SKÖNA SÖNDAG.

God söndag sköna bönor!

Klockan 08.20 väcks jag av att J säger “mamma, du snarkar! jätte högt!”, men alltså WHAT?? jag som i.n.t.e. snarkar blev klarvaken. Måste varit något väldigt tillfälligt… för fina flickor snarkar väl ändå inte? ha, ha.  Sen gick allt ganska snabbt och plötsligt satt jag i bilen och körde J till hennes dansrep utan BH för att jag inte hann springa ner i tvättstugan. Men det är inget konstigt med det, jag kör ofta runt utan både bh och trosor. ha, ha.

Och nu tittar äntligen solen fram efter att det snöat men det är kyligt, typ +2 grader, så inget bikiniväder direkt. Så idag ska jag passa på att fixa här inne istället för ute mellan alla körningar tur & retur till dansmagasinet! Och du, HUR rätt var det inte att Andreas Weise vann Stjärnornas Stjärna på TV4 igår kväll? Alltså W.O.W.!!! Jag har haft en crush på honom sen måånga år tillbaka så jag ringde och röstade som bara det för jag var sååå säker på att Mariette skulle ta hem det, tyckte nästan det kändes förutbestämt…  så ja, jag jublade högt när min favorit vann! Såg du också? 🙂

 

Hurra vad GLAD jag blev då jag kom hem med mina 2 stooora olivträd igår! Oh yes, det blev helgens treat till mig själv och de kommer att förgylla terrassen heeela sommaren lång men i väntan på värmen så får de bo här inne, i ljusgården.  Nu måste jag bara hitta några enorma krukor till dom också. Någon som har tips? 

Och när ni efterfrågar shoppingtips, så får ni shoppingtips… ! Så – dagens tips blir dessa godsaker från H&M. Jag som fullkomligt älskar palmer älskar den här kollektionen som finns i butik nu.  Och klänningen kan dressas både upp och ner beroende på vilka tillbehör du kör till.  Jag tänker mig utanpå bikini till beachcluben… och med klackar till på sommarfesten… Så perfekt att packa ner till sommarens semesterresa! Och hatten, det är den jag hittade hos Cubus.  Teen är föresen en fin sommarpresent till vänner, kostar bara 99 kr.  (köpte en till J också i XS).

 

Nu har jag hunnit hämta hem darlingen och det är inte länge till vi ska köra iväg igen till genrep nr.2. Idag är jag hennes chaufför all day long och det är jag med glädje!

Önskar dig en riktigt, riktigt skön & avkopplande söndag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “SKÖNA SÖNDAG.”

 1. Nina says:

  Superfin kjole og t-skjorte! Takk for tips 🙂
  Ha en riktig god søndag som sjåfør, det er vel det vi foreldre er til innimellom. Ha ha!!
  Stor klem 🙂

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh så fina träd, skulle också behöva nått sånt fint till vår uteplats, men är så dålig på de där med blommor, är så vackert, men jag är lite snål med det. Och jag vann klänningen i går tjoho miss june jones dress i gult, helt ny med prislappar. Så shoppar jag ofta om det är nått jag gillar så hittar jag det helt nytt begagnat tycker det är toppen. O idag har vi stått på loppis, så kul att få pröva på att få va försäljare för en dag. Önskar dig en härlig söndag och tack för att du inspirerade mig i går att unna mig nått det är man värd härligt att du unnade sig med. Stor kram

 3. Linda says:

  Så fina och kraftiga olivträd.
  Jag tycker det är snyggt att använda stora korgar som krukor, så det får bli mitt tips!

 4. Frida Prydz says:

  Wow vilka olivträd, otroligt maffiga!

  Och den där klänningen har jag med, planerar att strosa runt i den och vara lite boho chic på Bangtao beach i sommar 😀 Lite snäckarmband på det så är jag i box eller hur 🙂 Herregud som jag längtar, särskilt nu när sommaren kom av sig och det snöar ute!

  Njut kvällen fina <3
  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *