var en succé!  Så nyss gick en nöjd vän hem och nu orkar jag inte ställa mig och laga lunch så jag ska sticka iväg och hämta take away.  Hade mamma, H och bror (+ övernattningsbesöket) här på trevlig taco-middag igår så känner att jag tar en paus från kökstjänst… ! 😉

 

Det här är verkligen mitt happy place! Jag älskar vårt hem och vår underbara terrasse. Och att vår trädgård ramas in av grönska som skyddar för insyn är heeelt lovely!!! kan inte tänka mig att bo någon annanstans. Eller ja, det skulle så klart vara om jag kunde ta med mig huset + hagen och placera allt på bästa läge i Oslo…  ha, ha.

Fina vännerna som körde sleepover i helgen.  Johanna är lyckligt lottad som har så många kompisar i Oslo, Luleå och “all over” Sverige (vänner vi lärt känna i Thailand), det är en ovärderlig skatt! 

När jag kom hem från sleepovern på skolan sent torsdag kväll så fick jag plötsligt för mig att jag skulle möblera om vardagsrummet. (det är en av de saker jag älskar mest med att bo i hus, att jag kan göra vad jag vill utan risk för att störa grannar som bor under… ) Härligt med förändring! och jag älskar att fönstret blev mer öppet, allt blev luftigare!

Och pioner… alltså jag dör så vackra de är!!! och just nu kan man verkligen frossa med dem eftersom de säljs så billigt. Eller ja, det beror så klart på vart man handlar dem… häromdagen köpte jag 3 st för 150 kr i en butik, nästa dag hittade jag buntar med 4 st för 39,90 i en annan.  Så, dagens pions-shopping-tips om du bor i Luleå: gå till Kvantum!  

Alltså hur skönt och mysigt ser inte det här ut? Älskade lilla fluffiga Gizella myser vid sidan om J… Hon ä.l.s.k.a.r. verkligen Johanna, är runt henne heeeela tiden, sover med henne och hoppar högt av glädje varje gång hon kommer hem från skolan. Så ja, det här är 100% J´s katt, mig bryr hon sig tyvärr inte speciellt mycket om… (snyft).

 

Önskar dig en söndag fylld av härlig avkoppling & sköna stunder! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “SKÖNA SÖNDAG.”

  1. Viktoria-pinkpastry says:

    Åh så härligt. Legally blonde är ju bäst, har du hört att de har bekräftat att det kommer en trea? Stor kram

    • Jag upptäckte att det kommer en 3:a i helgen!! 🙂 Såååå fantastiskt super kul och vilket sammanträffande att jag såg det precis efter att vi sett filmen… ?! Igår såg vi faktiskt 2:an så nu är vi redo för uppföljaren!

      Önskar dig en magisk dag fylld av solsken! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *