SKÖNA SÖNDAG.

Good söndag mina kära vänner! 

Här vaknade jag till att huset knakar så mycket att jag trodde att taket skulle blåsa av för hjälp vad det blåser! Värsta stormen känns det som. Men solen strålar och det är ju bara hur härligt som helst!

Och igår blev det en riktigt soft lördag på oss, var bara ute en sväng för att hjälpa pappa med en sak + handla lördagsgodis (just nu kan du fylla en hel “hink” på Hemmakväll för 99kr) och plötsligt fastnade vi framför Grammisgalan på NRK och WOW!!! så BRA den var! Och Queen B som slog grammis rekord! Sen gjorde vi egen pizza och det händer sååå sällan, var säkert 1 år sedan sist!  men alltså det är ju sååå gott! också såg vi så klart på Let´s Dance premiären och jag tycker att programmet kändes så fräscht och nytt nu med nya programledare. Jag älskar både Petra & David och att Carola är med höjer programmet till en helt ny nivå.  Både hon och Filip tycker jag imponerade mest igår också gillar vi Anis. Såg du? Vem fick din röst?  Dagen avslutades sedan med att vi såg den norska succén Exit på NRK och den är ju bara hur bra som helst och det galna är ju att vissa storys stämmer väldigt bra med historier som jag känner till från verkligheten i Oslo… Det kryddar absolut programmet! Också älskar jag så klart att den utspelar sig i Oslo. Åh mitt älskade Oslo som jag inte kunnat besöka på snart 1,5 år. En sååå märklig känsla. Men – planen är att vi reser dit till sommaren och med tanke på hur snabbt tiden går så är vi snart där! 🙂

 

Det får bli en bild från mitt arkiv idag igen för tekniken krånglar fortfarande och jag kan tyvärr inte lasta ner nya bilder… Har provat trixet att slå av alla enheter och slå på dom igen men utan lycka…  Så kan bara hoppas att det löser sig snart. Hur som helst – bilden är knipsad för 1 år sedan då vi precis kommit hem från L.A.

Och tänk att det snart är påsk!!!  Ett tips är att köra årets äggjakt med såna här fina äggjakt skyltar som visar vägen till ägget. Mina har hängt med i många år och kommer från MeriMeri men du kan så klart lätt fixa egna också med blompinnar!  Åh jag känner mig så pepp på påsken i år men det har ni nog redan fått med er. Ha, ha.  (bilden är från påsken 2016).

 

Nu pågår Nyhetsmorgon i bakgrunden här hemma (älskar det programmet och slår på det varje morgon) och jag ska ta tillvara min morgon innan mina J vaknar och sen får vi inte glömma att “rocka sockorna” idag på Världsdagen för Downs syndrom!

Uppdatering: nej men hur fantastiskt att ett par från Luleå vann 5 miljoner på dagens Triss skrap! Alltså WOW, WOW, WOW!!! Vilken dröm!!! världens största GRATTIS!!!

Önskar dig en loooovely söndag fylld av positiv energi & lyckliga stunder! 🙂

Stay safe & Stay positive!

Love, Miss.G.

57
Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “SKÖNA SÖNDAG.”

 1. Lena says:

  Såg också premiären av Lets Dance, gillar David men inte Petra, verkar väldigt självupptagen och gillar sina egna skämt mest. Tror att Carola förmodligen tar hem det, kanske för att hon är bra på att dansa, mer på sin popularitet. Är nog egentligen ingen danstävling, mer en popularitetstävling. Lösgodis är det bästa jag vet, har dock inte alls köpt det under pandemin, många som varit där och fingrat.

  • gizmolina says:

   Så kul att höra vad du tyckte om Let´s Dance! och jag håller med om att det finns stora chanser för att Carola tar hem vinsten men man kan aldrig veta säkert… Sen håller jag med om att det är lite små läskigt att köpa lösgodis men jag förlitar mig på det jag läst på, att viruset inte lever vidare på godisarna… också hoppas och tror jag att alla är mer noga med att använda rena fräscha skopor idag.

   Önskar dig en riktigt härlig dag fylld av solsken & lyckliga stunder! Kram! 🙂

 2. Emma says:

  Så underbart att läsa dina inlägg igen. Och du jämför dig inte med någon annan. Du är one of à kind och den enda blogg jag läser så fort du uppdaterar och alltid har gjort! Fin söndag önskar jag dig.

  Kram

 3. Tina says:

  Jag såg lets dance, oerhört hög nivå på dansen iår, dom flesta var ju superduktiga! Jag hejar på Hanna eller Keyyo och av dansarna hejjar jag alltid på Tobias K.
  Exit tittar vi också på, mest pga Tobias Santelman. 😉 När jag och mina vänner jobbade som aupairer i Oslo var vi just hos filthy rich People… annorlunda måste jag säga, men alltid schysst när vi fick lifta med privatflyget till Stockholm när en av “papporna” flög hit på buisness ibland. Och roligt att det kommit lite fler inlägg den här veckan, du har fått mig pepp på påsk! Ha en finkväll

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *