SKÖNA SÖNDAG.


Goood söndag sköna bönor! 

Men alltså hur underart är det inte att få vakna till ännu en solig sommardag? 100% feelgood!!!  Och idag så startade vi girls dagen med en härlig power walk. Oh  yes, Johanna gjorde mig sällskap och vi twinnade i likadana träningskläder. Sen, preciiiis då vi kom hem igen så började det regna. Alltså snacka om flax! Så vi myste med lång lunch och sen åkte vi på bio tillsammans med vänner och såg The Secret Life of Pets 2 men den kan du hoppa över om du inte redan sett den…. Vi älskade första Husdjurens liv och tyckte att den var heeelt underbar! Men den här… not so fun…  jag lyckades t.o.m. somna flera gånger…zzz… så nja, vi ger den typ G G . Inget tips med andra ord.

Och nu strålar solen igen och J + en vän bakar inne i köket och jag kom precis in efter en skön stund i solstolen ute på terrasen. Det är där jag har hängt i helgen och visst känner man sig så mycket fräschare då man får lite färg på kroppen? Det tycker i alla fall jag! 🙂

 

Här uppe på vår härliga terrasse har jag hängt i princip hela helgen…  Det här är verkligen bästa tiden på hela året om du frågar mig. 100% snöfritt! Wohooo!!! 

Och vårt gamla körsbärsträd i trädgården är i full bloom. Sååå makalöst vackert! 

Finn ett fel?! Vår lilla älskade fluffiga Gizella smiter ut så fort som hon får chansen och det är DET prosjektet att få in henne igen. Oh my, jag blir svettigare då än när jag går power walks. Ha, ha. 

Att gå runt barfota i gräset med frukosten i handen…. Lyx! 

Runt kl.11 så stack vi ut på en power walk tillsammans jag och min lilla darling i matchande outfits och jag trodde att jag skulle gå ifrån J men alltså…

… jag fick kämpa för att hänga med i hennes tempo. Ha, ha.

Plötsligt körde hon lite facetime med en bästa vän också. Multitasking deluxe. Ha, ha.

När vi kom hem så hällde jag i mig massor av vatten. Vi får inte glömma att dricka vatten i sommarvärmen mina vänner. Det är såå viktigt och såå lätt att slarva…   Och ja, jag har tappat en nagel, på fulfingret, happens every time…  (lyckades slita av den fingertoppen då jag klämde fingret i en hissdörr på stadshotellet för 100 år sen och inga naglar vill fästa på fingret.)

Sen kom regnet och då drog vi på bio med vänner men som sagt: filmen är inget tips direkt…  

Men alltså check tårtan som J och hennes vän precis bakat. Wow! Sååå fin!  och så coolt att de dekorera med sockervadd. Det har vi aldrig gjort tidigare… 

 

Nu stack girlsen iväg över till grannens studsmatta (sååå lyxigt att J har vänner i alla grannhus) och jag ska ta och lasta ner fler bilder så att jag kan bjuda er på ett till inlägg senare…

Önskar dig en kväll fylld av feelgood & solsken!  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Sommaren 2019 | 4 Comments

4 responses to “SKÖNA SÖNDAG.”

 1. Elin says:

  Så deilig søndag! Er det fridag imorgen også i Sverige?

  • Åh så glad jag blir över att få så snabb feedback på mitt inlägg Elin. Tusen miljoner tack! 🙂 Nej, i morgon är det vanlig dag i Sverige. Man tog bort den röda dagen och gjorde 6:e juni till röd dag istället.

   Önskar dig en riktigt fin kväll! Klem! 🙂

 2. Frida Prydz says:

  Vilket fantastiskt härligt somrigt inlägg, man verkligen känner solen stråla och syrénen dofta <3 Här har det tokregnat och varit mulet så då var det extra härligt att få se er härliga dag! 😀

  Och visst gör det mycket bara man får lite färg på kroppen? Jag fullkomligt älskar det och kan inte få nog av sol just nu. Håller därför tummarna för fint väder även till veckan, särskilt eftersom det är skolavslutning på fredag. (Jag ser fram emot lite fler tips till just skolavslutning, det är ju min första så jag är lite nybörjare 😉 ).

  Njut resten av söndagen. Kramar

  • Åh så glad jag blir över din härliga feedback Frida! 🙂 T.A.C.K.!!! Härligt att hör att jag kan sprida lite sommar vidare till dig.. ! Men så trist att ni har regn… håller tummarna för att solen snart gör sin entré över ditt vackra hus också!

   Och jaaa, man känner sig så otroligt mycket fräschare med färg på kroppen. Perfekt att “grunna” lite inför Thailand. 😉 Och i morgon ska jag tipsa om sommarpresenter inför skolavslutningarna så stay tuned…!

   Önskar dig en riktigt fin kväll vidare! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *