Sleeping beauty.


Idag gick jag in på min gamla pc för första gången på en evighet och där ligger alla bilder fram t.o.m. januari i år. Hittade då bl.a. bilderna från vår lägenhet i Phuket . Den har bilden är från juni -08 då vi hade vår "paus" där.

Nu somnade precis min prinsessa sött och jag håller alla tummar jag har för att hon får sova gott och inte vaknar och har ont . Tycker så synd om henne i kväll… hon har varit ledsen sedan jag hämtade henne på dagis… 🙁   Hoppas, hoppas att det går över till imorgon och TUSEN TACK för de tips jag fått om nässpray & barnalvedon. Ni är så omtänksamma och det värmer mitt hjärta 🙂


När vi bodde i Thailand dec -07 till juni -08 så sov Johanna i den här spjälsängen och alla gossedjur och andra saker väntar på att vi snart ska komma ner igen och det dröjer kanske inte så länge… 😉

I kväll är det, förutom 1:a delfinalen i Melodi Grand Prix OCH Desperate Houswives, premiär för en ny serie på TV3 som heter "Stylista" nu kl. 20.30 så bäst jag hämtar jordgubbarna och lite vaniljglass och kryper upp i soffan. Har någon av er sett den serien föresten?

Önskar dig en supermysig kväll !

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Sleeping beauty.”

 1. Veronica says:

  inte här heller…

 2. Lisa says:

  Hoppas att din lilla tös inte blir sjuk. Gör så ont i mammahjärtat då. Är lite avundsjuk för att du ska mysa med jordgubbar ikväll =) Hoppas du får en fab kväll!

 3. Här är ännu en som inte ser bilderna!

 4. Anonymous says:

  hej.

  jag har läst din blogg under en lång tid men aldrig skrivit någon kommentar. men nu måste jag bara säga att jag tycker du har en otroligt inspirerande blogg och jag läser blogg inläggen om inredning om och om igen. du är bara sååå duktig och det är så kul att du uppskattas och får många jobb erbjudande.

  hoppas lilla Johanna snart blir bättre.

 5. Starmama ♥ says:

  Bilderna syns inte 🙁

 6. Kari/Hestia says:

  Håper Johanna blir bra fort. Jeg har fått SÅ lyst på et oliventre, så nå MÅ jeg kjøpe meg et.. Det skal være premie til meg selv når mitt kontor er ferdig ryddet og nymalt. Akkurat nå er pappa på besøk, så nå er jeg bare sosial.. Ryddinga får vente.

  Håper dere får en riktig deilig onsdag i morgen – og at prinsessen sover godt i natt..

  -klem-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *