SKÖNA SÖNDAG…!

Gooodmorning solstrålar! 

Jag har sovit riktigt dåligt i natt så till slut gav jag upp och steg upp före tuppen. Så nu har jag precis städat undan i köket och alltså hur fort kan en diskbänk bli fylld efter att man precis diskat undan? det är som en never ending story… ha, ha.  Idag är planen att vi girls ska ta en road trip till IKEA. Jag kan faktiskt inte ens komma senast jag var där? Det måste vara över 1 år sedan… ?! Så galet! och stor kontrast mot då jag bodde i Oslo och körde dit typ en gång i veckan… Men så är det ju också 26 mil tur & retur så inte direkt att bara sladda förbi…  Johanna är i alla fall super pepp på turen eftersom vi ska köpa det vi behöver för att få ordning & reda i hennes rum.  Äntligen!!!

Och det är ju så otroligt skönt att det är söndag idag i.g.e.n.! Vilken lååång midsommarhelg det här blev! Jag märker att jag blir börjar bli otroligt rastlös över att vi inte är på väg mot vårt andra hem i Thailand eftersom vi rest dit den här tiden de senaste 13 åren men det är bara att gilla läget… Och om vi har TUR så kommer vi oss kanske iväg när JIG har tagit bort stygnen! (wish us luck!!! )  annars blir det veckor med många “fixa rummet” prosjekt…. ! 🙂

 

Men alltså hur stor är inte pelargonen i mitt köksfönster? Enorm! och det finns nog ingen annan blomma som ger mig så mycket sommar feelings som just denna… 

Och se vilken underbar present jag fick av min bästa vän K. Den finaste lilla kalendern som är helt perfekt att ha med sig i handväskan. Love it!!!   Det är ju så med presenter att om man ger så får man… och jag och min vän K har gett varandra sommarpresenter i många år. Det är tradition.  I år fick jag denna + den fantastiskt fina sommarväskan som jag bloggat flera gånger…

…men alltså HUR fin är den inte? Snacka om att det verkligen står “gizmolina” på den!  Jag blev sååå glad!!! (tusen miljoner TACK igen min kära bästa K.)  Du hittar föresten väskan hos KID Interiør om du har lust på en lik… ! 

Min kära bästa vackra K. Hon är vännen som gör mig till en bättre människa. Hon peppar, delar min glädje & sorg, finns alltid där när jag behöver det, vi hörs av varje dag (ingen morgon utan att vi smsar varandra) och jag saknar henne i enormt nu då vi bor så långt ifrån Oslo.…  Vi lärde känna varandra i min butik Gizmo & Co för ja vad blir det…? 16 år sedan? Hon var en stamkund som sen började att jobba extra hos mig då hon studerade och på den vägen är det…  

 

Nu ska jag hoppa i duschen så jag önskar dig en underbart skön & avkopplande dag! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “SKÖNA SÖNDAG…!”

  1. Frida Prydz says:

    God förmiddag sköna böna!

    Vad fint du skriver om din fina vän, det märks verkligen hur mycket ni betyder för varandra. Och jag älskar att ni är så generösa med varandra och visar er kärlek på så många sätt, jag önskar att jag också hade en sån bff som är lik mig. Är det henne du brukar köpa tidningar och skriva små lappar i? Den idén älskar jag verkligen!

    Och vad roligt med IKEA-tur! Vi har 36 mil tur och retur så I know the feeling med att inte kunna sladda förbi när man känner för det. Jag brukar också bli så himla inspirerad över dina bilder därifrån (på kundvagnen och dess fina innehåll) så jag ser fram emot att få se lite tips och inspo senare. Ha det toppen och kör försiktigt!

    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *