SKÖNA SÖNDAG!

Goood söndag mina fina vänner! 

Men huuur skönt är det inte med söndag idag? Det är ett lugn i luften som man inte känner andra dagar i veckan… och jag älskar det!  Jag sov nästan till kl. 10 (händer typ aldrig) och sen låg vi länge i sängen och tittade på Nyhetsmorgon innan jag gick ner för att fixa frukost och här sitter jag och Johanna fortfarande vid kökbordet. Så SKÖNT!!! Och igår kväll, efter en riktigt trevlig eftermiddag hemma hos min älskade pappa och hans I, så satt vi också här, heeela kvällen, och åt tacos, planerade hösten och bokade flera resor!

Alltså känslan när man har flera underbara resor framför sig!!  Happiness deluxe! och London, vi ska bl.a. till London och jag kan nästan inte vänta. Och om några dagar lyfter vi mot Oslo. Johanna fick biljetter till Ariana Grande i julklapp och på torsdag är det dags så fr.o.m. nu lyssnar vi på hennes musik 24/7 för att lära oss alla texter. Ha, ha.  Och på tal om London, senast då vi var där så hade vi sååå lust att hoppa på en afternoontea buss pimpad med “Paddington” (den filmen skulle precis ha premiär) men tiden räckte tyvärr inte till… Men – nu kanske vi får möjlighet! Så – jag undrar om någon av er har åkt någon av de här afternoon tea bussarna? Jag såg precis en som heter Brigit´s Bakery. Har någon av er åkt den? Tipsa mig gärna! 🙂

 

Jag ska lägga upp fler bilder strax av denna u.n.d.e.r.b.a.r.a. present / gave som Johanna fick av en bästa vän häromdagen. BÄSTA presenttipset!!! och jag önskar att jag gjort den själv ! 

 

Nu ska jag njuuuta dagen med mina J för om några timmar ska vi köra Mr. till flygplatsen.

Önskar dig en riktigt, riktigt skön söndag!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “SKÖNA SÖNDAG!”

 1. Lena says:

  Åh vad mysigt med London. Funderar på höstlovet, men kanske är sent ute…. ?!
  Är det på höstlovet ni planerar att åka?
  Hur flyger ni? Norwegian? SAS?

 2. Iris says:

  Så artig, jeg har sittet i dag og fått inspirasjon fra innleggene dine fra London! Jeg reiser hvert år på juletur til London med mamma’n min, i år er intet unntak! En Londontur er aldri feil❤️
  Aldri tatt den afternoontea-bussen, men funderer faktisk på om mamma skal få det i bursdagsgave iår❤️
  Nyyt resten av helgen!

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh London! Så många år sen jag var där, men älskade det och speciellt shoppingen ;). Så underbart det låter att sitta och boka flera resor på en gång, drömmen! Vart bär det av mer? Stor kram

 4. L says:

  Resor är ju härligt. En undran, den flesta i J’s ålder är idag ganska medvetna om miljö. Hur tänker ni angående resor och shopping?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *