SKÖNA SÖNDAG.

 

Skön Söndag mina Sköna Bönor! 

Åhh söndagskänslan är ju bara för härlig!

Och här hemma har jag 2 girls på morgon för J har en bästa vän på sleepover (hon som vi mötte upp i Dubai), super mysigt! Och Gizella hon sitter som vanligt i fönstret och spanar på fåglar sötisen…  Själv äter jag sen frukost framför Tildes sista Nyhetsmorgon.  Det känns lite trist att hon slutar tycker jag men jag ser med strooor förväntan fram emot hennes nya eftermiddagsprogram. Det tror jag kommer bli hur bra som helst för jag kan sakna Förkväll ibland… ett program som också gick typ kl. 17-19, den där tiden då man står i köket och gärna hade haft sällskap på TV´n…  (speciellt då man som mig lever själv i vardagen). Och oj, nu fick jag en tydligen både ett fotouppdrag + en körning in till stan. Life with tweenies…! ha, ha. Så, bäst jag hoppar i duschen! 🙂

 

Igår kväll blev det ansiktsmask på girlsen och check de coola OMG! hårbanden, de shoppades i Dubai. Sen har dessa girls såå lik garderob så som av en tillfällighet så kunde de vara twins. 

 

Jag har tyvärr WAY to many pics i min mac så den är sååå trög om dagen att jag nästan inte lyckas lasta ner en enda bild…. Så, den m.å.s.t.e. tömmas till veckan så att jag kan blogga som vanligt igen för det ska inte ta över 5 min per bild… gahhh…

 

Önskar dig en riktigt skön & härlig söndag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

 

 

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *