SKRIV ETT BREV!

Dagens tänkvärda.

 

Glad tisdag mina fina vänner! 

Vi har verkligen helt nya morgonrutiner här hemma efter sommaren jag och Johanna. Till att börja med så har vi blivit såååå BRA på att stiga upp i riktigt bra tid så vi har a.l.d.r.i.g. stress (eller ja, förutom den där morgonen då jag försov oss och vi vaknade 10 min efter skolstart…), sen checkar jag – som aldrig någonsin tidigare funderat så mycket på just detta – vad det är för väder? för jag har gjort en regel för mig själv som innebär att jag går power walks varje morgon det inte regnar. Så idag tex då jag såg att det skulle börja regna runt kl. 09 så fanns ingen ursäkt, då var det bara att hoppa i träningskläderna direkt. Sen, kl. 07.30 kommer oftast J´s vän T över också går de tillsammans till skolan ungefär samtidigt som jag sticker ut på pw.  Denna nya rutin passar verkligen oss helt perfekt!

Och idag tisdag och hjärtat har jazzdans i eftermiddag och på vägen dit ska vi posta ett par brev. Ja, Johanna satte sig ner och skrev brev till 2 fina vänner häromdagen och det är de som ska postas. Alltså jag älskar att hon kommer sig för att ta fram sina fina brevpapper ibland för det är ju sååå lyxigt kul att få post!  en helt annan sak än sms / snap.  Det går liksom inte ens att jämföra. Så – dagens tips blir att skicka ett brev eller ett kort till en vän / släkting långt borta och om du postar det idag så hinner det dessutom fram till helgen. Tänk så fantastiskt glad mottagen kommen att bli över att du hör av dig! det blir instant happiness tack vare dig!!! 🙂

 

Alltså flower shoppingen i Köpenhamn är verkligen i en klass för sig.  Och i den här blomsterbutiken utanför Magasin shoppar jag alltid med mig blommor från då jag är där och idag så skickar jag iväg ett stort lass med blomster till alla er fantastiska blogg vänner!  Ni strösslar glitter över mina dagar och jag är sååå glad över att jag har er! 

Inte mycket som slår detta…. ett handskrivet brev som ligger i ett fint kuvert, redo att postas tillsammans med lite hjärtechoklad…  Man blir lycklig!!!

Och här är en till bild från brevskrivarens lilla fotoshoot häromdagen (då hon och en kompis var ute och bl.a. fotade popcorn bilden jag bloggade igår).  Johanna har blivit SÅ glad i att fota fina bilder och i helgen köpte hon dessutom en kamera till den Youtube kanal hon planerar att starta… (för pengar hon fick i födelsedagspresent).  Älskar att hon är så kreativ! 

 

Nu ska jag sätta fart här med dagens to do´s och du – tack vare att några av er bloggvänner skrev till mig på instagram igår så fick jag veta att det tydligen varit problem att komma in på min blogg i några dagar. Detta hade jag ingen aning om… Så – tusen miljoner TACK!!! för att ni sa till.  Jag mejlade på studs min tekniska support och nu är saken fixad.

Önskar dig den b.ä.s.t.a. dagen!!!  Och i en hektisk vardag då det inte alltid är så lätt att få ihop tiden så stämmer dagens tänkvärda in väldigt bra för kom i håg att: The people who wants to stay in your life will always find a way…! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “SKRIV ETT BREV!”

 1. Evelina says:

  Blir alltid så pepp ocgh glad av att kika in här..och idag möttes jag av ett mysigt inlägg….ska genast påminna mina tjejer om att skriva små brev =) Fin höstbild på J. Ha en bra dag!!

  • Men åhhh nu gjorde du verkligen min dag Evelina! 🙂 Tusen miljoner TACK för underbar feedback som värmer mitt hjärta. Och hoppas att dina tjejer tycker det blir kul att skriva brev !

   Önskar dig en underbar dag fylld av happiness! Kram! 🙂

 2. Pinglan says:

  Ja, visst är det ngt speciellt med en skriven hälsning. Det är så personligt o man känner den värme o omsorg som ngn faktiskt tagit sig tiden att lägga ner ❤️ Detta får jag påminna mig själv om att göra.

  Tack för din snabba respons igår ang. bloggen. Fungerar alldeles utmärkt igen att kunna tiita in till dig – och det gillar vi.
  Kram

  • Jag är sååå tacksam för att jag fick veta att bloggen krånglade eftersom jag inte märkte av det själv. Blev lite orolig först får jag erkänna men har som TUR är världens bästa teknisk support kille som direkt såg vart felet låg och fixade saken! 🙂 Och ja, inget slår att få något handskrivet i posten idag då man mest kommunicerar digitalt…

   Önskar dig en riktigt, riktigt fin fortsättning på dagen Pinglan! Kram! 🙂

 3. Lena says:

  Wow…. blommorna alltså. Galet fina!
  Och Johanna blir bara sötare och sötare. Ännu en härlig bild på henne som man blir så glad av.
  Härligt inlägg det här. Sånt gillar jag 🙂

  • Men åhhh tusen miljoner T.A.C.K. för underbart härlig feedback & kommentar Lena! 🙂 Nu blev jag glad! och Johanna hälsar och tackar för den fina komplimangen. Det är så kul att hon är ute och fotar så mycket och att jag får dela de fina bilderna.

   Njuuut din dag vidare och fyll den med feelgood! Kram! 🙂

 4. Viktoria-pinkpastry says:

  Hon verkar för gullig din lilla höna! Precis som sin mamma, stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *